noooooo urcite je lepsie ked sa holi lebo aj z higienickej stranky je to zdravsie,ale v 16tke to este neni nevyhnutné,a stací ked dodrziava hygienu,ked sa aj tam dole trochu aspon upravuje,..
No neviem neviem, prave som sa na jednom fore na tomto rozculoval, ze naco sa tam ma chalan holit?!Staci skratit ale holit sa ako buzerant to vyzera na hovno nemyslis? Budes vyzerat ako maly chlapec,sice parok bude vyzerat dlhsie ale pohodlne to moc nie je,lebo to picha ako svina potom. Mne staci,ze si musim holit tvar a nie to este ine partie tela. Dobre si to rozmysli.
neni som holka ale dam ti odtazku .. kto ti to kurwa bude cmuchat ? da ti bombo a bude mat plnu hubu chlpou ? ... ale ak si naturalista maj tam dzunglu mozno najdes svoju Jaine ...
Prečo by musel? Nemusí. Ak to jemu tak vyhovuje, tak nie je dôvod aby to robil. A ani neskôr ked bude s holkou tiež nemusí, je to na partneroch čo si zvolia.. resp na jednotlivcovi. Každému sa páči niečo iného..
@Belzeboss ,@Stage ....má to spoločné s hygienou to ti povie kazdy gynekolog a urolog.....(konkretne sa tomu hovorí intímna hygiena)..a neprehnala dnes sa dosť chlapov tam holí ale poznám vela takych co sa tam depiluje..a depilujú sa samy..takze nemusia chodit ku kozmetičke=oDaj ked sú aj take pripady=D
@Belzeboss lebo kazdi clovek sa rodii vraj ako bi. ja neviem, ale co som poznal a poznam ludiii, co su hetero, tak maju obcas bi sklony. ved pozri na dievcata, tam je bi podla mna velmy rozsirene. ci myslis ze nie? ja sa nechcem hadat otom, proste len ja si myslim ze vetsina ludiii je viac alebo menej bi. tak mier
@Nikeboy .....na depilácii nie je nič strašné,vobec to neni naka bolest ktora by sa nedala zniesť,a naozaj poznám viac chlapov co sa depiluju,je len otázne kedy to prerazí až tak aj k nám ako holenie pred niakymi tymi rokmi,lebo vieme ze keby sa za komunizmu oholil naky chlap by si kazdy myslel ze je buzna=oD uvidíš o par rokov budes inak dumať aj ty.
@Nikeboy ...u dievcat suhlasim ze je to rozsirene, to som si vsimol..ale u chlapov som si to nevsimol...ja urcite niesom bi a pevne verim, ze moji kamarati dufam tiez nie...
@Sudruzka lenze nejde o bolest, no zeby sa chlap mal depilovat to mi pride prilis zzenstile...no ja dumat nad tym zrejme nebudem...to som prilis konzervativna povaha..
@Sudruzka zaujimavy nazor, napriek tomu, si myslim ze nieje to tak rozsirene v zapadnej europe, ako sa to prezentuje. takze ja nebudem nic holit. ja ani nebudem musiet ja mam svetluckee
@Belzeboss ved ja nevravim ze ty si bi. len to, ze kopec ludii je, a ja sam som ostal prekvapenii, ked som zistil ze spoluziaci, co sa tvaria ako velky hetero, a ine sa im hnusii, su v skutocnosti bi a zase poznam dievcata, ci ich bi chalani pritahuju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
And l thought my jokes were bad.
..depilacia?? tak to uz si snad trosku prehnala..
@Sudruzka To fakt sa chodia úchyláci ku kozmetičkám depilovať tam dole? a sú to určite kozmetičky?
...ved ze sa holia to je v pohode..ale depilovat??
@Nikeboy pretoze si do toho zatiahol, ze kazdy je bi..to fakt nechapem preco by mal..