keby to spravil niekto kto mi je sympaticky, tak by sancu mal lebo by to bolo hm.. prudko netradicne, a hlavne vtipne a to je velke plus. Ked to vyskusas daj vediet ako dopadlo
... ja by som reagovala pozitivne... ale u nas to uz niekoho napadlo ... takze balenie papierom je uz stare... ale mozno to niekto nepozna... takze vela stastia
Ja si pamätam ako môj bývali priateľ prišiel v krabici obalenej darčekovým baliacim papierom... Síce on už ma davno zbalil,ale len si mi to tak pripomenul.. Na mňa osobne to vtedy zapôsobilo Zasmiala som sa a odfotila si h
ja by som sa rozosmiala a ak by sa mi ten clovek pozdaval, urcite by ma tym zaujal a mozno by som sa dala nahovorit na nejake rande. ale momentalne som stastne zadana
Mne by si pripadal strašne vtipný. Možno som čudná, ale mne sa originalita páči. A určite by som sa spýtala, odkiaľ máš ten nápad- to už by sme nadviazali rozhovor a v tom prípade, by si mal vytvoriť dobrý prvý dojem
nooo, ak ma zaujem tak ho bude mat aj ked za nou prides s baliacim papierom a este k tomu sa aj pobavi, ale ked nema zaujem tak mozes asi robit co chces a smola...
myslím,že by ma to určite pobavilo.... bolo by to velmi milé,ale šancu by už bohužial nemal ,lebo som zadaná,lae kebyže nie som tak by som sa možno nechala pozvať..... mám rada šalených a vtipných chalanov...
by som nanho asi pozrela.....hm si ok? a potom by som sa smiala ...ale no neviem..je to originalne ....ale zalezi odtoho ci mi bude sympaticky alebo nie
je to mile a asi by sa mi to pacilo a ak som to spravne pochopila tak chce s tebou chodit takze ja by som neodmietla podla toho aky je to uz musis vediet ty
. . . zaujimave V ramci rozhovoru v skupinke som uz raz dostal odpoved s baliacim papierom. Dokonca od dievcata, o ktore som mal zaujem. Aj som chcel s tym papierom za nou prist, ale som toho nakoniec nechal. Teraz vidim, ze to bola mozno chyba a mohol som byt s nou uz take 2 roky.
Ale ak bude kazdy druhy chalan vystrajat s baliacim papierom, tak to bude mat efekt ako 50x pouzity sacok caju
hm...to zavisi od toho v akom mnozstve...ja mam rada ked chlap je upraveny..pekne nechty.topanky.oholeny..a nema 100000vyrazok....teda sa o seba stara.
jaj mi dievcata sme roznorode..na kazdu treba trocha inak pouzivaj after shave/gel...tie su prijemne na vonu napriklad moj priatel pouziva Gilette a ja som z toho vzdy hotova je to velmi sexi
Hm..O tom som pocula uz aj ja...Fireman som vsak este nestretla...ale ked je to podobne ako ostatne tak ...aj spoluziak take pouziva a som z neho nadsena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
Ale naozaj daj vedieť keby si to náhodou naozaj skúsil
takze by som to mal naozaj skusit? nebude to skor na smiech?
Ked je to predsa len uplne neznama, tak to mas "hop alebo trop"
btw tiez som sa pohraval s takou myslienkou, ale nemam nikoho na koho by som to skusil Takze daj vediet ako si dopadol
ale nie, neviem ale jednoznačne by ma to pobavilo
Kebyže to spraví ten po ktorom už dlhšie pokukujem tak by som sa na nho vrhla asi
Ako tu už bolo povedané, mal by si to vyskušať na dievčaťi,o ktorom vieš, že si jej čo i len trocha sympatický. A hlavne musí byť inteligentná....
lol umrela som pri tom komente
a k teme nooo tak keby tam nejake tie sympatie už pred tým boli tak učrite by som sa dala nahovoriť zmysel pre humor sa cení a originalita taktiež
Ale ak bude kazdy druhy chalan vystrajat s baliacim papierom, tak to bude mat efekt ako 50x pouzity sacok caju
asi tak
všetko bolo povedané,
,tak sa tu budem len usmievať