Ahojte baby, zaujíma ma ako riešite depiláciu. Konkrétne..idete do salonu/kozmetičky na depiláciu v júni. Všetko je potom perfektne, vy nemáte na nohe ani chĺpok. No napr v júli Vám postupne začnú rásť chĺpky, vy si ich oholíte. Chcete ísť však znova na d
@3 potom to uz ani necitis pamatam si, ze frajerka ked si s nim robila 1.x bola od bolesti cela cervena ako rak..teraz ked ju vidim ako sa pri tom usmieva, boli ma to za nu
@isicatko no čo ja viem.. mňa zas bolelo viac, keď som si cukrovou pastou chcela skúsiť.. lebo to ti podľa mňa trocha aj pokožku ťahá a toto ti len chlpky trhá .. a tak na začiatku to tiež aj mňa dosť bolelo ale dalo sa zvyknúť.. môžeš si to pomaličky skúšať a tak.. alebo ked zo sprchy vyndeš a budú také mäkkšie a fakt si to môžeš doma hocikedy chytiť a prejsť nohy a nemusíš sa do salonu trepať..
a s tým začervenaním.. no čo ja viem.. tiež som mala najprv nohy dlho červené ale fakt ked je tam vždy len pár tých chlpkov, tak ich mám len trocha červené, dám dáky krém a je to v pohode.. alebo ked tak, tak si to večer spravíš, tak do rána to bude fajn
@sandy114 tak jasne ze sa epilator oplati viacej, ale napriklad mne osobne epilator spravi viac skody ako osohu.. nohy mam zacervenane ovela dlhsie ako po voskoch a navyse mi zarasta potom asi kazdy druhy chlp.
@4lex mňa zasa pasta vôbec nebolí ani ma nikdy nebolela, vosk práveže strháva aj časť kože, ale pastu ťaháš dole v smere rastu tak zato to aj menej bolí aj tak..no každopádne, vyskúšam si kúpiť kvalitnejší strojček a skúsim to aj s ním, ale aj tak by ma zaujímalo ako rieši niekto to, čo som napísala v @0
@isicatko myslíš s tým "skrývaním" vyrastajúcich chlpkov? ja ti vravím, že ja si nohy prejdem tak raz za týždeň a potom je tých vyrastajúcich chlpkov menej tak to nevidno dáko.. tak normálne nosím krátke nohavice a vidno to asi len vtedy, ked si detailne nohy obzerám, ale to ti asi veľa ľudí nebude
a tak podľa toho, koľko by si investovala.. ja mám len taký obyčajný a stačí mi ..
@4lex s tym skrývaním ma zaujíma hlavne názor dievčat čo používaju vosk, pastu---je mi jasné, že napr ty ked používaš epi, tak je to lepšie lebo to máš stále doma a hoci aj každý deň by si s ním mohla prechádzať nohy, takže máš chlpky pod kontrolou
@isicatko ja neviem aký je rozdiel medzi epiláciou a depiláciou, no mám doma epilátor (napísané v manuále), čo trhá chlpky... a tento zrejme tiež trhá kedže je napísané, že má pinzety - pinzety trhajú
@isicatko no ved tak ten tyzden bud prezijem v dlhych nohaviciach ale ak je fakt brutalne teplo tak si dam aj kratasy lebo tak uz po tolkych voskoch tie chlpy nemam az take vyrazne a nevidno ich az tak moc, ze by ludia volali ZOO na mna
ked mas prachy chodit kazdy mesiac ci kolko na depiláciu ku kozmeticke kup si nejaky dobry epilátor napr ten co sa moze pouzivat aj vo vode- ten musí byt super- vo vode to nemoze tak boliet- inak epilátor není az taký hrozný, je to skor nepríjemne na zaciatku . a inak tu pastu si mozes lahko vyrobit aj doma ak chce poslem ti recept
mne to väčšinou vezme všetko, amximálne na 2x..ale to na rukách, na nohách sú zrejme pevnejšie ..ale aj nerobím takú pastu ktorá je ako plastelína, ja to robím skôr tak, že má konzistenciu vosku, natriem na kusok dam pasik a strhnem...
@isicatko vsak aj ja cim je to teplesie tym jeto redsie a tiez to strhávam kuskom látky, tak neviem. raz sa mi stalo ze mi zobralo vsetky na prvy krat to som bola stastna jak blcha
Ja použivam ženske žiletky a zatial sa nestažujem .. tiež mam moc citlive nohy,takže si nane nedavam kadejake spreje holiace a peny.. ptm sa mi len zacervenaju.radsej investujem ale som potom spokojna.
ziletky niekedy nasobia chlpky, ked oholis mozu ti s jedneho korena narast dva, a aj hrubnu pretoze to tensie odkosis a rastie od tej hrubky kde skoncil kde si ho odrezala a potom niesu jemne, odporucam trhanie potom su jemnejsie, napriklad epilatorom, je to sice bolest no samozrejme ze u mna ako u maza je to nasobene kedze mame ine jak vy, ale po par razoch je to uz ok da sa na to zviknut, ale hlavne nezabudaj ze nieje epilator jak epilator aj rozmiestnenie pinziet na hlave a aj pocet je dvolezity, a ked ta to moc boli tak skus dat lad predtym kusok to ymeravi a neboli to tak ale je to zas pracne bo sa roztapa a je mokro, potom treba masinku dobre vycistit aby nechitila hrdzu na pinzetach, a vosk nieje najlepsie bo to trha niekedy aj co nema ked nemas prax v tom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a s tým začervenaním.. no čo ja viem.. tiež som mala najprv nohy dlho červené ale fakt ked je tam vždy len pár tých chlpkov, tak ich mám len trocha červené, dám dáky krém a je to v pohode.. alebo ked tak, tak si to večer spravíš, tak do rána to bude fajn
a hej ako píše @4 ťa to vynde aj lacnejšie
[/IMG]
a tak podľa toho, koľko by si investovala.. ja mám len taký obyčajný a stačí mi ..
» datacomp.sk/epilator-braun-...
(pretože konečne opravili popis, že to nie je šporák)
depilácia je odstránenie aj s cibulkou....takže link čo si tu hodila...epiluje alebo depiluje?