Rád by som bol keby odpovedali dievčatá. Páčia sa vám alebo hnusia takéto chlpy na nohách Alebo vadia vám pri sexe ? Mal by som si ich oholiť alebo len skrátiť ?
neviem prečo ale chlapci, čo si holia nohy mi prídu zženštilý.. Ale tak aj to je výsledok tejto ananásovej doby Pokiaľ nemá zarastenú hruď a nebodaj chrbát ako nejaký orangutan , nohy sú fajn, však ste chlapi
Podľa mňa by sa väčšine dievčat takéto chlpy hnusili Určite si ich ohol Keby mám ja také chlpaté stehná, tak by som sa neskutočne hanbil pred dievčaťom
Ja som mal tiez dost chlpate nohy a hejtoval som holenie cely zivot, ale tak skusil som si skratit, je to podla mna ovela estetickejsie, ale uplne si ich holit nechcem, pride mi to uz prehnane, to by som ich musel stale udrziavat a nechce sa mi. Ked mas strojcek skus si to skratit najprv napr. na 5-6mm, uvidis
tiez mam take prirodzene. V zivote som nevidel, ze by si chlap stazoval na svoje chlpate nohy. To hovoria len taki, co im nohy nezarastaju, ze je to mrzke. Tiez som si raz oholil nohy v lete, strasne ma ominali ponozky, lebo som sa potil. Do mesiaca som mal povodnu dlzku, do dvoch tyzdnov kratjosrsty, fakt nie, nosim dlhe nohavuce, v lete neriesim kto sa mi pozera na nohy, aj tak som skaredy, ale nie kvoli noham. Mne to pride skor prirodzene pekne. Nie som teply.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v 25.-ke môže hrať akurátne v rozprávke Maťko a Kubko
ale nie som, tak tvárme sa, že som nič nepovedal
*pre vsetkych ritopichov - nohy si holim pretoze sportujem a je to ovela hygienickejsie...
Si chlap, nemal by si mať nohy jak12 ročný chlapec
Veď práveže, tá hruď je mužnosť u chlapov.