ešte som si to nejak nevšimla... samozrejme mal by ho mať,lebo niektorí ho nemajú .. ale to je asi jedno..len nech nejak vyzerá..nie je moc veľký .. skúr si všimnem hruď - prsné svalstvo ako zadok.
buď sa lúbi alebo nie ale tak skôr si všimnem keď napr. chalanisko je na steroidoch ruky širšie ako hlavu, ramená skoro metrové a zrazu vidíme len miniatúrnu ritulu a uzučké nožičky akoby od nejakého 15 ročného chlapca a je to smiešne .... takže ak má chlap symetrickú postavu tak môže mať aj dobrú riť
@lawey to je veľmi dôležité, akú má chlap prdel... ach bože, kde to žijem? idem radšej do lesa poskákať si po stromoch lebo mi akosi duní v hlave, maj sa krásne
@camilla si ma potešila nikto tu nehovorí o dôležitosti ...napr. keď je anketa že "akéj farby vlasy sa vam lubia" tak tam sa tiež pohoršuješ? tiež to nie je dôležité ale každý má nejakú oblúbenú...
@mm47 ženy vedia čo chcú.. ale len preto, že v nejakých "prieskumoch" z Marsu priši výsledky, že zadok je prvé čo si všímame.. nie ďakujem..
-mne osobne je inak zadok ukradnuý, ak ma zaujme úsmevom a geniálnym pohľadom, som na kocky (no na druhej strane, nech chalan nemá menší zadok ako ja !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
môže mať väčšie bruško, alebo inú vadu, ale na zadkoch si potrpím
:3
(a v poslednej dobe mám kvôli tomu pocit, že som nejaká divná )
vy ste už fakt horší ako ženy, aký máš, taký máš, zmier sa s tým. alebo pôjdeš na liposukciu?
to je akože nejaké pravidlo, ako má vyzerať mužská riť alebo čo... ach bože, duťáci
nie je to náhodou Perttu Kivilaakso? Či sa mi to iba zdá.....
-mne osobne je inak zadok ukradnuý, ak ma zaujme úsmevom a geniálnym pohľadom, som na kocky (no na druhej strane, nech chalan nemá menší zadok ako ja !
» www.birdz.sk/webka/hajzelbab...