akože do teba nechcem viac rýpať, ale toto je diskusia hodná výmazu, práve si si tu urobil reklamu na svoj blog, a ehm už sa to tu rozoberá dosť a to ako to vidíš ty ma nezaujíma
rozumny blog...a to tzv. "rodinkarstvo" som uz pocitil v niektorej z mojich prvych diskusii ked sa do mna pustil jeden z uzivatelov ktori su tu ovela dlhsie ako som ja a pridali sa k nemu dalsi...
... ide tu o to, ze my, admini (zas sa chvascem sme sa zhodli na tom ze tento blog si zasluzi byt aj vo fore... lebo fakt ma nieco do seba...teda aj ostatne maju nieco do seba, ale tento sa tu hodi
6. strasne dlhy ani bi som nepovedal, ale ovela dlhsie a casto aj od nicoho k nicomu si radsej precitas...reklamu? Tak tyka sa to birdzu nie mna ani mojej firmy ani nicoho podbneho...tak ked si zodpovedny admin mysli tiez ze to je reklama nech to zmaze.
dobre teraz úplne mimo témy ale k tým blogom vo fóre
neviem ale ako by to vyzeralo keby to po ňom urobilo ďalších 10 ľudí? tu ide o princíp
k téme: uvedom sa teraz ide už o niečo úplne iné,neviem ale userov ktorý sa hneď po prihlásení zmôžu akurát na fórum v ktorom skritizujú portál (akože toto by som vylepšil a hento by mohlo byť tak) nemusím a nieje to prvý prípad, tá gramatika, no dobre no takých tu bolo a nakoniec sa ju naučili,
ja nechápem ľudí ktorých nasierajú také banality, aj k fóram kde nemá človek čo povedať, to sa tu už pekne dlho rozoberalo aj rozoberá, neviem pokiaľ je to vtipné a aj trochu k veci prečo nie? a zase z jedným nezmyselným názorom to tu človek nejako extra nezaspamuje že?
škoda že vymazali tvoje prvé fórum, tomu sa hovorí charakter
11. uplne od veci fakt a toto je proste ta chyba, radsej si mi to mohol poslat na TS ja by som to sem nepridal Ja som kritizoval? Boli to moje napady, ktore ma napadli ako prve ked som sem prisiel. Ked clovek nema co povedat k dakemu foru ako bolo moje o CHE tak naco sa vyjadruje? Vymazali lebo som o to poziadal.
Schizo: Ak si teoriu ,,jeden nazor nijako nezaspamuje,, vyskusa cca 100 uzivatelov- vysledok bude flame ako svina...
k teme gramatika- stane sa, niekto bud pise na prijatelnej rovine, niekto pise tak ze mu to ini do hlavy nevtrepu ani dvojmetrovou tycou... problem je ten ze ti co pisu uplne desne sa ozyvaju viac ako ti ktori pisu relativne v poriadku. A na druhu stranu, kazdemu sa zadari niekedy...
ok mas pravdu a co teraz s tym chces akoze spravit? svet nezmenis a ludi tiez nie ako si sa vyjadril.ja som sa so ziadnym rodinkarstvom este nestretla... neviem o nicom. inac suhlasim s luc.kinym nazorom ktory je v blogu.
susenejablko co keby si to skusil prestat vytahovat v kazdom druhom fore to ze si admin? niezeby som zavidela ale pride mi to ako strasne detinske a irituje ma to nehorazne.. lebo uz fakt neviem co si tym snazis dokazovatat...
21 - hej inak! o užívatelovi susenomjabku som nepočula.. až jedneho času,ked sa v každom druhom príspevku od neho vyskytlo.. To viete, my admini...
Alebo.. My admini musíme byť....Proste čo??
je to pre mna priam až nepochopitelné ako mám mať rešpekt a prirodzenu uctu (čo podla mna k adminovi patrí,ale to je asi len preto, že pred tým som poznala samých dobrých) k tomuto?
21. ja s tym chcem to spravit, ze som chcel kompetentnych podnietit aby s tym nieco robili a tak sa aj stalo...
25. ked si nepochopila to je tvoj osobny problem a vobec ta to nemusi zaujimat je to historia uz ku ktorej sa nemusim vracat, ale ked napises hentomu tak ti to s radosotou vysvetli.
