No...ja som tiežv mladšom veku...ale to bolo tak tyždenna zaležitosť...a teraz..ked mam naladu tak si opisem jeden den...ale fakt to musim mat naladu na to
no ja mam dennik, ale uz som tam pol roka nic nenapisala... ale sak mozno napisem, zhrniem toho pol roka do par viet a zas potom o rok ale moja sestra si pise... ta je o rok mladsia a poctivo kazdy den... ale netusim co tam pise
ja si pisem, ale len ked ma niekto nasere, tak tam napisem, ze ma nasral, preco ma nasral, ako dlho ma uz sere atd. ale potom zase ma to prejde, napisem, ze uz ma ten dotycny nesere,ako je mozne, ze uz ma nesere,ako dlho ma nesere ....
ja som si pisala na zakladke skoncila osm deviatyn rocnikom ale ma to mrzi lebo si mylsim ze je dolezite zapisovat si pocity a udalosti al etak fakt s ami uz nechce to pisat
ja si pisem len zosit, nevolam to dennik, lebo potom by som to musela pisat kazdy den a pisem tam bludy, nie co som prezila a setko dopodrobna opisat, ale svoje myslienkove pochody, casto veci, ktore sa nestali, len cem aby sa stali tak ako to napisem, a take... ked sa nudim v skole si tam cmaram, alebo fakt ked ma niekto nastve tak tiez alebo tak...
uz nikdy si dennik nebudem pisat.Nik nedokaze respektovat tajomstvo dennika ked ho nahodou najde....to sa stalo aj mne a maminka sa podozvedala kadejake pikosky.
Potom som si pisala na pc dennik...ale odkedy mam novy tak mam ppp
pisala som si mozno pred dvoma rokmi potom ma to prestalo bavit ale zabudla som sa ho zbavit preistotu a ked som nebola doma a zabudla som si zamknut moju izbu matka sa mi prehrabavala vo veciach a nasla mi ho a bohuzial to aj citala...odvtedy si davam vacsi pozor na moje osobne veci a nieco ako dennik radsej nepisem
ano, pisem...pisem si tam veci co sa deju okolo mna... a ked si pozrem tie zapisky spred dvoch rokov, tak sa len pousmejem ake veci ma vtedy trapili.. ale aj to patri k puberte...
Denník som si písala... rok? Asi rok...pred pár mesiacmi ma chytil amok a všetko, čo tam bolo som vytrhla a zahodila
Väčšinou tam aj tak boli zaznamenané len myšlienky, občas zážitky, rozporuplné situácie, momenty, ktoré mnou otriasli, poprípade dobrá známka z matematiky
@23 pekne povedané...presne to sa mi stalo a vtedy som sa cítila tak bezmocne ako ešte nikdy v živote a revala som ako malé decko...a to si prečítali len hlúposti a nie tie dôležitejšie veci...ale aj tak :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
btw mna zas pobavil dennik jednej asi 12-13 rocnej dievciny ked v nom mala napisane ze je sialene zamilovana do Jozefa S.
no ja si nan davam pozor
A ked som bola mladšia, písala som si, ale krátku dobu, lebo mi ho mama čítala, takže som sa na to vykašlala.
Tu mám aspon istotu, že si to mama neprečíta, lebo s počítačom nevie robiť
Potom som si pisala na pc dennik...ale odkedy mam novy tak mam ppp
Väčšinou tam aj tak boli zaznamenané len myšlienky, občas zážitky, rozporuplné situácie, momenty, ktoré mnou otriasli, poprípade dobrá známka z matematiky