no ja si neholim ruky zda sa mi to divne..moja kamaratka si holi,chcela som ju od toho odnaucit lebo ked hned na druhy den ich ma take skarede nechutne pichlave a ked bdue stara bude mat na rukach take hrube cierne nechutne chlpy
hlasovala som ze ano, ale ja si ich vlastne trham...bud epilaciou, alebo voskom, ale nemala by som, pretoze mam z toho exem a kozna mi to zakazala (A) ale tak urcite si to nebudem holit ziletkou kazdy den a pomaly vecer tam mat uz strnisko, to je proste nemyslitelne.
@ooooo Ja NEMÁM chlpaté ruky. Práve preto, že si ich neholím (ako debil). Fuj, veď to musí byť gorila, keď si začne holiť RUKY a potom si ich číírou nááhodou chvíľu neoholí.
preco by som si mala preboha holit chlpy na rukach.ani mi ich nevidno, su uplne jemne...z bab ktore poznam si holi jedna a minule som ju chytila za ruku no a hnus...kriste sak si to rano oholi alebo ja neviem co s tym robi a uz vecer sa to neda citit ani to strnisko...
a inak @ooooo prepac ale nepoznam ani ziadneho chalana ktory by nezniesol pohlad na NORMALNE neodchlpene ruky dievcata...mozno tak teba ale dle mne uz z toho robis moc extrem...zijem stastne aj bez holenia ruk a nikomu to nevadi...neviem, preco by mali byt neoholene ruky dovod ze si holcina nenajde chlapa
to ja tiez nepoznam ziadnu, co si holi ruky a to poznam par riadnych fiflen..to je fakt divne..ako pisala funebracka, potom to strnisko musi byt riadny hnus a dievcata nemavaju nejake extremy na rukach, tak neviem naco..
@61 a naco tie tvoje?mal si dnes pekny den a potrebujes do niekoho jebnut?zivotne dolezite riesit moj prispevok?ak sa chces hadat pis TS,nebudem tu spamovat
@xhtml A zas príspevok, ktorý môžeš napísať len ty.
Označovať všetky ženy pipkami. Keď sa ti to nepáči, že holenie si ochlpenia u žien je úplne normálne tak prosím, nájdi si chlpatú opicu, ktorá ťa bude vzrušovať, do toho.
Ja radšej zostanem pri hladkých oholených ženách, pretože nieje nič krajšie a ženskejšie.
@69 nevyjadruj sa ku mne prosim. si slabomyselny. ja som NIKDE NEPISAL, ZE VSETKY ZENY SU PIPKY.. napisal som, ze PRAVE PIPKY budu robit to a to.. NIE, PODLA MNA NIE SU VSETKY ZENY PIPKY..
keď si niečo oholíš, potom ti tam chlpy rastú tmavšie a dlhšie Na iných miestach je to automatické a samozrejmosť, ale to som ešte ani nepočula, aby si niekto holil ruky XDXDXD
lebo keď niekedy vidím ti chlpaté gorili na kupalickach alebo tka nejak je mi na grcanie...a tri chlpy v styroch radoch na rukách podľa mňa nikoho nezabijú....
ludia... niektorymi nazormi ste mi vstupili do svedomia... vazne som sa nad zamyslela, idem zobrat ziletku a zbavit sa tych par bledych chlpkov na mojich rukach....
ale mne fakt pripada holenie ruk divne ...ako som sa uz vyjadrila a okrem toho ja napriklad mam blede chlpky ktore ani nevidno tak na co to holit?je len malo bab ktore maju huste cierne chlpy...a to uz vyzera nechutne
Napríklad viacnásobné písanie jedného názoru, ktorý následne nič neprináša by tak mohlo byť kľudne zaradené ...
Ale tak davaj, som zvedavý, ako mi ten spam vyložíš tak, že tie tvoje otravné reči typu "ty si fakt nenájdeš chalana" nebudú spam a priznanie si pomerne nezmyselnej generalizácie, ktorú si napísal by spam bol ...
