Ja mam skusenost s epilatorom...priatelka mi navrhla, aby som to skusil, ze to neboli...a skoro som skapal a to mi vytrhlo asi 5 chlpov z nohy nikdy viac uz to slovo nechcem pocut
epilátor je nespisovne a je to čechizmus. na slovensku je to depilátor. aspoň myslím, ale si asi prvý človek, ktorý sa pýta na rozdiel a podľa mňa je v tomto. a mám skúsenosti lenže keďže ja mám veľmi nízko prah bolesti, tak mňa to až tak nebolí, ale inak to všetkých bolí
hmm...nemyslim ze je to nespisovne..podla mna to ma nejaky rozdiel ale neviem aky, myslim ze nieco s korienkami..jeden trha aj korienky a druhy len holi...alebo sa mylim?
To, že epilátor je čechizmus je kokotina. Naozaj. Skôr má pravdu Marcco, pretože depiluje sa podpazušie pomocou nejakého prípravku alebo ako (nie?) a epilujú sa nohy, pri čom sa vytrhávajú chlpy...
Ja mám epilátor... Na nohy... A mám s tým dosť bolestivé skúsenosti. Prvýkrát to bol horor a ešte sa mi aj povyhadzovali bodky... Druhý to už bolo lepšie, trtíkrát zas lepšie... a teraz je to už úplne super. A čo je hlavné, nemusíš to robiť tak často ako kolenie.
epilátor je to s pinzetami, čo trhá chĺpky úplne, napr. niektoré s chladiacimi vecami(fúkacie alebo ľadové), oholenie ti vydrží asi 3 týždne...Je to bolestoívejšie-ako SA DEPILOVAŤ. to si buď nanesieš holiacu penu-Veet alebo niečo podobné a po chvíli to buď zmyješ alebo stiahneš so stierkou(býva v balení ... to by bolo asi všetk
no teda, ja mam sice epilator a zo začiatku to bolelo ja 4 svine ale nemozem povedat zeby som mala po tom 3 týždne take hlatke nohy, jak z reklamy ze si po nich budem pistat satenový šál ...vydrží to dlhsie ako klasicke holenie, ale nie az tak dlho ako sa hovorí
heh..vdaka za vase nazory..lebo rozmyslam zeby som si kupila daky depilator..boo tie holaiace peny ma nebavi kupovat a ide to do penazi..ale skoro kazdy vravi,ze 1.krat ked to vyskusaju,ze to boli
ja som dostala na Vianoce a maminka pre istotu kupila aj aj vraj to bohovo boli povedal predavac. musim povedat, ze som sa bala ako to bude boliet a nebolelo na koniec takmer vobec a casom uz nic. ono coraz menej to boli, takze radim aj ja. na podpazusie pouzivam depilator.
woooow kolko vedy kolo holenia ja s tym asi zacnem podnikat kolko toho asi tak spotrebujete?? aby sm mal predstavu kolko zarobim a este aky nazov by to malo mat aby to bolo pre zeny dostatocne atraktivne a kupili to???
VAZNE CHCEM SA SPYTAT KED SI KUPIM EPILATOR NECHCEM ABY MA TO VYSLO VELA TAK CCA 300 SK DA SA TO ? ALEBO VYDZRI DEPILATOROM ASPON TORSKU DLHSIE JAK ZILETKA?? JA SI MUSIM HOLIT MOHY KAZDY DEN ABY BOLI HLADNKE POMOZTE MI CO VYDZRI DLHSIE A NESTOJI TO VELA..PO PRIPADE TO AZ TAK NEBOLI.?? VORPED DIKY
ja si cem kupit epilator lebo ma to zo ziletkami nebavi ,on tie chlpky vitrhava ?vrajze to boli? ale potom ta bolest ustupi?ked je to tak ta sa daju holit aj citlive miesta noo viete ake mysllim ...tam dole v oblasti bikin neboli to tam prilis ci aj tam to po case prestane boliet prosim prosim poradte mi
vole emi latorom skoro 3 aj iac tyzdnov?? ty voel to aky pouzivas? ja mam ten strojek vyjebany a vydrzi mi to uplne hladke tak tyzden a potom uz mam male a lezie mi to na city.... mam s tym nervy najprv v poho a cil sa mi zacali zarastat chlppky :-! a tie bodky cervene mam na to nervy a netusim co a ziletkou kazdy den ?? co som debil ??? tak hod typ na ti tri tyzdne
simonnaaa ako do oblasti bikin by som stym moc neliezla tam to sakra boli aa to mi nerobi problem si stym vysklbat perie na nohach ale tam by som to racejnerealizovala moja janci to vydrzi aj tamale tam to boli ja mam philips satinice tomas ajdepilator ajepilator lensi menis tie nactavce aa mas to aj s ladom takze ti to hned hladi nohu a nenito take strasne a osobne simyslim zedo takychto veci sa oplati racejviac investoat
