preto lebo birdz nieje absolutne dokonaly nič čo tu je nieje dokonale!!!
blogerska stranka stále blbne
fóra sú nepriehľadné, preto mnoho diskusií upadá
Blbá administrácia,pomaly nikto to tu nekontroluje
BIRDZ ako celkový projekt ma dobrú myšlienku len stále smrdí koníčkom istého....a my sa tu môžeme aj posrať jednoducho je niekedy lepšie spoliehať sa niečo komerčne ale komercia zas vymýva čiže neviem čo je lepšie
S tým deezerom je to asi tak, že je to nastavene len pre vychodzie proxy, a ked si pridáš do playlistu alebo do albumov svoje oblubene vecičky, proste out.
Zdá sa mi to až moc podozrivé, pretoze by to malo fungovať správne, dokoncia ani deskription mi neidentifikuje, aj ked mam naplno vyeditovani profil.
Má v tom prsti mayo? podla toho čo som pozeral jeho last.fm, skoro všetky skladby a skupiny ktoré počuva on su v tom deezeri predvolene, a nedá sa s tym pohnuť my nebudeme počuvať to čo mayo ok toto je predsa slobodny portal nie, ale ja nad tym budem špekulovať dalej a zistovať a patrať niečo za tym je
no ale teraz tomu fakt nechapem ten ic kod som skopiroval hej lenže furt mi tam henraje moj playlist ale ked si kliknem na tu ikonku aby mi zobrazilo profil tak mi ukaže ten moj! už fakt neviem
ved to je presne ten istá play list a ked si niekto klikne na tu ikonu uživatela v jeho pripad emu vyskočí jeho fotka a v mojom moja! ale prečo je tam taky istý play list?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
blogerska stranka stále blbne
fóra sú nepriehľadné, preto mnoho diskusií upadá
Blbá administrácia,pomaly nikto to tu nekontroluje
BIRDZ ako celkový projekt ma dobrú myšlienku len stále smrdí koníčkom istého....a my sa tu môžeme aj posrať jednoducho je niekedy lepšie spoliehať sa niečo komerčne ale komercia zas vymýva čiže neviem čo je lepšie
lepšie je nesťažovať sa a držať hubu!
Zdá sa mi to až moc podozrivé, pretoze by to malo fungovať správne, dokoncia ani deskription mi neidentifikuje, aj ked mam naplno vyeditovani profil.
Má v tom prsti mayo? podla toho čo som pozeral jeho last.fm, skoro všetky skladby a skupiny ktoré počuva on su v tom deezeri predvolene, a nedá sa s tym pohnuť my nebudeme počuvať to čo mayo ok toto je predsa slobodny portal nie, ale ja nad tym budem špekulovať dalej a zistovať a patrať niečo za tym je
len ten, kto je na mojom profile
dokonca som videl ludi, co mi ujebali playlist
proste pridete na deezer.com, zaregistrujete sa a urobite si playlist...
Ten playlist ma v kode(ktory je ponuknuty na blognutie) nejake ID(teda cislo), ktore vlozite do toho okienka
tot vsjo
cirkusačka christina!
keď to capnem na vampirefreaks (ten vygenerovany cely kod) hraje mi tam môj playlist tak ako?
» www.birdz.sk/webka/mayo/...
ved to je presne ten istá play list a ked si niekto klikne na tu ikonu uživatela v jeho pripad emu vyskočí jeho fotka a v mojom moja! ale prečo je tam taky istý play list?
stači ak trochu zarolujete a pod mojou fotkou je ten deezer prehrávač a aha ho! je tam moj play list!
neee sak to trebadoladit ešteee
ale rozhodne ak si date kopirovat ten profil do vasho uctu ma zaujimavy nazov "pre birdz profil"
to znamena ze prvotna myslienka bola asi spravit si daky birdz prehravac ale v tom pripade by sa malo asi hlasovat za piesne
Ale je to ešte zopár vecí ktoré fičia LEN "mayovi" prípadne pár ľuďom nad ktorými sa zľutoval, a nikomu inému aj keby sa rotrhal =/
DESPOCIA!