k romskej otazke sa velmi nerada vyjadrujem, kedze si myslim ze na nu neexistuje homanne riesenie (ale stale by som to vedela vyriesit humannejsie ako on)
viem len, že známy bol v Devínskej keď sa strieľalo a išiel sa pozrieť, či to nejakí somári hádžu nejaké silné petardy...a potom keď to stíchlo tak radšej odišiel...celkom ma z toho mrazí doteraz
@mnozina Neviem uplne sice aka vazna situacia bola, alebo este je v Devinskej, no ak to bolo iba z polovice take ako je v Malackach, co tam tomu typkovi seru "susedia" na dvor, hadzu mu hovna na stenu, mocovku na plot.
Vyhrazaju sa mu smrtou, decka mu rozbijaju okna kamenmi, tak neviem, neviem.
Kazdy ma pravo, aby mu v takejto situacii praskli nervy...
A policia nerobi nic. Dokonca tamtoho obvinuju z rasovej neznasanlivosti, lebo je jednoduchsie zatlacit na jednoho bieleho cloveka so samopalom na pleci, ako na 40 psychopatickych ciganov
Urcite neobhajujem sposob, akym robil poriadky v Devinskej Harman, no uprimne nad nim ani nedokazem lamat palicu, lebo sam neviem, ake veci si so "susedmi" mohol prezit...
Tak to už asi bude, zodpovední vykonávatelia poriadku majú pre prípadné vykonávanie poriadku doma samopal a v prípade, že majú hlučných susedov, tak ich idú vystrieľať, vrátane malých detí a nejakej babičky v okne.
bol Punisher...a takých prípadov vo svete stúpa...nečinnosť a nevymožiteľnosť zákona na jednej strane a človek ktorý sa nevie ovládať na druhej...neschvaľujem takéto riešenie ktoré sa dotýka len konca reťazca...treba začať z druhej strany...
v každom prípade ty ako zakladateľ diskusie by si sa mal vyjadrovať normálne, nie ako skopčák Kotleba...
Bol clovek, ktory v zufalstve zobral spravodlivost do vlastnych ruk. Akt zufalstva, bezmocnosti a beznadeje. Dokonca o tom vedelo nie len cele sidlisko, ale vraj aj miestny urad MC DNV, a necinna policia, minimalne od roku 2005 sa len hromadili staznosti a priestupky proti tomu odpadu v jeho susedstve.
Odbočím od témy. Inak mna seru tie čierne stavby a ako vyhadzujú odpad.Normálne treba dať tabuľe ,že sú na sukromnom pozemku,Dátum a čas dokedy sa majú vysťahovať.Na stanovený dátum a čas pristaviť 6 buldozérov a iba prejdú.
Skoda ,že majú občianstvo .. keby nemali vyriešil by som to ako Francúzi.
Česť solídnym rómom ,ktorí pracujú a majú normálne byty .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
rovnako nechcem vsetkych hadzat do vreca
Bol to clovek v nezavideniahodnej situacii...
Proste mu praskli nervy a vzal na seba rolu zodpovedneho vykonavatela poriadku.
Ono ked sa s neprisposobivymi nezacne robit poriadok, tak takychto pripadov bude viac a viac...
myslíš si že by ťa mali deportovať do afganistanu teraz alebo až o týždeň?
no comment..
Vyhrazaju sa mu smrtou, decka mu rozbijaju okna kamenmi, tak neviem, neviem.
Kazdy ma pravo, aby mu v takejto situacii praskli nervy...
A policia nerobi nic. Dokonca tamtoho obvinuju z rasovej neznasanlivosti, lebo je jednoduchsie zatlacit na jednoho bieleho cloveka so samopalom na pleci, ako na 40 psychopatickych ciganov
Urcite neobhajujem sposob, akym robil poriadky v Devinskej Harman, no uprimne nad nim ani nedokazem lamat palicu, lebo sam neviem, ake veci si so "susedmi" mohol prezit...
Tak to už asi bude, zodpovední vykonávatelia poriadku majú pre prípadné vykonávanie poriadku doma samopal a v prípade, že majú hlučných susedov, tak ich idú vystrieľať, vrátane malých detí a nejakej babičky v okne.
Zaujímavá predstava.
v každom prípade ty ako zakladateľ diskusie by si sa mal vyjadrovať normálne, nie ako skopčák Kotleba...
To bolo písané s istou dávkou nadsázky, samozrejme.
To, prečo mal ten samopal mal doma asi nie je moc dôležité.
Skoda ,že majú občianstvo .. keby nemali vyriešil by som to ako Francúzi.
Česť solídnym rómom ,ktorí pracujú a majú normálne byty .