Dievčatá aká je vaša skúsenosť s melírom na vlasy?
Vyskúšali ste už na vlasy melír,aký s ním máte skúsenosť?Uškodil vám,alebo ste mali vlasy zdravé ako pred tým?Akú značku melíru ste použili?Robili ste si ho sami alebo u kaderníka?
Mávala som červený melír, robila som si ho sama. Žiadna farba mi nikdy neuškodila, skôr naopak, mám veľmi husté a neskrotné vlasy, farbím si ich, aby boli jemnejšie, mäkšie a neodstávali na všetky strany.
Škodí hlavne peroxid a aj to si myslím, že ak sa o vlasy trocha viac staráš a nemáš ich príliš riedke a slabé už predtým, tak to nerobí až taký rozdiel...
ja mam blond melir uz asi 5 rokov a davam si ho dorabat tak 2-3x do roka a riesim to v kadernictve, aj tam mi ho obcas dodrbu tak to si neviem predstavit ako by to dopadlo podomacky..vlasy vysusuje jednoznacne..zalezi od toho aky chces melir..pre par pramenov sa suchych vlasov bat nemusis
ja som mala blond
od kadernicky
v kvalite vlasov som si nevsimla ziadnu zmenu
a vyzeralo to v pohode, ale mala som ho len raz, lebo sa strašne bojim, ze mi to nejako blbo spravia a budem vyzerať ako jazvec
Sesternica sa učila za kaderníčku a v lete 2002 mne aj bratrancovi urobila blond melír. Odrastalo mi to ešte asi 2 roky Najväčší problém bol, keď sme si potom farbili vlasy zeleným krepovým papierom a po umytí mi to práve z tých vyperoxidovaných prameňov nezišlo a ešte 2 týždne (!) som mala na hlave takú pankáčsku žaburinovú farbu.
mama mi spravila melir... nie je na tom nič ťažké ak je to len obyčajny jednofarebný... a mala som trochu jemnejšie tie melirované vlasy ale je to tým že ja mám celkove slabé vlasy
@nika737373 mám blond už niečo cez rok a nemôžem si vynachváliť viac mi to podľa mňa sadlo ako niečo pokazilo vlasy sa mi veľmi mastia čiže po melíre sa trošku vysušia čo je pre mňa veľké plus a kvalita sa mi skoro vôbec nezmenila naozaj nevidím zmenu k horišiemu iba k lepšiemu
@nika737373 a robí mi ho pravidelne kaderníčka sama by som sa na to nedala ale robila mi ho 2x sesternica ale nepáčilo sa mi to až tak ako od kaderníčky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Škodí hlavne peroxid a aj to si myslím, že ak sa o vlasy trocha viac staráš a nemáš ich príliš riedke a slabé už predtým, tak to nerobí až taký rozdiel...
od kadernicky
v kvalite vlasov som si nevsimla ziadnu zmenu
a vyzeralo to v pohode, ale mala som ho len raz, lebo sa strašne bojim, ze mi to nejako blbo spravia a budem vyzerať ako jazvec
od kaderníčky
hneď na to mi hodila ale červenú
a dobre to vyzeralo celé
a vlasy sú v pohode