Ak si to urobíš poriadne tak úplne hladké to bude max. Týžden potom to bude tiež v pohode ešte tak týžden a potom ti to začne dorastať .. Ja som z toho bola vždy dolepena potom som skúsila vosk to malo rovnaký efekt a ked sa mi už s tým nechcelo tak dlho srat tak som si kúpila epilator a som maximálne spokojná už nenarobím tolko bordelu
V lete, keď bolo skoro 40 stupňov, som si to išla robiť. Strašne sa mi to topilo, bola som celá dolepená, aj izbu som mala úplne dolepenú, tak som sa na to vykašľala. Ale teraz to idem skúsiť znova, lebo epilátor nerobí mojej pokožke dobre a akt epilovania bolí asi 300x viac ako tetovanie
ja by som na toto nemala nervy....nikdy som okrem žiletky nič iné nepoužila ale rozmýšlam že si kúpim depilačný strojček s takou tou chladiacou hlavicou
aby som sa nemusela holiť každý den
by som sa bála že si tou pastou alebo voskom strhnem aj kožu , by som to nemerila strhnúť
síce by som asi mal držať hubu ale skušal som to aj ja.. vyrobil som si to podla navodu, naniesol som to na chlpy na bruchu, priložil kus plátna a strhol...
TÁ BOLESŤ !!! zatmelo sa mi pred očami a bol som v tú sekundu mimo... toto človeka preberie lepšie jak 3 kávy..
ale ta chystám sa to vylepšiť... len musím dokončiť syntézu benzokaínu aby to bolo bezbolestné...
@finishline robi sa to preto leeebo to minim 3tyzdne vydrzi a v ideale 5 tyzdnov, taakze to mas nejake blbe to v zime v lete by to mohlo aj 2 mes v pohode
neviem ako tie homemade, ale ja som mala takú tú z DMky a bola som dosť spoko, pretože až na ten samotný moment strhnutia to rýchlo prestalo bolieť a ani sa to nezapálilo najťažšie je pre začiatok utrafiť správnu teplotu, aby to bolo dostatočne tekuté, ale nie príliš horúce (to je smrť a aby som sa tak nezapaplala som na to normálne priložila papier a strhla aj s ním, len to potom treba čo najtenšie vrstvy, ak nechceš zbytočne plytvať, pretože to čo ostane na papieri musí ísť logicky bezmilosti do koša
ale po čase som sa aj tak vrátila k žiletke, pretože aby si si to urobila poriadne to chce čas.. ale ako vravím, čo sa bolesti a efektu týka, mi to prišlo najhumánnejšie riešenie, odvážila som sa i na intímnejšie partie, a bolo to prežiteľné, tak gl
a vydrží to ako po holení strojkom, t.j. týždeň super, a potom pomaličky vyliezajú chlpy opäť
@finishline je to proste divne ked holenie vydrzi max tyzden, tak to bola divna pasta resp, zalezi ako moc kto je haklivy na chlpy, ja mam s tym problem ale vzdy je to viac nez tyz @boolean ozajstna cukrova sa strhava bez platna, bodka
Noo zo začiatku som si ju robila doma a potom keď som ju 3x po sebe buď prepálila alebo nedovarila som si ju kúpila a to už bolo superko.
No s nohami som po roku sekla, pretože sa mi nechcelo čakať, že kým to dorastie stále tak som sa na to vykašlala a na pazuchy bud chodím ku kozmetičke alebo to absolvujem doma, jak sa mi chce to netrvá tak dlho, ale nie je to ideálne, ale keďže moja pokožka sa nerada kamoší so žiletkou je to pre mňa lepšie riešenie. No a bolesť necítim už žiadnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
aby som sa nemusela holiť každý den
by som sa bála že si tou pastou alebo voskom strhnem aj kožu , by som to nemerila strhnúť
TÁ BOLESŤ !!! zatmelo sa mi pred očami a bol som v tú sekundu mimo... toto človeka preberie lepšie jak 3 kávy..
ale ta chystám sa to vylepšiť... len musím dokončiť syntézu benzokaínu aby to bolo bezbolestné...
ale po čase som sa aj tak vrátila k žiletke, pretože aby si si to urobila poriadne to chce čas.. ale ako vravím, čo sa bolesti a efektu týka, mi to prišlo najhumánnejšie riešenie, odvážila som sa i na intímnejšie partie, a bolo to prežiteľné, tak gl
a vydrží to ako po holení strojkom, t.j. týždeň super, a potom pomaličky vyliezajú chlpy opäť
@boolean ozajstna cukrova sa strhava bez platna, bodka
No s nohami som po roku sekla, pretože sa mi nechcelo čakať, že kým to dorastie stále tak som sa na to vykašlala a na pazuchy bud chodím ku kozmetičke alebo to absolvujem doma, jak sa mi chce to netrvá tak dlho, ale nie je to ideálne, ale keďže moja pokožka sa nerada kamoší so žiletkou je to pre mňa lepšie riešenie. No a bolesť necítim už žiadnu