Dievčatá, ničia sa vám (nie až tak častým/ farbením vlasy?
Pretože som našla na končekoch a aj trocha ďalej, asi 5 cm od končekov vlasov, že sa mi vlas tak divne láme, ale bo čo... teda striedajú sa mi asi 5 mm časti, jedna je hrubšia a druhá tenučká, takto po celej dĺžke...
@mielikki tak asi dva týždne no je mi jasné , že ich to "nelieči" a že to len na oko vyzerá ale tak mne stačí aj to pokiaľ budem používať žehličku tak zdravé vlasy ani neočakávam
Záleží od typu vlasov,ak ich máš jemné a tenké sú nachylnešie na zničenie,ak ich máš hrubé a pevné tak sa neničia tak rýchlo,samozrejme záleží aj od farby,žehlenia,ako často si farbíš žehlíš vlasy...
to čo si napísala že niekde máš vlas tenší a niekde hrubší tak to mám aj ja,nie všetky vlasy ale pár takých mám a tiež nechápem čo to je,oni mi už také vyrastajú od korienkov
celkovo mám divné vlasy,sú rovné ale pár prameňov je vlnitých,nie tak pekne ale sú skôr krepové a skrútené do vlnky,neviem čím to je vlasy si nežehlím takmer vôbec
Raz som sa začítala do niečoho a nechala som si farbu o 10 min dlhšie.. Myslela som, že oplešiviem do týždňa, ako mi potom padali vlasy, ale našťastie sa nestalo.
Inak som nikdy nemala problém, ale ja mám až také zdravé vlasy, že mi dvakrát vôbec nechytila tmavá permanentná farba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a predpokladám, že len (pomerne) krátko po farbení
farby henou
@morticcia
to čo si napísala že niekde máš vlas tenší a niekde hrubší tak to mám aj ja,nie všetky vlasy ale pár takých mám a tiež nechápem čo to je,oni mi už také vyrastajú od korienkov
celkovo mám divné vlasy,sú rovné ale pár prameňov je vlnitých,nie tak pekne ale sú skôr krepové a skrútené do vlnky,neviem čím to je vlasy si nežehlím takmer vôbec
Inak som nikdy nemala problém, ale ja mám až také zdravé vlasy, že mi dvakrát vôbec nechytila tmavá permanentná farba
nic im neni -.-"