kolko vam trvaju pripravy, ked chcete vyzerat ako big star dokopy? /sprchovanie, licenie,vlasy, manikura, epilovanie a podob.,/kym si vyberiete ako sa nalicit a co hodit na seba?
ach jaj ....osprchovala som sa a zmyla vlasy za max 15 minut, a to je vsetko a potom sa obleciem, to mozno 10 minut sa budem rozhodovat co....a nelicim sa.....cize za polhodinu som prirodzene krasna a oblecena to je coo...a rano ked sa zobudim, tak frajer nemusi mat sok ze kto vedla neho lezi,kedze by ma asi bez 3 kíl mejkapu nespoznal..... hmmmm
ja sa ako star nesnazim vyzerat lebo by to bola marna snaha ale ked sa teda snazim sa dat dokopy tak mi to trva dost dlho hlavne vlasy lebos i ich musim tupirovat a lakovat a tak dalej.licim sa stale rovnako takze to je takych desat minut ked sa snazim kym s aorzhodnem co si obleciem to je najhorsie lebo ja sa nikdy neorzhodnem lebo nic nie je dost dobre no je to krute ja radsej ani nebudem nikam chodit
Sprchovanie - 5 min., oblecenie do minuty, namalovanie tri minuty ani to, a ucesanie pat sekund... ale moj osobny rekord bez sprchovania s namalovanim a oblecenim je minuta
No pokiaľ sa chystám na nejakú fakt veľkú ekšn (čo je možno 2krát do roka tak aj hodinu a pol. (teda ale za predpokladu že si vlasy vyfénujem najrýchlejšie ako viem, bez nejakých ´´vlasových kreácií´´)
Ale zase keď nemám ani šajnu o tom, čo si oblečiem a chytá ma panika, že si ZASE nemám čo obliecť, tak to trvá podstatne dlhšie.
sprcha ale 15 minut, vlasy si obcas vyzehlim tak to je dalsich 10-15 minut. nelicim sa skoro vobec, takze to su take 2 minutky a oblecenie ak nemam dopredu vybrate tak 10 minut
takéto vačšie úpravy na sebe robievam asi tak raz za týždeň keď idem na party a podobne sprcha,umývanie vlasov,epilácia,krémy,vyfúkanie vlasov a iná úprava tužidlom a lakom,výrazný makeup,skombinovať oblečenie,doplnky a šperky nejaké na seba...hmmm... toto celé od začiatku po výsledný efekt trvá cca 2-3 hodiny?!
konecne sa vyjadrim aj ja bola som obedovat plus kavicka @18 no moze byt to sme na tom rovnako
epilovanie chvalabohu robim raz za mesiac lebo mam genialny epilator a tak prve chlpky vidim az tak po 3,5 tyznoch to mi trva najdlhsie asi hodinu, kym si vyberiem co na seba v tom som sa uz zlepsila kedysi to byvalo dlhsie, teraz tak 15 min. sprcha plus umytie vlasov cca 30 minut, potom si ich natacam a necham aspon 3 hodiny volne uschnut kedze mam 4-ry vlasy na hlave /po natoceni sa to opticky zvysi na 7-dem / vyraznejsi make-up a hlavne kym vymyslim ako sa nalicim, lebo to mam tazsie v tom, ze mam mnozstvo kozmetiky 45 minut, nechty cca 15 minut
ale verte ten vynalozeny cas stoji za to ...za krasu sa nieco plati...a potom sa to oplati
inak sa licim "normalne" cca 15 minut lebo vzdy si davam zalezat na linkach a nech mam riadne riasy, lebo bez spiraly vyzeram dost smiesne teraz ked chodim do solarka make-up nepouzivam lebo nemusim pokial niet vyrazok iba si dam brondzove gulicky, nalicim oci a lesk
no ja nemam ani najmensiu sancu vyzerat jak nejaka megahviezda...ale ked uz fakt ze sa neco chysta neco velke a musim vyzerat super tak sa pripravujem asi cely den abo aj den predtym ... a nestopujem to tak nwm
zvycajne sa dam do poriadku za taku hodinku,kedze mi dost dlho trva susenie vlasov a ked chcem vyzerat nejak ze extra tak hodinka a pol-dve ale napriklad ked sa ponahlam na vlak domov od pritela tak som nutena sa obliect,namalovat a ucesat za 15 minut
