pre boha...... aky smrad??? mne moj chalan vobec nesmrdi ked vyde z dielne cely spoteny a spinavi od uhlia lebo stedy nanom citim tu vonu nahrateho zeleza ktore kul a to je praveze uzasne........
ja so mtiež bordelárka ale to beriem akože neporiadok po izbe. čo ma vie odradiť su žuvačky a zvyšky jedna. chvalabohu s použitým spodnym pradlom so msa este nestretla...
Kazda ponoska ina ma vzdy pobavi, ale ked si musite mrte vela krat dat dole misu uz sa mi ani nechce a proste nesedim.. tzv prisposobovanie sa ...ale to iba unho, u mna sa nic nenechava dvihnute
Bordel mi nevadi vobec, lebo ku mne chodia ludia vylucne vtedy ked to neplanujem a ptm len zberam veci okolo s tym ze nejak sa zabav ja to tu skulturnim
Absolútne vôbec mi to neprekáža...sama moc nemám rada upratovanie...myslím, že upratovať stačí tak raz za mesiac to je tiež dosť veľa...ale nie, keď už mám moc veľký bordel tak to upracem, tak by to mohli robiť aj oni..
čo viem, ženy zvyknú iritovať špinavé ponožky pri posteli, ale možno práve preto, že je to tak mýtické ma to hrozne rozosmialo, keď som si to všimla u priateľa. také roztomilé mi to príde a nič mi zatiaľ extrémne nevadí, som šťastná, že je tak trochu neporiadny, lebo je vyššia šanca, že sa nenaplnia slová môjho otca, že ma všetci muži opustia až uvidia aká bordelárka to som. ale prekážalo by mi neumývanie si rúk po toalete, či pred stykom s potravinami. to by som asi nezniesla.
som chalan síce ale neznášam ako bordel použité taniere, poháre a ešte ak v nich niečo pláva alebo v tanieroch lezie... inač veci rozhádzane to je pohoda.
Poriadok je pre hlupákov, inteligent zvláda chaos!
@kt ja napríklad si ruky umývam vždy keď mám priležitosť, či už po WC alebo keď prídem z práce, z vonku... alebo len keď fajčím doma tak si vždy ruky umyjem...
špinavé veci neznášam, ale rozhádzané veci chaoticky po celom stole mi nevadia..tak mi to vyhovuje keď si veci uložím raz za čas, tak potom nikdy neviem kde čo mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
asi som mala byť chalan - lebo udržiavanie poriadku mi veľmi nejde
smrdi mi to tam,kopu vecí,prach..neupratané...a predsa také útulné .....
žena ako stvorená na stredovek ku kováčovi
Poriadok je pre hlupákov, inteligent zvláda chaos!
@kt ja napríklad si ruky umývam vždy keď mám priležitosť, či už po WC alebo keď prídem z práce, z vonku... alebo len keď fajčím doma tak si vždy ruky umyjem...
špinavé veci neznášam, ale rozhádzané veci chaoticky po celom stole mi nevadia..tak mi to vyhovuje keď si veci uložím raz za čas, tak potom nikdy neviem kde čo mám
@kt aj ja si umývam ruky skoro stále
... ja nemám v izbe "bordel", ale chaos a to je rozdiel