@pumaamravec hej,lebo väčšinu báb, ktoré chalan bije to strašne baví len vieš, niekedy keď je ten človek naozaj veľmi agresívny a vyhráža sa rôznymi vecami,tak je ťažké povedať "sorry,ale ja s tebou proste nebudem,rob si čo chceš"
@beuska17 myslel som to tak polozartovne.. niekedy mi zostava rozum stat nad tym, koho si to tie nestastne dievcence vyberaju.. a vo vacsine pripadov si za to mozu samy...
@kolini Môžu si za to samy???!!! Ty sa daj radšej vyšetriť a podpísať formuláre ktoré ťa zbavia svojprávnosti.... kým niekomu neublížiš... obeť si môže za to, že ju páchateľ napadol?!... no a na tomto jebnutom slovensku je to presne tak, ze obete su vlastne vinníci a páchatelia sú na slobode a to všetko pre to, že sú tu TAKÍ ISTÍ KOKOTI AKO SI TY!!!!
@beuska17 narazam skor na ine atributy toho chalana, pretoze je jasne, ze z neho hned nevycitas ci ti jednu neususi.. rodinne pomery, jeho kamarati, jeho intelekt, ci je cholerik, flegmatik a pod...atd atd... pokial nemam o nom jasnu predstavu, nezacnem s nim.. vela bab robi chybu, ze sa namotaju na jednu blbost na chalanovi a potom lutuju.. da sa predpokladat, a kto vie, preco ti vlastne vrazil? to si vobec nespomenula.. tym taketo konanie samozrejme neospravedlnujem, ba naopak.. ale chyba byva sem-tam aj na oboch stranach..
@kolini , myslim ze ked sa do niekoho zalubis tak moc neriesis ci je flegmatik, alebo cholerik, aku ma rodinu a priatelov.. laska si taketo veci moc nevybera.. i ked mozog hej, ale srdce to nezaujima.. :/
preco mi vrazil? no lebo ziarlil. aj ked som nic neurobila, nepodviedla, nedala mu ziadny podnet aby mohol ziarlit. a potom uz bolo dost tazke sa takeho cloveka zbavit.
@kolini , mozno mas pravdu, ale keby si to zazil ( keby ta nejaka holka zmlatila, chapes ) tak by si mozno tvrdil nieco ine..neviem, neberiem ti tvoj nazor, a uznavam ze som bola a aj som dost naivna.. co uz, srdcu neporucim
a stalo sa to po dost dlhej dobe.. mozno rok aj nieco? ale dovtedy sme boli vazne v pohode. jemu proste preplo
Možno to vyznie blbo , ale ja babe dam facku (slabu uplne pohladenie síce,bratovi daval silnejsie) a to len vtedy ked dá aj ona mne facku a zdvovodnim to....
Prečo teda baby možu nás chalanov fackvoať? a my ich nie ??? (nenavidim facky, pesť znesiemcale facku ne)
@kolini@37 Možno to niekedy tak je, ale často práve takýto muži sa zo začiatku správajú veľmi príkladne. A to aké je to v jeho rodine len tak ľahko nezistíš, lebo napríklad môže byť aj jeho otec násilnícky, ale práve takéto rodiny často pôsobia navonok príkladne, takže takéto veci sa nedozvieš ani od ich okolia a ani z nejakej návštevy, kde sa budú všetci pretvarovať.
A naopak, je kopa navonok výbušnejších mužov, kde sa žena zo začiatku tej výbušnosti aj trochu bojí, ale aj napriek tomu má ten muž nejaké zásady a ženu neudrie nikdy.
@pumaamravec áno, ale musíš uznať, že odísť od neho je náročné v každej situácií. Lebo napríklad keď sa ti niekto fakt nepekne vyhráža, tak radšej pretrpíš tých pár faciek, ako by si ohrozila ľudí, ktorých máš rada. Plus ti napr. veľmi ani polícia nepomôže, pretože chlapec je z príkladnej rodiny a nemáš proti nemu dôkazy, je to tvrdenie proti tvrdeniu. Zavrieš oči, zatneš zuby a pretrpíš to, lebo sa bojíš. A ak si to nikdy nezažila, nemôžeš vedieť aké to v skutočnosti je a čo tá žena v skutočnosti prežíva. Prečo je toľko žien týraných a stále v tom vzťahu zotrvávajú? Myslíš, že ich to baví? Alebo niesú natoľko emancipované a vedomé si svojej hodnoty? Práveže sú, ale boja sa. Strach je to,čo im bráni odísť. Preto je to ťažké...