@89 poznám bývalú spolužiačku, navyše ich mala aj šedivé, ona si tie chlpy dokonca nožničkami ostrihala ja nemám extrémne chlpy, ale holím si ich ajtak, pre moj dobrý pocit a to je snaď dostatočný dôvod
@87 Spam je nevyžiadaná a hromadne rozosielaná správa prakticky rovnakého obsahu. Ide o zneužívanie elektronickej komunikácie, najmä e-mailu. Zväčša je používaný ako reklama, hoci za krátku históriu elektronickej komunikácie bol spam použitý aj z iných dôvodov. Existuje veľa rôznych médií, ktoré sú spamermi zneužívané. Môže to byť napríklad spomínaný e-mail, instantné zasielanie správ (napríklad ICQ), skupiny Usenet, krátke textové správy, ...(wikipedia)
inak povedane opakovanie tej istej vety alebo slova dokola a dokola..
neviem ci si potrebujes nieco dokazat a hrat sa na chytreho ak hej,tak pis TS..moje posledne slovo adresovane tebe v tejto diskusii..howgh
ked mas vyraznu potrebu dohadovat sa o hlupostiach, tak mi teda vysvetli, ako si potom myslel toto "ak sa chces hadat pis TS,nebudem tu spamovat".. ja nemyslim, ze v danej situacii bolo nutne, aby si "hromadne rozosielal nevyziadanu spravu prakticky rovnakeho obsahu"..
pravda je, ze tvoje vysvetlenie vobec k zivotu nepotrebujem, ale kedze si mi pripadal, ze mas chut dohadovat sa o tom, co spam je a co spam nie je, tak nech sa paci.
Teda, tvoje komenty typu "LOL" a pod. @21@36@53 možno považovať za spam, preto, lebo je to viacnásobné písanie jednej veci dookola s tým, že to nič nové neprináša ...
A som ozaj zvedavý, čo by si to plánoval tikalokovi odpovedať ... Keby to mal byť spam ako o ňom píšeš, tak by to malo byť niečo, čo si už písal, ale ako odpoveď na opodstatnené obvinenie z generalizácie mi nič z toho nesedí ...
@ooooo : ako nemali by sa podľa teba rovno ženy celé zemotať do epilačných pásov a trhať? zastávam si @krutafunebracka..... však akože žena sa má celá vyohliť a muži.. tým nevadí keď si nechajú zarásť bradu a je to nechutné? alebo chlpy na hrudi? bleeeeee
Ja si ich depilujem voskom.. je to najlepsie aspon ,ked chlpky zacinaju dorastat nieje ich skoro vobec vidno..a nepovazujem to ,za nic divne ved v dnesnej dobe si uz ludia depiluju vsetko..
dievčence, si o chvíľu budeme musieť aj tvár holiť, všimli ste si tie jemnunké chĺpky (mimochodom takmer neviditeľné) na líčkach? no OTRASNÉ!! Kto by chcel ženu s chlpatou tvárou?
ja som myslel, ze tie co si ich epilujete alebo depilujete alebo holite te zaskrtnete moznost holim..... ale co uz no tak nevysla ta anketa celkom ako som si myslel.....
jasne ze ano ! citim sa tak lepsie ked mam hladucke ruky a ked su opalene ...no ..jedna basen hahah ...PS: teraz sa sice nemam cim xvalit, po maturax som sa trocha opustila ale hned to dam do poriadku haha
ahojte prosim vas chcela by som sa vas spytat nieco...tyka sa to holenia...neviem ako mam mame povedat ze sa chcem holit...vzdy sa holim potajomky aby ma nikto nevidel...ale uz sa to neda a tak sa nemozem ani oholit a potom so chlpata...tak sa vas chcem spytat ze ako to mam mame povedat..viete ja nemam s mamou taky vztah ako vacsina dievcat ze si vsetko rozpravame...vopred dakujem
ked vravis ze s nou nemas taky vztah, skus jej to povedat nejako opatrne v style: Mami, co myslis, je spravne ked sa dievcata holia? Nie je to divne? a otazky takehoto typu, aby si jej dala najavo, ze jej nazor je pre teba dolezity a ked jej tym trocha pozdvihnes ego, bude s nou lahsie a mozes jej to nakoniec vylozit na stol, ze si rada ze ti povedala jej nazory, pretoze sa holis aj ty a bolo ti to blbe jej to povedat... that`s all vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
119 komentov
Ale ruky? To už divné je. Mne by sa to nechcelo vkuse, keby mám dáky extrém.
Ale @ooooo tu robíš ako keby bola niektorá fúzatá. Odveci
A to keď to akože potom vyrastá a chytíš holku za ruku ako keď si chlap neoholí bradu je príjemnejšie? No neviem.
