sú úplne normálne AZ NATO? akože je na tom niečo zlé ? a prečo je to tak? to máš ako keď dlho ješ paštéku Pali a chceš vyskúšať niečo iné. Chceš vedieť ako chutí napr. paštéka Majka
experimentovať? Akože skúsim, aké nežiadúce účinky budú mať tie či oné lieky či ich kombinácie alebo či ich zapájam do elektrického prúdu, prípadne na nich testujem kozmetiku?
@kvimbi ty žiješ? a veď v tej téme išlo o sex a nie nejake psych.....látky, zle si si to miláčik prečítal a potom chuti mi stále a keby si vedel čo všetko ty beťár..........filip
@lucyly wtf ?? vysvetli mi čo je na tom zlé...žijeme preto aby sme skúšali rôzne veci ... ak sa to niekomu páči tak nie je na mieste hovoriť o "jebaní na PUBERTALNE mozgy" ked je napr dospelá holka s dopelou holkou tak su jebnuté na ich pubertálne mozgy hej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A nie je to protizákonné?
@istsinka krásne prirovnanie xD
krásne prirovnanie ženy k paštéke
A na otázku prečo odpoviem: Niekedy je fajn odskočiť si ku krajšiemu a nežnejšiemu pohlaviu.. nie ?
tebe to experimentovanie zjavne zanechalo dozivotne nasledky
Mohol by si byt ako odstrasujuci priklad: deti a takto dopadnete ked bude experimentovat s omamnymi a psychotropnymi latkami
Na druhej strane rozmyslam, ci by nebolo lepsie ta utratit a nie ta nechavat sa takto trapit....
Ty by si bol super artikel na antikampan.
Par tvojich komentarov a k tomu niektory zo sloganov:
"Naozaj chcete zrusit potraty?",
"Pravo na zivot na TAKMER kazdy",
"Majme to pravo, kym je este cas",
"Lepsi zivot nie len pre nas",
"Predstavte si, ze by toto bola VASE dieta. Nenechajte si zobrat to pravo",
"Tak toto sa moze stat aj VAM. Pravo na zivot ma kazdy....rodic"
Alebo len nechcu byt pozadu za svojimi "skusenymi" kamoskami
pf, ze experimenty, take pozname toto slovo sa mi nepaci