ak nechces aby ti tuhy deodorant zanechal stopy, tak pouzivaj napriklad Dove-s nalepkou black dress friendly, a ten nezanecha stopy. Ale nezabrani poteniu, ako tu uz bolo spomenute.
Som raz čítala, že guľôčkový antiperspirant spôsobuje hrčky na prsníku... Neviem či je to pravda, ale vraj doň ho pridávajú nejaké látky, ktoré škodia niektorým typom pokožky... Ale, na druhej strane keby to škodilo tak by to asi nebolo na trhu tak neviem...
hrčky na prsníkoch vraj spôsobujú dezodoranty a antiperspiranty obsahujúce hliník (na obale hľadajte aluminium). Nie som si istá, či sa to potvrdilo, ale hliník sa už v súčasnosti do kozmetiky nepridáva.
No ja som donedávna používam modré AXE ale teraz som si kúpil zelené AXE - a od toho sa mi strašne začne krútiť hlava Takže radšej zostávam pri modrom...
Ja som toho vyskusala uz dost a vzdy mi ostanu "mapky" ;o) ked je vonku velmi horuco. Ale na druhej strane ja sa dost potim aj v zime No ale co mozem doporucit a po com sa tyzden potit nebudete je DRICLOR a da sa zohnat myslim len v lekarni. Je to mala gulicka, ktora sa aplikuje pod pazusie - najlepsie vecer pred spanim a velmi male mnozstvo!!! A hlavne nie na vlhku pokozku alebo cerstvo oholenu, lebo to bude strasne stiiiiipat! Po tom ako sa zobudite sa asi tyzden potit nebudete. Teda aspon pod pazuchmi nie ;o) Takze ziadne mapky .
Vyskusala som to asi 3 krat a vzdy to bolo ucinne. Ale hlavne velmi opatrne s tym. Radsej menej ako viac!
Na druhej strane si myslim, ze asi nie je moc zdrave zabranovat poteniu - co je vlastne vylucovanie skodlivin...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Keď sa pýtaš na značku, tak moja je Rexona
Keď sa pýtaš na typ, tak tuhé antiperspiranty zanechávajú často biele škvrny na oblečení, takže ja preferujem spreje. Guľôčkový tiež nie je zlý
Tiež dôverujem Rexone.
Vyskusala som to asi 3 krat a vzdy to bolo ucinne. Ale hlavne velmi opatrne s tym. Radsej menej ako viac!
Na druhej strane si myslim, ze asi nie je moc zdrave zabranovat poteniu - co je vlastne vylucovanie skodlivin...
No ale dufam, ze som aspon trochu pomohla ;o)
a k ostatnym, mala som teraz Rexonu ale uz konci tak urcite vyskusam nieco z vasich typov diiik