Použila som toto meno, lebo tak sa volá v príbehu mojej sestry. U mňa to bol Sebastián, u mojej kamarátky zase Greg. Ale jedno majú spoločné. Zlí chlapci, krásni a každá baba ich chcela. A oni si ich brali, boli preslávení svojím sukničkárstvom a "jebačka
ehm k teme, s tymito chlapmi len pri jednom som mala ten pocit, mali sme strasnu lasku 3 roky a po tom sme sa isli zabit. pri ostatnych bad boyoch som nikdy ich menit nechcela, vyhovoval mi nas vztah taky aky bol - to jest velmi povrchny.
Samozrejme, lenže ja som ho skrotila a to som sa o to ani nesnažila. Dokonca z toho bol krásny 3 ročný vzťah a doteraz keď sa náhodou niekde stretneme mám motýlikov v bruchu.
my sme mali kocúra borisa ešte v dome, ale asi toho veľa neosúložil, lebo žiadne podobné malé mačiatka som potom nikdy nikde na okolí nevidela
ok, teraz k téme....bol...ale nebolo to o tom, že ho chcem zmeniť, lebo keď bol len so mnou, správal sa inak, ako so svojimi kamošmi a ja som mala asi pocit, že je naozaj taký, aký je, keď sme spolu len my....neviem prečo, asi láska, vtedy človek nevidí úplne jasne
ale dopadlo to celkom tradične, nechal ma kvôli inej ale paradoxne, je s ňou už skoro tretí rok, už aj zasnúbení sú
ale mám pocit, že to je mnou, že každý chlap, s ktorým sa rozídem/rozíde sa so mnou si hneď po mne nájde dlhodobú frajerku, s ktorou je aj v súčasnosti
možno si uvedomia, že po mne je hociktorá úplný raj a chcú s ňou ostať do konca života...
ešte som s ním nechodila a pred kamarátmi ma oslovoval "budúca bývalá" ... celý čas som myslela, že práve ja ho zmením... po dvoch týždňoch sa so mnou rozišiel (na Valentína) a ja som bola neskutočne mimo..
ale teraz viem, že som ho zmenila. má priateľku odkedy sme sa rozišli a sú šťastní
kurevník nebol, len mal problém sa niekomu priblížiť... nemala som potrebu ho nejak meniť len som chcela aby si uvedomil nejké veci sám... ale neuvedomil teraz nie sme v kontakte a asi je to tak lepšie
ja som si myslela, ked osm videla len ten nadpis, ze to bude o tom ci mame svojho borisa - toho, kto mam vsetko kupuje a vyuzivame ho a chystame sa spravit si s nim decko
Čo už no...keď chcete zlých chlapcov, budiž...potom však nenariekajte do vankúšov, že vás opustili a že všetci chalani sú rovnaké bezcitné hovädá Je to z časti aj vaša chyba voľby...
prepacte za tu prehnanu uprimnost a neprikrasleny nazor ale... to mate tak dievcata, ked ste sproste a partnerov si hladate podla toho aky je pekny alebo podla tehliciek na bruchu idealne oboje
potom sa este cudujete ze dopadnete tak ako kazda pred vami aj po vas
môj sa volá inak... je to už rok stará záležitosť.. síce som už dlhodobo s iným šťastne zadaná, ale keby sa objaví, tak neviem či by som nestratila rozvážnosť a nezahodila fungujúci vzťah v ktorom mám istotu kvôli nemu debilovi, čo sa len zasa na kus pozabavká a narobí mi v živote bordel, ako zvykne...
Jj mala som akurat ze ku mne bol vzdy mily presne jak nejaky jebnuty obrazok na fb a k tomu popis ze chlapci chcu dievca ktore je mile ale len k nim je zle a zeny chcu chlapa ktory je zly a len k nim je dobry tak tak nejak..
Ale tak zase ja si inak predstavujem zlotu nebol kurevnilk.. Skor vyzeral ako vrah malych deti, bol motorkar, nosí pri sebe zbran a stretaval sa len s podobnymi ludmi a nikdy som to nelutovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ehm k teme, s tymito chlapmi len pri jednom som mala ten pocit, mali sme strasnu lasku 3 roky a po tom sme sa isli zabit. pri ostatnych bad boyoch som nikdy ich menit nechcela, vyhovoval mi nas vztah taky aky bol - to jest velmi povrchny.
Ale tak na zlých chlapcoch nie je nič zlé.
PS: BORIS!
jo, a časom som si uvedomila, že mne sa týto "zlý chlapci" vlastne vôbec nepáčia (ťažko to rozdýchaval no)
ok, teraz k téme....bol...ale nebolo to o tom, že ho chcem zmeniť, lebo keď bol len so mnou, správal sa inak, ako so svojimi kamošmi a ja som mala asi pocit, že je naozaj taký, aký je, keď sme spolu len my....neviem prečo, asi láska, vtedy človek nevidí úplne jasne
ale dopadlo to celkom tradične, nechal ma kvôli inej ale paradoxne, je s ňou už skoro tretí rok, už aj zasnúbení sú
ale mám pocit, že to je mnou, že každý chlap, s ktorým sa rozídem/rozíde sa so mnou si hneď po mne nájde dlhodobú frajerku, s ktorou je aj v súčasnosti
možno si uvedomia, že po mne je hociktorá úplný raj a chcú s ňou ostať do konca života...
proste je to asi môj osud na tejto zemi
ešte som s ním nechodila a pred kamarátmi ma oslovoval "budúca bývalá" ... celý čas som myslela, že práve ja ho zmením... po dvoch týždňoch sa so mnou rozišiel (na Valentína) a ja som bola neskutočne mimo..
ale teraz viem, že som ho zmenila. má priateľku odkedy sme sa rozišli a sú šťastní
nie je to môj typ
Karolko môj no bol
teraz sa na tom smejem už, aj kamaráti sme po 3rokoch
potom sa este cudujete ze dopadnete tak ako kazda pred vami aj po vas
lebo v pribehu podobajucom sa tomu opisovanemu som ho aj naozaj zmenila...
a nehovor mi že ti je luto tych žien čo som o nich hovoril
Borisa nepoznám žiadneho
v zivote by som do takeho niecoho nesla, este nejake zbytky sebaucty a rozumu mi zostali.
Ale tak zase ja si inak predstavujem zlotu nebol kurevnilk.. Skor vyzeral ako vrah malych deti, bol motorkar, nosí pri sebe zbran a stretaval sa len s podobnymi ludmi a nikdy som to nelutovala