Depresie nemávam. Nikdy v živote som nemala depresiu, takže nepoznám vlastný spôsob boja s depresiou.
Jednotné ostáva však to, že každý človek je krásny. Svojim vlastným spôsobom. A ak nemám čoby sme ukázali na povrchu, tak sa snažíme ukázať svoje vnútro.
fakt nechapem dnesne decka, vazne.. ako beriem, ze dievcata dospievaju rychlejsie ako chlapci, ale krista vam nahanam, ja som v 14tich len potreboval vediet, ci nemam zlomenu hokejku, ci sa skladame na cigarety a na take blbosti ako depresie sme ani nepomysleli..
@n0win0u musíš sa pokúsiť prispôsobiť myseľ na túto dobu. keď vidíš 14tky ako chodia po meste. Ja som tiež nemala také problémy. Moje problémy boli max škola. ostatok som si užívala život.
Doba je rýchlo až moc rýchla. O chvíľu my dvadsať roční, ktorí pôjdeme vekom hore nebudeme chápať už vôbec nič asi. Budeme zastaralí a divní
@chidori radsej budem zastaraly, ako riesit taketo hluposti v takom veku.. v 16tich bude co, filozofovat a rozjimat o podstate bytia ?
k teme : zabudni na depresiu a uzivaj si zivota..ak sa ti nepaci, ako vyzeras, tak s tym mozes zacat nieco robit, a aj tka si v puberte, takze sa toho moze vela este samo upravit
keď mám depku čo je práve teraz..tak som si na fb čítala ftipy a trochen som sa odreagovala inak asi najviac spánok a občasne alkohol ten mi všetky emócie uvolní a potom už je všetko ok...ale alkohol moc neodporúčam
@chidori preco by sa malo vsetko prisposobovat deckam? Za chvilu sa genetika tak upravi, ze tehotne budu aj 10 rocne sliepky a s fajcenim sa bude zacinat od 6tich... Hovno, palicu na decka, pripadne polepsovnu a na rodicov socialku ako to bolo za nasich cias a hotovo. Aj my sme robili bordel, to ano, ale nas za to doma aj poriadne mlatili. Dnes? Vsetci maju vsetko v pici...
a k teme.. si mlada, pravedpodobne mas bezstarostny zivot, na depky mas cas... potom depkuj, ked budes koncit vysku a zacne kruta realita slovenskeho zivota.. btw ku koncu puberty sa mozes este tak zmenit, ze bude z teba pekne dievca, co ty vies..
@tommyhot lenže dobre vieš, že to tak nebude. Keď im povieš, že niečo robia zle, a že na to nemajú to ešte posudzovať, začnú sa obraňovať tým starým dobrým spôsobom že či preto, že sú decká musia byť také sprosté.
je to začarovaný kruh začínajúcej puberty, ktorá im dáva tú silu, že ich nikto nechápe a nerozumie. Nepoučí sa. Urazí sa. Nebude poslúchať už len preto, že to tomu decku hovorí niekto dospelý. Pomyslí si, že či ten dospelý zožral božskú vedomosť.
A tak málo deciek si nechce uvedomiť, že i dospelí bývali deťmi. I ich rodičia bývali deťmi.
ale inak áno, ako hovorí @cy3aha , každý je svojím spôsobom pekný, len sa treba o seba troška starať..
tým nehovorím, že si treba na seba hádzať kilo omietky..
možno aj ten šatník kebyže zmeníš, alebo dáky nový účes, alebo cvič.. proste rob pre seba niečo, aby si mala zo seba dobrý pocit, a začneš sa mať rada a myslím si že aj tvoje okolie si to všimne a ocení.
@myslivec Ako vieš že má pravdu? Deti boli vždy rovnaké, len doba sa mení, o 20 rokov bude ďalší frajer hovoriť ako on to isté, "za našich čias to bolo takto a takto a teraz to je horšie", pričom vždy je to rovnaké, akurát to bolo viac či menej vidno.
