tie detaily sa mi najviac pozdávali z možností...
napr. niekomu len tak medzi rečou poviete(aby reč nestála),že som vypila ocinovi pivo jeden večer a on vám to zopakuje o 4 mesiace,tak to už án
Aby bol mojou chýbajúcou polovickou...
- teda aby bol ... pekný, mily, inteligentny, rozumny, chapavy, spravnym smerom uleteny... (ked najdem co mi chyba tak dopisem)
Bože tých dementov čo hrajú náramných coolakov pred partiou by som strieľala! Hromadne do plynu ty kks!
Na druhej strane tie "lepky", ktorých sa už nezbavíš nie sú o nič lepšie
Nehovorím, že chlap má na babu srať, skôr by som zvolila optimum... nejakú tú zlatú strednú cestu
ja mám trochu divné nároky na chalana, ale páči sa mi, keď nepatrí k tým sladkým človiečikom, ktorý vyznáva lásku na každom kroku, vypisuje zamilované SMS denno-denne atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
naratat aspon do 5 mi nestaci xD
a ked su normalni xD
hm zaujimavy nazor xD no kto je normalny podla teba? xD
napr. niekomu len tak medzi rečou poviete(aby reč nestála),že som vypila ocinovi pivo jeden večer a on vám to zopakuje o 4 mesiace,tak to už án
este som chcel, kde su peniaze?
strasne ubohe...
- teda aby bol ... pekný, mily, inteligentny, rozumny, chapavy, spravnym smerom uleteny... (ked najdem co mi chyba tak dopisem)
PS: nie som nárocna
Na druhej strane tie "lepky", ktorých sa už nezbavíš nie sú o nič lepšie
Nehovorím, že chlap má na babu srať, skôr by som zvolila optimum... nejakú tú zlatú strednú cestu