@fr4nk1 tak sa ti silno ospravedlňujem, že za ten čas čo si stebou píšem som si myslela, že si chalan.. (taká jedna otázka ešte: prečo potom píšeš v mužskom rode??? )
donedávna som mala obdobie ťažkého emoboys slintania takže to by bejvavalo čierna ale... pomaly mi už na tom trdlu začína prekážať tá polodlhá emo hriva takže krajšia je prirodzená hnedá
ja neviem...aj blond, aj tmave vlasy..tak rozne..ale nejde ani tak o farbu ako o uces..zboznujem ked ma chalan huste, strapate vlasy..prehrabavat ich rukou by bolo tak mraaaaaaaaaaaaw
Hej, páčia sa mi chlapci. A je mi tááákto jedno, aké majú vlasy. Ale páčia sa mi hnedé, resp. svetlohnedé vlasy A mám slabosť na blond a špinavý blond Ale taký ten prirodzený, nie melírované alebo farbené vlasy
mne moc nezáleží na farbe vlasov,.. ale skôr na to, ako chlap pôsobí v celku.. môže mať aj čierne vlasy a krásne oči. pokial má 200 kg. tak sa mi nepáči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
........
a k vecií: nezáleží na farbe vlasov, ale na ich dĺžke!!!
bruneti a ciernovlasy. blondakov nemusim!
@bunniska Vďaka, tiež si lesbička ? =D
Ale ryšaví Alebo hnedoryšaví...
@bunniska Skvelé ! =D Budem mať lesbickú partnerku ! =D
vrrr z takých nemožem )
ale aj ryšaví sú niektorí pekní
na babe sa mi pacia cierne hnede aj blond zboznujem ked sa tak kraasne lesknu