Ja sama pochádzam z Ruska. Väčšinou mi ľudia neveria, pretože som hnedooká brunetka s tmavšou pokožkou. Robia si často zo mňa srandu, ale samozrejme, beriem to ako žart. A čo vy? Páčia sa Vám Rusky?
Ale veď to je tak etnicky rôznorodá krajina, od tých, čo vyzerajú ako klasické slovanské devy až po tie očividne ázijské odniekiaľ zo Sibíre, že otázka by takmer mohla byť rovno "páčia sa vám ženy?"
Čo ja viem, nikdy som nejak nevidel rusku , ale nedajú sa ľudia špecifikovať podľa krásy na národnosť, resp. štátnu príslušnosť. Jediné čo ľudí rozdeľuje je jazyk. Mal by byť jeden jazyk pre všetkých aby každý dokázal hovoriť s každým. Človek sa dnes už nemôže čudovať keď vám beloch povie že je z afriky, pretože je to proste tak, a ľudia sú už rozcestovaní všade. Akurát sa určite spomenie poznámka alebo prebehne myšlienka, že nevyzerá na to že je odtiaľ a odtiaľ, alebo že vyzerá normálne na to že je odtial a odtial.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No zrocna nejake z kmenov sa mi nepacia
No "Miesanice" su podla mna najkrajsie
Exoticke zeny alebo Take mulatky
A aj ciganky napr.
slovensky pekne aj skarede
madarky pekne aj skarede
z kazdej narodnosti pekne aj skarede
Ináč vo všeobecnosti považujem Rusky za dosť pekné a atraktívne ženy, ale to sa nedá zovšeobecňovať. S Rusmi mám pozitívne aj negatívne skúsenosti.