Dievčatá, prečo sa PRVÉ nepozdravíte a neprihovoríte
Zaujímalo by ma, či dievčatá sa prihovárajú samé ku chlapcom alebo čakajú kým sa chlapec prihovorí.Napr Do autoškoly chodia zo dve-tri pekné baby a bojím sa k nim prihovoriť lebo ma môžu jednoducho odfajčiť.Prečo sa musí chalan prvý pozdraviť a prihovoriť
podľa mňa by sa mal prihovoriť ten kto má záujem začať konverzáciu a ja väčšinou záujem nemám tak nemám dôvod sa prihovárať niekomu a ony možno tiež nemajú záujem...
určite si škaredý ako noc, to vidno aj podľa toho avataru....
ženy sú predsa dámy a nie sú odkázané na to aby každému vešali na nos aky si úžasný...
ak chceš naozaj niektoru osloviť, ponukni jej napr. cukrík a pekne sa usmej, možná, že zaberie...
potom už len musíš rýchle vedieť konverzovať, aby sa laňka nevyplašila
mne sa prihovaraju chlapi. uz velakrat sa mi stalo, zvlast ked som von s jednym kamosom, ze za nami dojde nejaky typek a povie nam, ze vyzerame ppci a ze mame styl. ale dievcata ani za toho boha
no a co je na tom? tiez sa prva chlapcom nezdravim, pokial to neni fakt ze nejaky blizky...proste tak to je, ako chlapci maju pustit prv dievca cez dvere napr. tak sa ma aj prvy pozdravit... a pride mi dost blbe aby sa baba prihovarala chalanovi a dobyjala ho nejakym sposobom to je cisto chlapska zalezitost...
lebo som staromódna.
a jo, ešte asi preto, lebo keď som to párkrát napriek mojej staromódnosti vyskúšala, nedopadlo to najlepšie a aj tak som vlastne ostala celkom na smiech. asi preto.
tak mne sa uz zopar prihovorilo, ale nepacili sa mi a mozes si domysliet, ake to bolo trapne. Ja aj moj kamarat, ked sa nam paci baba pokukujeme, ak si nas vsimaju, tak sa prihovorime. Momentalne i ked v praci moc na to nie je cas, sa bavim s jednou peknou kolegynou, nanestastie si nerozumieme, rozpravame anglicky a ona je ticha, ale furt sa na mna usmieva... No tak sprvu som len, ze hello bye a teraz prehodime par slov.
No mal by si aj ty praktizovat toto.
Tiez neotravujem baby v busr, ze ahoj, aka si pekna, nepokecas?
Cosiii.
No tak ako to vyznelo trapne ked ste to vy baby skúšali tak isto to trápne vyznie ked to skušaju chalani.
Ja som to spravil sice, a not bad... ale bolo to obojstranne. Ale bolo už aj zle. A inak už sa neprihovaram nikomu zo zasady, sice zrak stale ťahá na baby, ale raz mam v mysli že kašli na to neni šanca tak sa nezaujimaj a ignor, alebo ma to proste nenapadne a všimam si aj tak je to len chvilu kym niekde nevystupim alebo sa nestratime z dohladu takže klidek
@notme Tak to je asi načase zamyslieť sa nad svojim prezentovaním, či náhodou nevysielaš zlé signály, na ktoré reaguje výhradne určitý druh chlapcov
K téme- soldier, dievčatá sa rovnako boja ako chalani. Ale zrejme k tomu prispieva aj to, že dievčatá zvyknú byť submisívnejšie (ako spomína @25 ), a tiež je to tak v spoločnosti zaužívané, že muži by sa mali dvoriť dámam. Pretože naopak by to vyzeralo, že sa tie dievčatá vtierajú
@nostroma to nieje "urcity druh" chlapov oni sa nas nesnazia zbalit, ani nic take a som si (takmer) uplne isty, ze kazdy z nich bol hetero. to je ako ked ja poviem, ze napriklad ricki hall je ppci stylovy typek..narazam cisto na jeho styl a obliekanie, nie na to, ze by ma pritahoval a v takom duchu sa nesu aj reakcie dotycnych jedincov smerom k nam.
no v poslednej dobe nemám problém sa niekomu prihovoriť, proste som si prestal z toho robiť ťažkú hlavu... prídem, pozdravím sa a začnem konverzáciu, máš milión možností čím začať...
