mozno sa na teba neusmieva mozno sa len na tebe smeje to si nerobim srandu kamarat si take nieco tiez myslel kedysi a zistil ze je jej len na smiech a nebol osm to ja vazne
Neviem či ti tu poradíme, ale prosím ťa, zamysli sa trošku. Budeš mať 21 rokov, tak by si už aj mal vedieť či má zmysel taký vzťah, že sa uvidíte asi raz do roka a či ti bude stačiť to, že si budete písať možno raz za dva mesiace.
@anatolynx kresťanku tinezávidím, aletakkrásne o tomhovoríš, že na jej mieste by som sa už do teba zaľúbila isto sa jej páčiš skús šťastie, inak sa nikdy medzi vami nič nezmení : a láska sa dá aj na diaľku disappointed:alez akej krajiny je?)
No tak moji známy tiež sa spoznali a sú z iných krajín. A sú už cez 24 rokov spolu. Prečo by ten vzťah nemohol fungovať? Len ma trápi ten z Holandska
Inač nemyslím že by mi len tak dovolila chytiť ju za odhalenú nohu a neusmievala by sa na mňa toľko. Určite to nebolo škerenie, že sa mi smeje. Ale bol to taký milý úsmev.
Ktomu netravila by so mnou toľko času.
Čiže mám skúsiť šťastie a pobozkať ju? Naši rodičia sa poznajú, a nechcem pôsobiť potom dojmom nejakého zvrhlíka. Ale tak je to na druhej strane lepšie skúsiť šťastie, akoby som mal neskôr plakať že som bol pasívny.
@anatolynx pozri za pokus nič nedáš....v skutočnosti nemáš ani čo stratiť keďže nie je z tejto krajiny...skús sa s ňou nejako dať dokopy..skúste to spolu..nehádž flintu do žita predčasne aby si si potom nebil hlavu o stenu , že si to ani neskúsil ...držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
(neviem, príde mi to proste čudné)
Inač nemyslím že by mi len tak dovolila chytiť ju za odhalenú nohu a neusmievala by sa na mňa toľko. Určite to nebolo škerenie, že sa mi smeje. Ale bol to taký milý úsmev.
Ktomu netravila by so mnou toľko času.
Čiže mám skúsiť šťastie a pobozkať ju? Naši rodičia sa poznajú, a nechcem pôsobiť potom dojmom nejakého zvrhlíka. Ale tak je to na druhej strane lepšie skúsiť šťastie, akoby som mal neskôr plakať že som bol pasívny.