Cawte, podelim sa o svoje skusenosti. Ja si epilator nemozem vynachvalit. Dostala som ho na vianoce a odvtedy ziletku skoro vobec nepouzivam. Epilacia noh ma vobec neboli, nemam ziadne cervene bodky, lebo si to hned vydezinfikujem liehom alebo ocovou vodou po holeni . Preto sa vam robia tie bodky, lebo si to nevycistite!!! Vydrzi to aj 3 tyzdne a chlpky uz skoro vobec nevidno. Stale rastu pomalsie a pomalsie. Pouzivam to aj na intimne partie, to uz viac citim ako nohy, ale je to super hladke. Ale pod pazuchou to boli brutalne, taky masochista az nie som, tam pouzivam vyhradne ziletku. Takze uplne odporucam epilatory, je to uplne super
epilator je sice super vec, nohy su hladucke 2-3 tyzdne, aja som mala taky problem ze ked mi zacali rast chlpky tak mi zarastali a to bol problem, som si musela nohy stale natierat Veet kremom proti zarastaniu chlpkov a nejako uzasne zase nepomohol, tak som musela s pinzetou , ale to mi zase zostali male chrasticky, takze ma o aj svoje nevyhody
caute baby ja sa chcem spytat,ci mate skusenost s epilovanim epilatorom susky. ja som si kupila a epilovala som si nohy a dalo sa to,boliet to bolelo,to je jasne ale dalo sa to vydrzat,je to ako keby vas tetovali
takze neviem,ci mozem aj susurku alebo nie,s bolestou ratam,ale neviem,ci sa to tam vobec moze vykonavat takymto sposobom. dakujem vam holky za akukolvek radu
no vidim,ze mi vsetky pomohli tak ja som sa teda dotoho pustila a teraz mam picku jak babatko kurva to bolelo a na flajte som si netrufla tie az moc bolleli ale jak sa poznam tak nabuduce sa pustim aj donich trvalo mi to hodinu a robila som to pomaly ale slecny musim povedat..... som nastastnejsia zenska pod slnkom, taku jak babatko som ju mala naposledy ked som bola este maly susnik a ako som pokracovala? no vicistila som si ju potom pletovou vodou s alkoholom a skoro som umrela a potom nasypala detsky puder a hned som sa upokojila. a stalo to zato potom napisem,kolko mi to vydrzalo tak dotoho holky epilator je super vecicka
ja si myslim ze ide od typu pokozky podla mna ked mas suchu pokozku, ta je citlivejsia, tak ta to viacej bolin ja mam suchu pokozku taze je to nehorazna bolest a moju kamosku to naprklad vobec neboli.S epilatorom som sa trapila asi rok a nic po prve mi to neoholilo nohy do hladka a po druhe mi to vydrzalo len tyzden maximalne.Teraz som si zacala robit depilaciu teplym voskom a neda sa to porovnat po prve to tak neboli a po druhe mi to dlhsie vydrzi.Ale tu tiez zalezi na typu vosku a na technike pri zle vykonanej depilacii si mozes narobit modriny Pred paru rokmi som to skusala s veet voskom a bolo to onicom taze zalezi aj na tom jaky mas vosk a inac najlepsie je ist ku kozmeticke ta vie jak na to
taze podla mna je depilacia lepsia jak epilacia.
Aeste rozdiel medzi depilaciou a epilaciou na depilaciu za pouzivaju vosky (teply alebo studeny) a pri epilacii sa chlpky vytrhavaju pinzetou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja mám epilátor... Na nohy... A mám s tým dosť bolestivé skúsenosti. Prvýkrát to bol horor a ešte sa mi aj povyhadzovali bodky... Druhý to už bolo lepšie, trtíkrát zas lepšie... a teraz je to už úplne super. A čo je hlavné, nemusíš to robiť tak často ako kolenie.
osobne mám aj epilátor s ľadovou onou, ale moc to bolí, tak sa radšej každý týždeň normálne holím tým násadcom na podpazušie
Ak si si všimla, ten saténový šál púštali proti rastu chĺpkov, takže aj keby si mala chlpy, nebrzdilo by ho to...
A mne po epilácií nohy vydržia dlho hladké... Možno aj vyše troch týždňov...
Dík baby
takze neviem,ci mozem aj susurku alebo nie,s bolestou ratam,ale neviem,ci sa to tam vobec moze vykonavat takymto sposobom. dakujem vam holky za akukolvek radu
taze podla mna je depilacia lepsia jak epilacia.
Aeste rozdiel medzi depilaciou a epilaciou na depilaciu za pouzivaju vosky (teply alebo studeny) a pri epilacii sa chlpky vytrhavaju pinzetou.