Mne sa paci ked ma chalan na zuboch strojcek..take drotiky straaaaaaasne zlate...este ked sa to usmeje jaaj...tak sa hadam najde aj nejaky chalan ktoremu sa to bude pacit na dievcatach urcite je takych dost
podla man je strojcek dost v pohodke,pretoze ked ho potom clovek prestane nosit bude mat krasny usmev...hlavne u dievcat sa mi to paci,ze ak nemaju pekny usmev snazia sa ho ,, opravit,,
Nahodou niektorym babam sa strojcek velmi hodi a este ked sa usmeju tak to je take mile a vo vyspelych krajinach sa nosi strojcek bud ako modny doplnok, alebo jednoducho ako prevencia proti krivym zubom.. Ak sa dostanete do USA alebo UK tak sa prebehnite po ulici a zratajte si kolko deti a mladych ludi ma strojcek a urcite ich bude doost vela..
ee nemyslim. Sice som tam este nebol, ale poznam (osobne) par americanov (cca 20 rocny) a oni mi rozpravali ako to tam je a ze do svojich 18tich rokov tiez nosili strojcek. V UK som bol a to som videl na vlastne oci ze to tam ma kazdi druhi.
Ja tiež nosím strojček, ale asi o mesiac ho budem mať dole. Zo začiatku som sa aj bála veľa usmievať, ale potom ma to prešlo. A poznám jedného chalana ktorého vidím každý deň v škole, ktorý už mesiac mal strojček a ja som si to iba nedávno všimla Sú ľudia ktorý povedia iba čau a už im vidno strojček a sú ľudia, ktorý sa musia rozosmiať aby sa tie drôtiky odhalili. Ja patrím k tej prvej skupinke, ale držím palce aby ty si patrila k tej druhej, síce podľa predošlých komentárov to máš asi jedno.
aj ja mam strojcek a ked mi ho daju dole bude mi nakoniec aj smutno. pozri ked mas strojcek ta beru ako milucku s malickou chybickou krasy a aspon si nemyslia ze si namyslena alebo tak daco...a vies co je prca? ze na vianoce si mozes dat gumicky s vianocnym vzorom (gumicky su tie farebne veci zahaknute na kazdej kocke)...alebo faarebne kombinacie, vazne strojcek podla mna nikdy nikto neolutoval a zostane ti po nom len par fotiek a kraaaaaaaaasnz uusmev (a chalani na krasny bielucicky rovny usmev ozaj letia)
booože ľudia cháápete ja budem mat strooojček a trvalý, no kks...ved budem vizerat jak ozrudaa,,,vsetxi sa mi budu smiat...a chalani?? ved uz ma nebude ziaden chcieeet booze ja ho neceeeeeeeeeeeeeeeem....chalani poradteeee!!! plssssssssssssss (((
Taanuulkaa: ked sa ti bude niekto smiat, tak je to debil. strojcek vobec neubera z krasy... a ked chalan odmietne dievca koli strojceku, tak to dievca nieje hodne toho chalana
...no ja mam strojcek od vcera...zatial si ho moc neuzivam...pre bolesti...ale inaq si myslim ze na strojceku nieje nic wazne ajmoj priatel si to mysli...a praveze to povazuje za zlate ...zalezi na tom kto ako to berie ...ale nebojte sa...heh len ta bolest auuuuuuuuu
ja som nosila strojcek a nikomu to nevadilo...bol prisvitny a z dialky bol vidiet len drot...pohodka...mala som ho jeden a pol roka a prezila som to...
hm no ak nema aj vas chalan strojcek a nemate moznost sa pri oblubenom traveni casu zaseknut tak v poho. moja baba ma strojcek a nevadi mi to . ale tesim sa ked ho uz mat nebude
ja ho mam uz vyse dva roky a koonecne sa tie zuby narovnali..tak dufam ze to uz dlho nepotrva a bude dole..ale pokial ide o chalanov tak este staznosti neboli...mojmu chalanovi sa to dokonca paci a pripada mu sexi..taaaakze v pohode
ahojte, kamos natocil dzive video...ceknite bude sa vam pacit, v hlavnej ulohe jetuska a pasazier, ako ich prichytili na zachode... » ceknito.sk/video/165090...
ja idem na strojcek 4.9.2008 ale ttotalne sa bojim...ale hadam to zvladne.uz mam vyse mesiaca v ustach gumicky a teraz mi zacali vypadavat bo sa mi zuuby roztiahli.1 tyzden som ani nemohla jest
bozeee aj ja budem mat strojcek lenze ja budem vypadat jak skareda betty a ece mam aj okuliare na citanie take, a aj ofinka to prosteee budem ako skaredaa betty...
ahoj, ja som dostala predvcerom strojcek na zuby, ale, trochu ma hneva, vlastne strasne boli to ze mam z toho zodrate cele horne pery a trochu i doolne a jazyk naboku ://// a nemozem hovorit, prehltat ani jest :/ dosla som na vosk na strojcek ale ten tam nedrzi moc dlho :/ ...neviete kolko ma to este bude odierat? moja zubarka je jak emsuge, ( slaby vyraz) takze t amimoc ocividne nepomoze, povedlla som jej to a ona mi len utiahla drotik a boli ma to este viacej :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a co sa tyka usmievania ... myslim ze sa smejem este viac nez pred tym