baby su haluzne ...... spravaju sa normalne ale niekedy im prepne a proste zacnu byt nervozne , kricia a to z nicoho nic len tak co poviete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie kazda zena sa riadi podla kramov...skor to zavisi od tej povahy, alebo aj od veku...take 13,14,15 su na tuto "lahkomyselnost" podla mna najvaznejsie kandidatky...
Presne s kramami to nema nic. Moja priatelka ked ma kramy, tak ani nema nervy proste je to uplne v pohode ako keby ich ani nemala. Zavisi to od povahy a vo vacsine pripadov aj od veku. A podla mna aj od pohlavia, baby sa IMHO smeju na kazdej kktine..
skor ked maju tie kramy su pokojnejsie.ked ich nedostanu nacas je to na nevydrzanie.a to je uz pochopitelne a to ze kicia alebo sa naseru na hociaku vec.tomu sem tam nechapem ani ja.
tak nezaskodi sem tam takeho prosteho humoru ale mali by vediet kedy dost.ja z kamaratky tiez casto nechapem ked dostane zachvat smiechu z uplne beznej veci ale tak zasa sa na nej da potom tiez poriadne zasmiat ked jej tecu slzy od smiechu
Ale tak isto je lepsie smiat sa a robit blbosti ako byt stále vázna a nudná. Aj ked zas nehovorím, že sa máme správat jak 5ročné deti, to je uz trosku trápne. Aj ked ja sa este teraz rada húpem na hojdačkách
a s krámami určite nálada nesúvisí, závisí to od typu samotného človeka.
niekedy ani u nas v triede sa neda vydrzat, lebo z nicoho nic sa odniekial ozce priiserny piskor = smiech. ale myslim, ze take sa najdu vsade. skoro a mna to vzdy taaaak rozculovalo nieze by som bola nejaka vazna tvar, to urcite nie, ale proste smiat sa na tom co je vtipne a aj tam vediet odhadnut mieru...
No aj já si to myslim a zavisí to tiež od toho s kým sa kamarátiš ja som velmi pokojné dievča ale ked som s jednou kamoškou ktorá je strašne pobláznená smejeme sa na hlúpostiach a stále preto si o nej vela chalanov myslí že je hlúpa sliepka a potom aj o mne,aj ked nechápem prečo,ale mne je to jedno lebo ona je úplne super baba aj ked sa proste rada smeje...
no u mna ta nalada s kramami vzdy suvisi fakt zvyknem byt dost mrzuta a nervacka ked mam kramy....no niiiic moc bleee
a tiez obcas s kamoskami mavame take ulety ze kto nas stretne na ulici moze si mysliet ze sme sfajcene ale tak myslim ze dobre kym je zabava...nuda ma zabija..a mimochodom,uz dost chalanov ktori nas,teda mna a jednu moju kamosku spoznali,hovorili o nas ze sme fakt srandovne vtipne fajn baby...nieze by som sa chcela chvalit,iba vravim, ze humor je faaajn a vsetko ulahci
Basteth/ Aj u mna to od nich casto závisí ked ich dostanem tak som citlivejsia a na vsetko zareagujem nervoznejsie a ako sialena obcas ale potom sa uvedomim a som uz normálna...ale tak aj ja s kamoskami sa obcas smejem na vsetkom a vyzerame ako zhulene ale tak ploste sa len zabávame ved sme mladý zatial si to ôžeme dovoliť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nepoviem nic, podla mna to nei je pravda...
Presne s kramami to nema nic. Moja priatelka ked ma kramy, tak ani nema nervy proste je to uplne v pohode ako keby ich ani nemala. Zavisi to od povahy a vo vacsine pripadov aj od veku. A podla mna aj od pohlavia, baby sa IMHO smeju na kazdej kktine..
tak nezaskodi sem tam takeho prosteho humoru ale mali by vediet kedy dost.ja z kamaratky tiez casto nechapem ked dostane zachvat smiechu z uplne beznej veci ale tak zasa sa na nej da potom tiez poriadne zasmiat ked jej tecu slzy od smiechu
a s krámami určite nálada nesúvisí, závisí to od typu samotného človeka.
a tiez obcas s kamoskami mavame take ulety ze kto nas stretne na ulici moze si mysliet ze sme sfajcene ale tak myslim ze dobre kym je zabava...nuda ma zabija..a mimochodom,uz dost chalanov ktori nas,teda mna a jednu moju kamosku spoznali,hovorili o nas ze sme fakt srandovne vtipne fajn baby...nieze by som sa chcela chvalit,iba vravim, ze humor je faaajn a vsetko ulahci