2.ako uz spominala zwejka..poznas "epilovanie"?
Poznám
a inak @ooooo prepac ale nepoznam ani ziadneho chalana ktory by nezniesol pohlad na NORMALNE neodchlpene ruky dievcata...mozno tak teba ale dle mne uz z toho robis moc extrem...zijem stastne aj bez holenia ruk a nikomu to nevadi...neviem, preco by mali byt neoholene ruky dovod ze si holcina nenajde chlapa
@gutmadchen Však ani ja (našťastie).
@vegetable
@ooooo.. ale fakt si prvy exot ktoreho poznam ktory ma take komplexy zo zenskych ruk
@59 a dalsia..
"ty si ani nevies predstavit ake je chlapovi nechutne videt na zenskej ruke chlpy"
hlupa generalizacia
Ono, spamoval si tu už dosť doteraz, ale keď ti niekto ukáže chybu, tak to už treba zavrhnúť ... Aké zaujímavé ...
Označovať všetky ženy pipkami. Keď sa ti to nepáči, že holenie si ochlpenia u žien je úplne normálne tak prosím, nájdi si chlpatú opicu, ktorá ťa bude vzrušovať, do toho.
Ja radšej zostanem pri hladkých oholených ženách, pretože nieje nič krajšie a ženskejšie.
ty vole, vymeteny
lebo keď niekedy vidím ti chlpaté gorili na kupalickach alebo tka nejak je mi na grcanie...a tri chlpy v styroch radoch na rukách podľa mňa nikoho nezabijú....
(to bolo myslene irinicky, samozrejme )
Napríklad viacnásobné písanie jedného názoru, ktorý následne nič neprináša by tak mohlo byť kľudne zaradené ...
Ale tak davaj, som zvedavý, ako mi ten spam vyložíš tak, že tie tvoje otravné reči typu "ty si fakt nenájdeš chalana" nebudú spam a priznanie si pomerne nezmyselnej generalizácie, ktorú si napísal by spam bol ...
a myslim ze mi tie moje chlpky az tak nevadia kedze su vytiahnute od slnka
Ale tak našli by sa ...
U bývalej triednej dokonca pre ten porast vznikol familiárny názov "slíže" ...
inak povedane opakovanie tej istej vety alebo slova dokola a dokola..
neviem ci si potrebujes nieco dokazat a hrat sa na chytreho ak hej,tak pis TS..moje posledne slovo adresovane tebe v tejto diskusii..howgh
ked mas vyraznu potrebu dohadovat sa o hlupostiach, tak mi teda vysvetli, ako si potom myslel toto "ak sa chces hadat pis TS,nebudem tu spamovat".. ja nemyslim, ze v danej situacii bolo nutne, aby si "hromadne rozosielal nevyziadanu spravu prakticky rovnakeho obsahu"..
pravda je, ze tvoje vysvetlenie vobec k zivotu nepotrebujem, ale kedze si mi pripadal, ze mas chut dohadovat sa o tom, co spam je a co spam nie je, tak nech sa paci.
Teda, tvoje komenty typu "LOL" a pod. @21 @36 @53 možno považovať za spam, preto, lebo je to viacnásobné písanie jednej veci dookola s tým, že to nič nové neprináša ...
A som ozaj zvedavý, čo by si to plánoval tikalokovi odpovedať ... Keby to mal byť spam ako o ňom píšeš, tak by to malo byť niečo, čo si už písal, ale ako odpoveď na opodstatnené obvinenie z generalizácie mi nič z toho nesedí ...
potom si oholím raz a dokonca života si budem musieť..nemam ich až také chlpaté a čierne ako tí,ktorí si ich holia..
Krista tak keď tam nemám 2centimetrové tmavé chlpy tak jasné, že ich holiť nebudem. Som otrasná?
@krutafunebracka má pravdu, je to CHORÉ!
fuj sak to je nechutne!
ked vravis ze s nou nemas taky vztah, skus jej to povedat nejako opatrne v style: Mami, co myslis, je spravne ked sa dievcata holia? Nie je to divne? a otazky takehoto typu, aby si jej dala najavo, ze jej nazor je pre teba dolezity a ked jej tym trocha pozdvihnes ego, bude s nou lahsie a mozes jej to nakoniec vylozit na stol, ze si rada ze ti povedala jej nazory, pretoze sa holis aj ty a bolo ti to blbe jej to povedat... that`s all vela stastia