Skutočná slečna nosí šaty a sukne v žiadnom prípade nenosí nohavice a rifle !
Skutočná slečna nekonzumuje alkohol a taktiež sa nechodí po večeroch opíjať!
Skutočnú slečnu rozpoznáš na prvý pohľad!
este by som tam priratal absenciu afektu, kriku, urazania sa za vsetko, prehnanej ziarlivosti.
musi splnat aj tieto atributy: inteligencia, samostatnost, schopnost cloveka prezit bez pomoci druhych a aby neparazitovala a snazila sa na sebe pracovat.
@dandybrendy nehľadaj v tom žiadny skrytý význam, je to až moc povrchne napísané.... len som nepočula už dávno, že by niekto riešil "skutočnú slečnu" v dnešnej dobe.... alebo by niektorú označil za skutočnú slečnu...
Vzhľad - upravený (neznamená silou mocou nalíčená, ale mala by sa pravidelne starať o pleť, vlasy etc.)
oblečenie - primerané príležitosti, tenisky a rifle nie sú prekážkou, ale niekde sa predsa len lepšie hodia opätky a sukne a nemalo by byť vulgárne
povahu a charakter
- zdravé sebavedomie (skromnosť síce šľachtí, ale ak je jej priveľa tak škodí)
- úsmev a pozitívne myslenie
- úcta k sebe samej
správanie - mala by vedieť odhadnúť hranicu medzi arogantnosťou, drzosťou a vulgárnosťou a medzi sebavedomosťou, vlastným presvedčením a istou mierou koketnosti a šarmu.
aj ja som slečna, keďže nie som vydatá, nechápem pojmu "skutočná", ale keďže nie som vymyslená tak som asi aj skutočná, takže definícia skutočnej slečny bude asi nevydatá osoba ženského pohlavia ktorá nie je vymyslená. toto si chcel?
@grinder - schopnost cloveka prezit bez pomoci druhych , tak trochu sa to spodobuje na podporovanie feministiek - keby žena vedela prežiť bez vás , tak čo by ste robili ?Keby každá bola úplne samostatná , dokázala by všetko sama. Tým pádom by už nepotrebovala chlapa a neviem či je pekný život chlapa bez ženy. -žiadna kritika ..
@grinder - ja som tam nespomínala využívanie.To samozrejme chápem , žiadny chlap nechce ženu , ktorá by ho využívala. Ale trochu to vyznelo aj tak že pratnerka , ktorá potrebuje dáku pomoc či väčšiu alebo menšiu je bremeno. Možno som to zle pochopila ja alebo si to tak myslel.
@mounci niekolkorazova pomoc je samozrejmost, ale nie ju permanentne tahat so sebou. skratka ak zena, tak sikovna a nie nejaka lemra, co sa spolieha na druhych. ale taki by sme mali byt vsetci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Skutočná slečna nekonzumuje alkohol a taktiež sa nechodí po večeroch opíjať!
Skutočnú slečnu rozpoznáš na prvý pohľad!
este by som tam priratal absenciu afektu, kriku, urazania sa za vsetko, prehnanej ziarlivosti.
musi splnat aj tieto atributy: inteligencia, samostatnost, schopnost cloveka prezit bez pomoci druhych a aby neparazitovala a snazila sa na sebe pracovat.
tak ale otázka bola položená na slečnu, nie na ženu :-S
a pravá dáma, odhliadnuc od doby, si vždy stojí za svojim slovom a vie byť férová a čestná...
@burbel a este si aj nepalcanko ! ^___^
má rada pivo, hrá pool a môže vyzerať ako Olivia
úspech dňa!!!
možný len na B
ale to akože seriózne ???
Vzhľad - upravený (neznamená silou mocou nalíčená, ale mala by sa pravidelne starať o pleť, vlasy etc.)
oblečenie - primerané príležitosti, tenisky a rifle nie sú prekážkou, ale niekde sa predsa len lepšie hodia opätky a sukne a nemalo by byť vulgárne
povahu a charakter
- zdravé sebavedomie (skromnosť síce šľachtí, ale ak je jej priveľa tak škodí)
- úsmev a pozitívne myslenie
- úcta k sebe samej
správanie - mala by vedieť odhadnúť hranicu medzi arogantnosťou, drzosťou a vulgárnosťou a medzi sebavedomosťou, vlastným presvedčením a istou mierou koketnosti a šarmu.
:letim: ohhoooohooo