Takze 18.5 mam nastupit pracovat (nieco ako call center, ale mne budu volat), je to 50 kč/ 9900 kč v HRUBOM + nejake priplatky za predaj, hovoria ze okolo 15 000 zarabaju ostatni. Praca je od pond-piat ( 1 sobota v mesiaci) od 8.00 -18.30, 2 dni 16.30.
Lenze ja potrebujem urobit este 1 skusku z jedneho predmetu, zapocet+skusku z dalsieho predmetu, plus este su dalsie 3 predmety ale tak z nich by som aspon jeden chcela skusit (zap.+skuska) ale ak by nevysiel tak ok. Nabuduci rok by som mala statnicovat v maji, cize skusky co neurobim teraz budem dorabat buduci rok v skratenom semestri ktory mi bude koncit niekedy v aprili ( od februara). A teraz mam dilemu, nastupit do tej prace? Je to praca na leto, do septembra , v ziadnom pripade nie je mozne sa v tej praci ucit alebo robit si svoje, a zas budem potrebovat volno na ucenie, potom ist na skusku, este som aj objednana do zubara v juni, proste zo zaciatku budem potrebovat viac volna, a myslim ze tam nejak nemaju rady ked si niekto berie volno, na tyzden si zobrat volno je nemozne, maximalne predlzeny vikend, a este aj hovorili ze u lekara treba doniest aj potvrdenie. Ja naozaj neviem ci tam mam zacinat, alebo co mam vobec robit teraz. pomooc :/
50kč/hodina? to je dosť málo podľa mňa, ja by som tam nešla ani kvôli podmienkam, predsa len bude leto a tak treba si to aj trocha užiť nie vkuse len otrokárčiť bez možnosti dovolenky.. podľa mňa nájdeš aj lepšiu brigádu a porobíš si aj skúšky..
minimálna hodinová mzda by malo byť ale 58,7 v hrubom, takže ešte ťa chcú aj ojebabrať..fakt kašli na to, neviem kde študuješ ty, ale v Brne je napríklad denne milion ponuk na lepšie platené a v pohode práce s normálnym voľnom, takže určite aj tam kde si ty niečo lepšie zoženieš
@sheily asi mas pravdu, ako ja som im povedala uz pred mesiacom ze nastupim ale teraz sa to vsetko ukazalo ako problematicke a nie najlepsie. No praveze aj v Brne možno budem chciet ostat cez leto ( by som sa na leto pristahovala k tomu mojmu) ale bojim sa len toho ze budem lutovat, ja som vacsinou pracovala cez leto iba a iba take ze vo fabrikach, na zbere, predaj oblecenia, a tato praca sa mi zdala taka dobra do buducna do cvcka ale tak mozno najdem nieco super
@jasmiine dokonči školu, uzdrav sa u zubára, nevytváraj si ďalšie problémy, takisto je práca dočasná a nič s ňou nemáš isté, naopak do školy si už investovala čas a peniaze, tak to nevzdávaj bez výsledku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov