mozno sa iba zlakla, ak je neskusena, mozno este nie je pripravena (nizky vek, psychicka nedozlelost, nedovera v partnerovi), dievca si musis ziskat aj doverou, je to zaklad normalneho vztahu
ale ako je možné, keď ta dievča bozkávalo, a jej bozkami cítilo, že si vzrušený? Ale, myslíš si, že keď keď si bol vzrušený pri tomto dievčati len pri bozkávaní, tak nebudeš vzrušený aj pri druhej dievčine alebo pri druhých dievčatách? To je jedno. Ak chceš mať dlhodobý vzťah tak musím začať v týchto veciach aj ovládať a možno, že si jej urobil niečo čo ju veľmi nahnevalo a rozišla sa s tebou. Odlišuj bozky a kontoluj svoje pocity.
Ale mna keď priateľ bozkáva a ja jeho tak mi sa bozkávame niekedy dosť bláznivo a vášnivo, a niekedy pomaly a nežne. A mne sa to veľmi páči. Bozkávanie a hladenie dosť zbližuje a citovo naväzuje.
teraz sa stazuje, ze si prilis vzruseny...na starobu bude do teba jebat, ze musis brat prasky aby sa aspon postavil......zeny/ dievcata ma neprestavaju udivovat...
a co, ze si bol kus viac vzruseny? aj keby sa ti paka postavila ta to hned nemusi znamenat, ze by si ju fukol hned za prvym krikom....dotyky, bozky narobia kadeco s ludskymi hormonmi....podla mna uplne normalna vec....
to uz de sme, ze sa stazuje, ze si prilis vzruseny???....by mi toto povedala ta by som jej hned povedal, ze za tu nemiestnu poznamku si dam od nej aspon tyzden pokoj s bozkavanim, ze by sa naucila.....sorry, ale dievca ktore ta ma rado ti taku chujovinu nepovie....ktorej zenskej by uz len prekazalo, ze vie, ze svojho partnera vzrusuje aj na sexualne urovni????....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Ide o to, že baby majú istú výhodu. Nevidno to
Je blbá!
Prepáč, ale rozosmialo ma to riadne. =D
pomóóóc ..
tak si nabudúce zaobstaraj dlhšie tričko
A sorry ale toto sa mi hneď vybavilo pri tvojom nicku :
to čo?
Ale mna keď priateľ bozkáva a ja jeho tak mi sa bozkávame niekedy dosť bláznivo a vášnivo, a niekedy pomaly a nežne. A mne sa to veľmi páči. Bozkávanie a hladenie dosť zbližuje a citovo naväzuje.
a co, ze si bol kus viac vzruseny? aj keby sa ti paka postavila ta to hned nemusi znamenat, ze by si ju fukol hned za prvym krikom....dotyky, bozky narobia kadeco s ludskymi hormonmi....podla mna uplne normalna vec....
to uz de sme, ze sa stazuje, ze si prilis vzruseny???....by mi toto povedala ta by som jej hned povedal, ze za tu nemiestnu poznamku si dam od nej aspon tyzden pokoj s bozkavanim, ze by sa naucila.....sorry, ale dievca ktore ta ma rado ti taku chujovinu nepovie....ktorej zenskej by uz len prekazalo, ze vie, ze svojho partnera vzrusuje aj na sexualne urovni????....