Ak máš komplexy preto,lebo ti niekto hovorí,že si škaredá,je to hlúposť...Také primitívne povahy nemusíš vobec riešiť.Aj je človek normálny,berie ťa takú aká si,ak nie tak mu možeš s kľudom ukázať prostredník Ak ti to nikto nehovorí a myslíš si to,myslíš zle,lebo keby to bolo pravda nejaký debil by ti to už povedal... Dúfam,že chápeš..
Každopádne sa na to nesústreďuj,nemysli na to a ono ťa to prejde
Krista Pána aj ja som mala 2 roky dozadu 14,nebolo to tak dávno a nepamätám si,že by som mala so sebou až taký problém aby som to niekam písala...Vyser sa na to
@chidori ja nehovorim o tom, co povedia decka. Ja hovorim o tom, ze rodicia a policia na to co sa deje seru. Kedysi ma mama ujebala ako hada, lebo som prisiel o 5 minut neskor domov.. Dnes? Nic sa nedeje.. Decka budu sproste furt, aj my sme boli sprosti, ale kedysi sa pravidla vynucovali.. Dnes pravidla "neexistuju"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Jednotné ostáva však to, že každý človek je krásny. Svojim vlastným spôsobom. A ak nemám čoby sme ukázali na povrchu, tak sa snažíme ukázať svoje vnútro.
Doba je rýchlo až moc rýchla. O chvíľu my dvadsať roční, ktorí pôjdeme vekom hore nebudeme chápať už vôbec nič asi. Budeme zastaralí a divní
k teme : zabudni na depresiu a uzivaj si zivota..ak sa ti nepaci, ako vyzeras, tak s tym mozes zacat nieco robit, a aj tka si v puberte, takze sa toho moze vela este samo upravit
takže neviem ako ti poradiť :/
no dobre, končím, lebo prehĺbim tvoju depresiu. Proste sa pokús povzniesť nad povrchnosť ľudí. Je stovka lepších vecí ako sa trápiť tým ako vyzeráš!
a k teme.. si mlada, pravedpodobne mas bezstarostny zivot, na depky mas cas... potom depkuj, ked budes koncit vysku a zacne kruta realita slovenskeho zivota.. btw ku koncu puberty sa mozes este tak zmenit, ze bude z teba pekne dievca, co ty vies..
je to začarovaný kruh začínajúcej puberty, ktorá im dáva tú silu, že ich nikto nechápe a nerozumie. Nepoučí sa. Urazí sa. Nebude poslúchať už len preto, že to tomu decku hovorí niekto dospelý. Pomyslí si, že či ten dospelý zožral božskú vedomosť.
A tak málo deciek si nechce uvedomiť, že i dospelí bývali deťmi. I ich rodičia bývali deťmi.
tým nehovorím, že si treba na seba hádzať kilo omietky..
možno aj ten šatník kebyže zmeníš, alebo dáky nový účes, alebo cvič.. proste rob pre seba niečo, aby si mala zo seba dobrý pocit, a začneš sa mať rada a myslím si že aj tvoje okolie si to všimne a ocení.
Možno to vyznie hnusne, ale... je to pravda.
Ale nazaškodí ísť ku nejakej skvelej kaderníčke, dobré vlasy vedia zmeniť človeka
@tommyhot ma v tomto jednoznacne pravdu.
mne pomáha Green Day celý album Warning
Ak máš komplexy preto,lebo ti niekto hovorí,že si škaredá,je to hlúposť...Také primitívne povahy nemusíš vobec riešiť.Aj je človek normálny,berie ťa takú aká si,ak nie tak mu možeš s kľudom ukázať prostredník Ak ti to nikto nehovorí a myslíš si to,myslíš zle,lebo keby to bolo pravda nejaký debil by ti to už povedal... Dúfam,že chápeš..
Každopádne sa na to nesústreďuj,nemysli na to a ono ťa to prejde
Krista Pána aj ja som mala 2 roky dozadu 14,nebolo to tak dávno a nepamätám si,že by som mala so sebou až taký problém aby som to niekam písala...Vyser sa na to