Podľa mňa sa prihovára iba časť mužov. A to práve takí zhovorčiví, sebavedomí, extrovertní, ktorí sa pravdepodobne ženám prihovárajú bežne a nerobí im to problém. Mne by sa však viac páčil taký skôr introvertný partner, tichý, ktorí sa otvorí len najbližším ľuďom. Nevravím, že aj ten sa nemôže prihovoriť úplne cudzej žene, ale u neho by to bola asi skôr výnimka. A prečo sa ja neprihováram? Pretože som tiež ako ten druhý typ muža A za iné ženy povedať neviem, možno preto, že je to tak zaužívané, že by skôr mali nejaký prvý krok spraviť muži, neviem.
Inak mne sa chalan len tak prihovoril iba raz, vo vlaku A bol neskutočne ukecaný, neuveriteľný extrovert, chválenkár (že akú má dobrú prácu, auto a neviem čo), potom chcel ísť hneď niekam do baru a pod. No určite
No a potom sa mi ešte prihovárajú takí 60+ Im je už asi všetko jedno
@condition Určite nie. Vyzeral, akoby sa chodil do barov baviť každý deň. pôsobil veľmi sebavedomo, sebaisto. Niekto, kto sa cudziemu človeku prihovoril prvý krát, by tak určite nevyzeral. Okrem toho, dala som mu tuším svoje číslo, keby chcel, tak by sa niekedy ozval Ale predpokladám, že tú noc skončil v bare s niekym iným Aj tak mi už ku koncu nerozprával o ničom inom, len ako strašne chce ísť do toho baru
A ja sa prihovaram ale nie len chlapcom, bars komu ale len ked sa mam chut rozpravat napriklad vo vlaku a ták, ked vidim ze je to nejaka zaujimava bytostka : D
Skús sa pozdravit, prihovorit len takými klasickými otázkami, ako sa máš a tak, uvidíš podľa jej výrazu či má záujem sa s tebou rozprávať, alebo na to kašli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a je to tak zaužívané, že chlap robí ten prvý krok
ženy sú predsa dámy a nie sú odkázané na to aby každému vešali na nos aky si úžasný...
ak chceš naozaj niektoru osloviť, ponukni jej napr. cukrík a pekne sa usmej, možná, že zaberie...
potom už len musíš rýchle vedieť konverzovať, aby sa laňka nevyplašila
a jo, ešte asi preto, lebo keď som to párkrát napriek mojej staromódnosti vyskúšala, nedopadlo to najlepšie a aj tak som vlastne ostala celkom na smiech.
asi preto.
A od prirodzenosti sú muži tak stvorení, že oni sú tí iniciatívni...
D
No mal by si aj ty praktizovat toto.
Tiez neotravujem baby v busr, ze ahoj, aka si pekna, nepokecas?
Cosiii.
Ja som to spravil sice, a not bad... ale bolo to obojstranne. Ale bolo už aj zle. A inak už sa neprihovaram nikomu zo zasady, sice zrak stale ťahá na baby, ale raz mam v mysli že kašli na to neni šanca tak sa nezaujimaj a ignor, alebo ma to proste nenapadne a všimam si aj tak je to len chvilu kym niekde nevystupim alebo sa nestratime z dohladu takže klidek
K téme- soldier, dievčatá sa rovnako boja ako chalani. Ale zrejme k tomu prispieva aj to, že dievčatá zvyknú byť submisívnejšie (ako spomína @25 ), a tiež je to tak v spoločnosti zaužívané, že muži by sa mali dvoriť dámam. Pretože naopak by to vyzeralo, že sa tie dievčatá vtierajú
No a potom sa mi ešte prihovárajú takí 60+ Im je už asi všetko jedno
hoci na druhej strane, uz parkrat som z baru utekal s bandou holohlavych za chrbtom, ktori ma sli bit za to, ze som gay
Ako asi reálne vypadá to provokovanie pohľadom?
prac sa kam patríš!
ja ti nadávať nebudem,
načo,
čo zaseješ to budeš aj žať....