no, vzhľadom na to, ako často mávam krámy, tak sa mi vždy za celé to obdobie nekrámovania nazbiera všetka bolesť, miliónkrát sa znásobí a potom ma to začne veselo bolieť.
ale keďže mám psychický problém s analgetikami, tak to proste len prechodím, iné mi neostáva. a okrem toho som na bolesť už zvyknutá, tak čo narobím?
mam a fakt minule som myslela ze sa z nich zblaznim a ked tak dam si panadol femina a modlim sa aby to preslo..ale mavam len prve 1-2 dni a potom uz to je ok
áno mávam bolesti, a sú neznesiteľné... gynekológ mi na to chce dať antikoncepciu, lebo to sa vraj ovplyvňujú tie bolesti tou antikoncepciou...ale som zvedavá...ale tá antikoncepcia sa dáva len v krajnom prípade keď už nič nezaberá...no v mojom nič nezberá žiaľ..keď to dostanem tak nič iné len ležať sa mi nedá...
obcas hej a snazim sa pri tom mysliet pozitivne ked to nejde, a viem ze potrebujem byt v pohode (praca) tak do seba dam panadol femina, ale hned na zaciatku, inac nema ucinok..no cim som starsia, tym to beriem viac okej a aj tie bolesti sa uz so mnou zacinaju kamaratit
A to je na tom tiež hrozné, že akurát vtedy sa treba pravidelne poriadne vysrať a vyprdieť, ale akurát vtedy to akosi nechce ísť. :´( Navyše hrozné je to napríklad keď som v škole, kde nemôžem ani keby to chcelo ísť.
ako kedy, keď mi príde skôr, je to slabé, keď príde neskôr, tečie zo mňa ako zo zarezaného prasaťa a vaječníky bolia. ale skús napríklad orient a uvidíš, uľaví sa ti aspoň trochu, mne to pomohlo
no, ja som zo začiatku mávala strašné bolesti tak to som si sadla do kresla nohy skrčila a pridržiavala na bruchu termofor to mi asppň zmiernilo bolesti, tabletky si nedávam lebo sa nerada dopujem sprostosťami, ale našťastie už kŕče nemávam teda nie také silné takže teraz tak
keď mám nejaké bolesti, tak to buď prežijem, alebo si dám ibalgin... ale to len v prvý, občas posledný deň...
no mám dve kamarátky, ktoré majú fakt neznesiteľné bolesti, keď dostanú krámy... jedna dostala od gynekologičky nejaký liek špeciálny, že to sa nasype do vody, vraj je to veľmi silné... ja osobne som veľmi rada, že takéto problémy nemám...
ja mam krce az niekedy 4 dni...najhorsie ked som v skole to su neznesitelne bolesti raz som skoro v skole odpadla strasne mi bolo a casto ma napina ale nic zo mna nevyjde odtial odkial nema nastastie
Nurofen Liquid kapsulky, to je dar boží....a nevidím v tom nič zlé, ak si raz za mesiac dám jednu tabletku....viac nepotrebujem, lebo ten zázrak zaberá takmer okamžite - keďže sa nemusí tak dlho rozpúšťať.
Ale inak nič nepomáha, ani teplo, ani ležanie, ani studené, ani cviky...proste len tabletka, keď to začne bolieť...
ale našťastie odkedy beriem HAK, sú bolesti menej časté.
no ja mavam fakt ze neznesitelne krce... o pomoci tabletiek mozem fakt len snivat... skusila som ich vela a nic nezabera... ciz to len predychavam.. najhorsie je ze ja krce mavam aj ked nemam kramy..
ja mávam strašné bolesti...nikam nechodím max. vyvenčiť psa...dám si ibalgin ale ten mi pomôže max. na hodinku...a dávam si aj panadol femina, ten občas pomôže...ale najviac mi pomôže flaša s teplou vodou...dáva sa termoflor (či čo to je ale ja ho nemám.. takže si do fľaše napustím čo najteplejšiu vodu a priložím si ju na bruho.. a do takej polhodiny ma prestane bolieť..a niekedy pomáha aj horúci kúpeľ..
ibalgin,alebo panadol femina,ale keď som nervozna,a strašne ma bolí brcuho,tak väčšinou panadol femina,ktorý mi nezabral naposledy ani po pol hodine tak som si dala aj ibalgin..
Nemám až také strašné bolesti,ale tak zas ako kedy,pár krát som mala také bolesti,že som ledva odišla zo školy domov,a tam som sa nejako na gauči skrčila a až po hodine alebo viac odišla,keď to trochu prešlo.Bolesti mávam prvé dva dni,niekedy tri dni.Ale bolesti,ale nie veľké,skôr kŕče mávam asi dva týždne pred krámami,alebo týždeň pred tým.Beriem IBALGIN alebo PANADOL FEMINA,záleží od sily bolesti,ale väčšinou IBALGIN 200.
po tabletkách siaham len v krajnom prípade, keď to už naozaj nemôžem vydržať, tabletky neznášam..a aj tak mi tabletky skoro vôbec nepomáhajú..cvičím, teplá sprcha (tá pomáha len dočasne :/) alebo len ľahnem, smkrčím sa a čakám..záleží na mojej nálade a bolesti
a aj mne chcela dať gynekologička na to antikoncepciu, ale mama bola strašne proti a tak mi doktorka predpísala analgetiká, ale tých som si zobrala len pár a stačilo mi :/
ja som mávala silné bolesti, vždy som musela zostať doma, odkedy používam anionové vložky, bolesti nemám, prvý krát som mala mierne bolesti, ale dali sa vydržať aj bez liekov, druhý krát už som nemala žiadne bolesti,
preseriem si 24 hodín s ibalginom, kt. aj tak prd pomáha a keď, tak po 45 minútach najskôr... , pozvíjam sa po koberci, pomraučím si a čakám, kedy to skončí...
Ako, u mňa je to ako kedy... Úplne na samom začiatku keď som kramy len dostala tak som sa z postele nevedela pohnúť od bolesti no a teraz buď bolesť príde alebo nie... ale beriem analgetika a je mi fajn na par hodin...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale keďže mám psychický problém s analgetikami, tak to proste len prechodím, iné mi neostáva. a okrem toho som na bolesť už zvyknutá, tak čo narobím?
BTW : @2 @3 moji zlatý a vy ste už po meno pauze? alebo máte ženské sklony
Navyše pravidelne pri tom až grciam a tak. Aj niekoľkokrát.
no mám dve kamarátky, ktoré majú fakt neznesiteľné bolesti, keď dostanú krámy... jedna dostala od gynekologičky nejaký liek špeciálny, že to sa nasype do vody, vraj je to veľmi silné... ja osobne som veľmi rada, že takéto problémy nemám...
Ale inak nič nepomáha, ani teplo, ani ležanie, ani studené, ani cviky...proste len tabletka, keď to začne bolieť...
ale našťastie odkedy beriem HAK, sú bolesti menej časté.
a aj mne chcela dať gynekologička na to antikoncepciu, ale mama bola strašne proti a tak mi doktorka predpísala analgetiká, ale tých som si zobrala len pár a stačilo mi :/