Ja vobec neviem naco su dobre tie rozlucky, podla mna tam aj tak ludia nechodia uzit si poslednu "legalnu" sexualnu orgiu ani nic podobne, asi by som preskocila rozlucku alebo by som sa len sla symbolicky opit a roztrieskat peniaze na pinakolady
jednoznacne 10 litrov merlotu, ciga, pizzu, šipsy a olivy A HLAVVNE THE ROOOM!!! #must ... proste toto je jedina akceptovatelna "rozlucka zo slobodou" ked uz to tak musi byt nazvane
Podla mna je rozlučka zo slobodou pekna blbosť, a akurat ukažeš, že si nevážiš tú za ktorú sa ideš vydávať. ... Ožrať sa môžeš keď si alkoholik kedy chceš, ale nazývať to rozlúčkou so slobodou...
Nikdy by som to nespravil.
@mielikki nabuduce ked budem u teba prespavat (vlasnte som este nie alebo ty tu tak dame the room night svadbuna to netreba --- kedze sa svadbovat ani nechceme nikedy
No išli sme najlepšie dlhoročné kamarátky sa najesť poriadne, popiť, potom sme si išli zatancovať a bolo to najlepšie Podľa mňa toto je ešte jedna z takých pekných "tradícii", hlavne keď už človek má nejaké svoje povinnosti a nemá toľko času na stretávanie sa s kamarátmi pravidelne a hlavne všetci naraz, tak na pozvanie na rozlúčku si už každý nájde čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
(Vždy vymyslím niečo nerealizovateľné aby som to nemusela robiť)
Nikdy by som to nespravil.