no tak sprchujem sa asi 10min, lenze este 5min predtym sa na seba pozeram a obdivujem sa v zrkadle, aj 5min po osprchovani to iste ...oblecenie vzdy si rozmyslim v sprche, takze sa obliekam nejake 2min+ ked zehlim tak zehlim nejakych 5min maximalne, ale vacsinou nezehlim ...vlasy, s vlasmi si nerobim nic, proste sa ucesem, dam si sponku nejaku, aby mi nepadali vlasy do tvare, takze maximalne 5min..potom licenie, tak to mi trva dlho, lebo aj ked si davam len aknecolor a aj to len asi na polku tvare, len tam, kde mam vyrazky..ale davam si aj spiralu, a od ten si vzdy vsetko zaspinim, cize potom to cistit atd. ...takze licenie nejakych 15 min...a potom uz len take ze sa na seba pozeram v kupelni v zrkadle, potom sa presuniem do kuchyne,kde mame tiez zrkadlo ...potom na chodbe velke zrkadlo, pozriem sa ako vyzeram spredu, zozadu, zboku atd. a potom mozem ist...cize toto vsetko mi trva nejaku hodinu...omg tak dlho ...ale rano ked sa ponahlam tak toto vsetko + cistenie zubov bez sprchovania mi trva pol hodinu...
Záleží od toho čo je to za akciu, ale popravde mám pocit že absolútne spokojná som bola so sebou jedine na stužkovej - vtedy mi komplet príprava zabrala asi pol dňa, keďže to zahŕňalo manikúru u jednej známej, na druhom konci mesta kaderníčku a potom zase cesta cez pol mesta na miesto určenia kde ešte prípravy finišovali
Inak nikdy nestíham všetko čo chcem
bez sprchy maximalne pol hodinu....ale zvycajne tak 20 minut,lebo som pomala
zo sprchov to môže trvat dlhsie lebo sa nerada fenujkem tak musim cakat kým mi vyschnu vlasy...
obleciem sa tak do 5 minut, nahadzem si vsetky drobnosti do kabelky, co trva tak 2 min., kym vsetko najdem, v kupelni stravim max 5 min, kedze mam kratke vlasy a nejake extra ucesy si robit nemozem a na malovanie mi postaci korektor, spirala a nejaky ten lesk. na nechty si davam rychloschnuce laky, a pretoze nenavidim dlhe nechty, par minut stravim s pilnikom. sprchujem sa len vecer, lebo som velmi zimomrava, takze to stihnem den predtym. potom uz len obliect bundu, ocistit boty a vyjst do sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a mozete porovnat s normalnym dnom
neviem, 15-20 min
Ale zase keď nemám ani šajnu o tom, čo si oblečiem a chytá ma panika, že si ZASE nemám čo obliecť, tak to trvá podstatne dlhšie.
@18 no moze byt to sme na tom rovnako
epilovanie chvalabohu robim raz za mesiac lebo mam genialny epilator a tak prve chlpky vidim az tak po 3,5 tyznoch to mi trva najdlhsie asi hodinu, kym si vyberiem co na seba v tom som sa uz zlepsila kedysi to byvalo dlhsie, teraz tak 15 min. sprcha plus umytie vlasov cca 30 minut, potom si ich natacam a necham aspon 3 hodiny volne uschnut kedze mam 4-ry vlasy na hlave /po natoceni sa to opticky zvysi na 7-dem / vyraznejsi make-up a hlavne kym vymyslim ako sa nalicim, lebo to mam tazsie v tom, ze mam mnozstvo kozmetiky 45 minut, nechty cca 15 minut
este som zabudla po dani natacok dole uprava vlasov cca 15 minut
inak sa licim "normalne" cca 15 minut lebo vzdy si davam zalezat na linkach a nech mam riadne riasy, lebo bez spiraly vyzeram dost smiesne teraz ked chodim do solarka make-up nepouzivam lebo nemusim pokial niet vyrazok iba si dam brondzove gulicky, nalicim oci a lesk
Inak nikdy nestíham všetko čo chcem
zo sprchov to môže trvat dlhsie lebo sa nerada fenujkem tak musim cakat kým mi vyschnu vlasy...