Veľmi stručne.
Ak by ste mali moc vrátiť sa do svojich detských čias, chceli by ste zažiť už raz zažité resp. prežiť už raz prežité? Bez ohľadu na to, či to bolo niečo pozitívne alebo negatívne.
Skúste sa vyjadriť. Vďaka.
Neviem čo sa so mnou deje ale proste čím som starší, tým sa častejšie vraciam myšlienkami do svojich detských čias, do 80., 90. rokov. Tie časy u mňa boli tie NAJ.
Neviem ale.....troška sa mi cnie. Žeby to bolo vekom?
určite áno, aspoň niektoré momenty. ako sme sa s deckami hrávali vybíjanú, alebo pogy. z domu sme odišli ráno a vrátili sa pred zotmením.,,varili" sme blato s trávou a potajomky pozerali akty x.
keby som to robila dnes, neviem či by ma nezavreli a nenaordinovali liečbu. ale chcela by som.
To behanie po vonku, objavovanie zákutí sídliska, futbal medzi panelákmi s chalanmi zo susedstva, robenie hlúpostí často končiacich rozbitými kolenami či lakťami...
vratiť sa zas do roku napr. 2005 s tym že si budem pamätať všetko čo sa stane.. je mi jasne, že ak niečo zmenim tak sa nejaka ina vec nemusi stať... no ale aspon by som to mohol porovnať..
Mam o chvilu 19 ale chcela by som mat zase 16 - 17 - to bolo najlepsie a zarovnej najhoršie obdobie, milión zážitkov, teraz nemam za cely rok tolko prežitého ako som vtedy prežila za mesiac ...priority sa menia.. Nechcem starnúť uz teraz sa cítim stará 19 je strasne vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Neviem ale.....troška sa mi cnie. Žeby to bolo vekom?
keby som to robila dnes, neviem či by ma nezavreli a nenaordinovali liečbu. ale chcela by som.