@zajko30 len či to "vymastenie" nie je nejaký dvojzmysel ináč mám kamoša, starého ženáča a keď jeho stará frfle tak ju vždy zdrapí a poriadne pretiahne a hned je o 120% milšia... aspoň tak to tvrdí... ja to neviem potvrdiť, moja cicuška je na mňa stále milá
Také tie milé veci ako jemne po zadku a tak nerátam...
Keby ma niekedy umyselne že udrel moj chalan, v tem momente by bol pre mna minulostou...
Ale raz ked sme robili hluposti a on mi siel ukazat ak osa bili s kamaratom, fakt ze neumyselne mi dal laktom nad obocie, ale to ho potom este tyzden mrzelo.. ja ho bijem stale, ale uz si zvykol asi
To bola taká "facka". Skôr také pohladkanie. Následne na to som mu to ja vrátila, ale to pohladkanie nebolo. Proste tú ruku nemal na mňa vôbec zvyšovať.
no s bývalím - ja som ho facla tak ma facol naspat. Ale potom si už nedovoloval.
a s terajším sme sa trochu bili tak zo srandy a vraj som ho takmer knokautovala tak sa nasral ale len na mna kričal, a hodil stoličku o stenu. (mno boli sme obaja trochu opitý) tak sa už snažím trochu krotiť. Chudák mal modriny ešte dva týždne.
nie.. to by skúsil raz.. vždy ked to boli rečičky typu: "skocim z mosta, takto sa to nedá, ja si ublízim".. som povedala "chod a skoc, mňa psychicky vydierať nebudeš, chod sa vyspať a ked ťa to prejde, sa mi ozvy".. bol to pre bývalých trošku šok, že som ich poslala.. ale vedeli že tým nič nedosiahnu.. iba ma vytočili ich sprosté reči..
pri priateľských bitkách to nejako zvládnem.. len ked si vezmem bitku mňa a brata.. ja ho môžem fackovať a búchať a len sa mi smeje (joj ako ma to vytáča .. no ked on dá facku mne.. tak odletím 5 metrov..
je fajn, keď sa chalan nedá.. ale mali by chápať (ne)pomer sily..
@sharlyn no prvá vec asi nie , keď tak prvý krát, čo by to urobil, ale s tou poslednou súhlasím...a takisto by skončil, keby len ruku zdvihol a potom si to rozmyslel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
@interrupcio preco si nemyslis?
myslis ze mi to bolo dobre? ja za to nemozem ze sa mu zacalo z nicoho nic sibat.. tak to bola fakt blba poznamka
@pumaamravec tak to sa mas
preco mi vrazil? no lebo ziarlil. aj ked som nic neurobila, nepodviedla, nedala mu ziadny podnet aby mohol ziarlit. a potom uz bolo dost tazke sa takeho cloveka zbavit.
po akej dobe sa to vlastne stalo?
@etelnair oponoval som niekedy?
a stalo sa to po dost dlhej dobe.. mozno rok aj nieco? ale dovtedy sme boli vazne v pohode. jemu proste preplo
Prečo teda baby možu nás chalanov fackvoať? a my ich nie ??? (nenavidim facky, pesť znesiemcale facku ne)
A naopak, je kopa navonok výbušnejších mužov, kde sa žena zo začiatku tej výbušnosti aj trochu bojí, ale aj napriek tomu má ten muž nejaké zásady a ženu neudrie nikdy.
@interrupcio ináč starý tatko sa raz vyjadril, že keď ženu vymastíš, to ako roľu keby si pohjnojil.......filip
a starí ľudia mali vždy pravdu....!!!!
Keby ma niekedy umyselne že udrel moj chalan, v tem momente by bol pre mna minulostou...
Ale raz ked sme robili hluposti a on mi siel ukazat ak osa bili s kamaratom, fakt ze neumyselne mi dal laktom nad obocie, ale to ho potom este tyzden mrzelo.. ja ho bijem stale, ale uz si zvykol asi
Ráta sa aj vankušova vojna?
ale inak sa bijeme každý deň..
ale nedám sa
tazko povedat co spomienky mam trhane
ale nepekne
a s terajším sme sa trochu bili tak zo srandy a vraj som ho takmer knokautovala tak sa nasral ale len na mna kričal, a hodil stoličku o stenu. (mno boli sme obaja trochu opitý) tak sa už snažím trochu krotiť. Chudák mal modriny ešte dva týždne.
je fajn, keď sa chalan nedá.. ale mali by chápať (ne)pomer sily..