Najlepšie by bolo založiť boj proti fake diskusiám, zbytočnému urážaniu zakladateľa ak by už neboli tie fake a super by bolo keby existovali aj nejakí moderátori diskusií ako to býva na ostatných fórach (napr mažú všetko čo je od témy atď)
no žijem tu, a viem je s tým asi kopa roboty a trebalo by na to asi ľudí, nie adminov ale proste moderátorov čo by sa o to starali, navštevujem ešte jedno fórum a tam som raz písal do diskusie síce to nebolo ani úplne od veci ale v otázke bolo niečo typu vymenovať a PUF na druhý deň tam už nič nebolo... tu by stačilo zmazať komenty napr s nadávkami alebo proti pravidlám, tj niekto dá normálnu otázku a v 2 komente mu na to napíšu len nadávky atď boj proti fake diskusiám to by bolo asi dosť ťažké predpokladám, pretože to sa nedá zistiť tak ľahko,neviem možno by to vyriešilo zadávanie iba pár diskusií denne alebo jedine keby sa niektorí uvedomili
@4 tým od veci myslím skôr reakcie typu napríklad nadávok, urážanie zakladateľa atď, bolo by to tu o niečo krajšie, proste tí čo navštevujú nejaké fóra vedia o čom hovorím...
akože tiež to niekedy nemusím a hlavne to čo som spomínal raz to bolo naozaj k téme, tu je to super lenže niekdy chce niekto ozaj poradiť (aj keď to je nejaká 13-ročná) a všetci jej v prvých komentoch ponadávajú na vek, potom jej povedia že je kua atď, čo tak nepísať kraviny ale pekne rozumne zdôvodniť to čo chcú povedať... pretože potom to daného človeka viac-menej odradí a vykašle sa tu na všetko... zoberte si že by bolo takýchto reakcií minimum tak by to určite aj zdvihlo kvalitu birdzu veď tu je to o ľuďoch ... (keď budeme mať takých čo frflú a nadávajú o čom to je ?? )
anti-decko filter ? ale nie no veď keď sa tak strašne nudia nech sa pýtajú na niečo zmysluplné aspoň ako napr bolo minule "prečo je pena biela, prečo vtáci čvirikajú atď " a nie o tom že si vymyslím že som spal s neviem kým a neviem čo sa stalo a tak, to je ten sex tak zábavný ?
@luc.ka nam ide tistit to som nevedel ze aj toto mas v moznostiach ...ale na take daco by trebalo straasne moc adminou a by musely kukat straaasne vela diskusii lebo tu sa ich vazne za jeden den zrodi ....tak ti prajem prijemnu zabavu a do toh ota este zabavam aj ja
opakujem ešte raz asi som to v 1 príspevku zle napísal, zmazávať by bolo dobré veci typu nadáviek,urážanie zakladateľa, s nejakým úmyslom ho uraziť (napr kôli veku) atď tie veci čo sú "odveci" sú niekedy fajn
inak mam napad dufam ze ho niekto oceni...napisat script ktory by automaticky nadavky pozmenil alebo nahradil dakym slusnejsim slovom pripadne pridal hviezdicku boze idem sam proti sebe
to si myslím že sa dá jednoducho nejako sa v php vypíšu nadávky a to sa zamení za slušné slovo ale tak vieš pridáš v nadávke jedno písmenko navyše a už to je iné slovo ktoré by to nezmenilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
haha, no určite, veď to by tu nič nezostalo