ked diavca tlačí na pílu moc tak to vie dosť chlapov odradiť - sám som pre "rýchlu " hru dievčaťa skončil takéto veci už na začiatku - neviem preco ale bojim bojim také veci si nechaj na neskôr. aspon na 3 rande nech nevyzeráš moc podivne
@unmondemeilleur strašnu blbosť si povedal. Čím skôr sa to stane tým lepšie. Čím dalej to budeš naťhovať tak zbytočne riskuješ že si ťa ponechá iba ako hamblivého kamaráta
@midnight drbnutý možno tak v tvojej hlave- čo mi ej fakt jedno. takéto obrázky som si dávala ako avatary keď som bola 15ročná wannabe emo girl tak keď podľa teba je to normálne na 19ročného heterosexuáne orientovaného chlapca nemáme sa ďalej o čom baviť
@klaudiqaaa súhlasím, pokiaľ je podľa teba to že sa 19ročnému heterosexuálnemu chalanovi páči nejaký obrázok nenormálne len preto že obsahuje ružovú a srdce, tak sa naozaj nemáme ďalej o čom baviť.
mimochodom pokiaľ viem tak sme sa nikdy ani nemali o čom, čiže len poukazuješ na status quo ktorý nám bol obom očividne známy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
mimochodom pokiaľ viem tak sme sa nikdy ani nemali o čom, čiže len poukazuješ na status quo ktorý nám bol obom očividne známy