ja by som iba sukňe a šaty nosila, ale ide zima (ide mráz, kam sa.. uhm), tak prechádzam na nohavicové autfity.. a ja neviem, mne je pohodlnejšie v sukni, fakt!
sukne a šaty so silonkami/nadkolienkami a kvietkvané bodkované niečo k tomu
čo so zimou riešim tým že si dám body a pančuchy.
milujem sa tak obliekať a neznášam rifle >
mam strasne oblubene take ruzove cipkovane body, s riflami alebo riflovymi kratasmi, a podla toho ako vela idem chodit bud lodicky alebo take nejake polobalerinky co som si nedavno kupila, neviem ani co to je, ale je to celkom pekne a nizke
obrovské tepláky, obrovské tričko, hrubé pletené ponožky
a keď idem von tak čierne rifle a čierne tričko s dlhým rukávom, bielen converse
alebo pončo *_* ak je zima
a milujem kabáty a čižmy *_*
Rada sa obliekam inak ako ostatní. Nie veľmi extravagantne, ale nie ten typický "slovak style" . Milujem väčšie sukne do "áčka" , elegantný štýl, všetko ženské. Nerada sa príliš odhaľujem, radšej ukazujem nohy . A lodičky...vždy opätky. A rukavičky, klobúky, sukničky, blúzky...
milujem masívne topánky, pásové sukne, netypické materiály(lesklé/priehladné), tričká nad pupok, bledé pančuchy, jednoduché doplnky, chlpaté kožúšky, alebo nejaké steetstyle chlapčenské tepláky, platformové tenisky, maxišaty, rozprarky na dlhých sukniach, oblečenie inšpirované inou kultúrou (napr india, čína atď. ale nemám na mysli prvoplánové veci ako biele tielko s čínskymi znakmi).
A fakt neznášam: čipkové tričká, volánikové nepohodlné blúzky, hnedé silónky(najhoršie lesklé), kvetové vzory, tie jánošíkovské opasky, tričká s najnezmyselnejšími nápismi, a tie koženkové čižmy s dierkami. A ešte koženkové vybíjané bundy. A fakt mi vadí, keď vlasy neladia s oblečením - napr krásny blacknwhite outfit a dievča má žlto-blonďavo-oranžové vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
takéto
dievcata co toto nosia sa mi lubia štekle su uplne super hlavne natom treba vediet chodit je to vraj dost tazke mi vravela holka
nohavice + kosela/bluzka
strasne sa necitim dobre v sukniach... furt si ich kupim, a nikdy ich potom nenosim.....
a k sukni aj nadkolienky ci ?
čo so zimou riešim tým že si dám body a pančuchy.
milujem sa tak obliekať a neznášam rifle >
to sami lubi nadkolieny su strašne sexy nemas niaku foto tohoto outfitu ? staci od pasa dole len som zvedavy
nepreháňaš to už trošku s tými nadkolienkami?
pravdepodobne ze hej ale neviem sa toho nabazit nadkolienky su super !!
prečo by som mal byť ide len o to ze pohlad na pekne oblecene dievcata je super tot vše
Takže za mňa sú to gumáky kaki farby, rifle s trakmi a rolák.
v zime sa neznášam obliekať lebo toho musím mať na sebe strašne moooooc
Poprípade šatočky a svetrík
alebo iné nádherné veci
a keď idem von tak čierne rifle a čierne tričko s dlhým rukávom, bielen converse
alebo pončo *_* ak je zima
a milujem kabáty a čižmy *_*
a tak klasika, tričko, rifle, košela, konvy
Doma leginy a drevorubacsku koselu/bielu koselu pre chlapa.
.všetky tie vyjebané handry sú aj tak z Číny. :letim:
vonku a v škole- rifle, sveter/tričko/blúzka, tenisky
ráno mi je na sukňu zima
A fakt neznášam: čipkové tričká, volánikové nepohodlné blúzky, hnedé silónky(najhoršie lesklé), kvetové vzory, tie jánošíkovské opasky, tričká s najnezmyselnejšími nápismi, a tie koženkové čižmy s dierkami. A ešte koženkové vybíjané bundy. A fakt mi vadí, keď vlasy neladia s oblečením - napr krásny blacknwhite outfit a dievča má žlto-blonďavo-oranžové vlasy.