Kurva nech sa kompetentny vyjadria! Uz ma to sere, preraba sa tu cely birdz, ale hnily deezer nejde a vsetci su ticho. Pisal som tomasovi co s tym je a doteraz mi neodpisal. Nikto zrazu nic nerisiesi!
7. ked si ju kuknu? Ten deezer uz nejde dobre dlho uz mohli daco k tomu napisat za ten cas pice! Robia tu z toho portal portalov, ale daco sa pojebe a je tu ticho jak na pohrebe na tom pojebanom pokeci aspon vyvesia ze sa daco dojebalo. Proste cchem vysvetlenie!
Neviem či som mimo ja alebo vy ale nejaká diskusia tu o tom už bola a kompetentní sa vyjadrili že je to tak urobené schválne. Jednak aby sa nepúšťal Deezer proti vôli tých čo si otvoria webku, jednak kvôli tomu že sa to púšťalo vždy odznova...
Ked kliknes na ten link s tym deezerom, tak sa ti otvori v samostatnom okne. je to preto, aby ked sa potom preklikavas v ramci webky toho cloveka, aby sa ti nepustala stale prva pesnicka od zaciatku.
oka to som nevedel a mohli to jebnut dako viditelne aspon dakde na uvod alebo proste aby si to kazdy vsimol....ale aj tak to je riesenie jak pome....nepaci sa mi ako to vyriesili...
on ide... len sme to dali opacne. predtym hral deezer kazdemu a kto chcel si ho vypol...
a teraz nehra nikomu a kto chce si ho zapne...
pri citani a komentovani blogu sa nacitala webka a pustila deezer, ak si otvoril iny clanok zrazu hral iny deezer, alebo ten isty odznovu.. teraz si zapnes deezer v malom okienku a hra ti dokym ho nevypnes...
Tomáš(14.) žiadna panika, negatívne názory budú vždy a na všetko Podľa mňa to je lepšie, len ma trochu hnevá (ako som teraz zistila) že okrem toho že to otvorí nové okno, tak to pôvodné prehodí na stránku s niečím javaskriptovým...
16. dakujem kurva ja sa viem vzdy tak nasrat ale este maly dodatok, ked ho otvorim tak sa otvori este jedno okno je tam [object window] je to potrebne??? Alebo ci sa to da odstanit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nechapem co vas na tom sere- ze sa vam to neopakuje po kazdom refreshi?
Okej, kompetentní sa síce nevyjadrili, ale osobne si myslím že je to tak úmyselne a súhlasím s tým...
10: Neopakuj tu dávno známe veci
a teraz nehra nikomu a kto chce si ho zapne...
pri citani a komentovani blogu sa nacitala webka a pustila deezer, ak si otvoril iny clanok zrazu hral iny deezer, alebo ten isty odznovu.. teraz si zapnes deezer v malom okienku a hra ti dokym ho nevypnes...
zda sa vam to blbsie? mne sa to zda lepsie
ja som len za...
ale mohol by sa zmeniť na youniverse...
mne zas nejde zobraziť youtube...