28. a este ti si tu zatial nevyjadrila ziadny nazor. Ak je podla teba nazor to ze povies "nepochopila som co je na 11. odveci ale zrejme aj ja tymto padom budem odveci...mudrlant" tvoj nazor tak silne o tebe pochybujem. Tato diskusia je uplne o niecom inom a ti si isla uplne mimo...ja reagujem na odpovede..=>diskutujem a snazim sa ten svoj nazor obhajit....z toho vyrasties..snad
29. mas pravdu neviem co mas so schizofrenikom ale na jeho prispevku som nenasla nic odveci
a 30. neni som TI...ja som nepovedala ze to je moj nazor ja som len cakala ze mi vysvetlis preco je to podla teba odveci ale toho sa nedockam lebo to ma nemusi zaujimat ze...lenze mna to zaujima a okrewm toho nijako si sa v tomto neobhajil takze si aspon neprotirec ked uz tak ok? a vyrast nooo sak myslim ze sme dvaja (myslim tym teba keby si nepochopil nahodou)
hmm niekto do ňho zabrdne a on mu za to odhryzne ruku a k tomu rozporu, stačil iba jeden názor v jeho prvej diskusií o tom ako by sa mal zlepšiť birdz alebo čo to bolo a už som dostal facku, obránil som sa dostal som ďalšie tri tak neviem kto by sa tu mal spamätať, a nečuduj sa že ti to tu toľkí odsúhlasili z niečím takým mohol prísť hoc kto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ehm
takže to čitat nebudem..
ale suhlasim ze si robis reklamu..
je to ubohe..
4. mno som rad, ze ten pocit nebol len moj pocit
neviem ale ako by to vyzeralo keby to po ňom urobilo ďalších 10 ľudí? tu ide o princíp
k téme: uvedom sa teraz ide už o niečo úplne iné,neviem ale userov ktorý sa hneď po prihlásení zmôžu akurát na fórum v ktorom skritizujú portál (akože toto by som vylepšil a hento by mohlo byť tak) nemusím a nieje to prvý prípad, tá gramatika, no dobre no takých tu bolo a nakoniec sa ju naučili,
ja nechápem ľudí ktorých nasierajú také banality, aj k fóram kde nemá človek čo povedať, to sa tu už pekne dlho rozoberalo aj rozoberá, neviem pokiaľ je to vtipné a aj trochu k veci prečo nie? a zase z jedným nezmyselným názorom to tu človek nejako extra nezaspamuje že?
škoda že vymazali tvoje prvé fórum, tomu sa hovorí charakter
k teme gramatika- stane sa, niekto bud pise na prijatelnej rovine, niekto pise tak ze mu to ini do hlavy nevtrepu ani dvojmetrovou tycou... problem je ten ze ti co pisu uplne desne sa ozyvaju viac ako ti ktori pisu relativne v poriadku. A na druhu stranu, kazdemu sa zadari niekedy...
tot moj nazor
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
k teme resp k tvojmu blogu:
ok mas pravdu a co teraz s tym chces akoze spravit? svet nezmenis a ludi tiez nie ako si sa vyjadril.ja som sa so ziadnym rodinkarstvom este nestretla... neviem o nicom. inac suhlasim s luc.kinym nazorom ktory je v blogu.
susenejablko co keby si to skusil prestat vytahovat v kazdom druhom fore to ze si admin? niezeby som zavidela ale pride mi to ako strasne detinske a irituje ma to nehorazne.. lebo uz fakt neviem co si tym snazis dokazovatat...
gramatika: suhlas s 13.
14: myslis peter_piper?
Alebo.. My admini musíme byť....Proste čo??
je to pre mna priam až nepochopitelné ako mám mať rešpekt a prirodzenu uctu (čo podla mna k adminovi patrí,ale to je asi len preto, že pred tým som poznala samých dobrých) k tomuto?
a áno, myslel pepiho
25. ked si nepochopila to je tvoj osobny problem a vobec ta to nemusi zaujimat je to historia uz ku ktorej sa nemusim vracat, ale ked napises hentomu tak ti to s radosotou vysvetli.
ok, uz som ticho
a 30. neni som TI...ja som nepovedala ze to je moj nazor ja som len cakala ze mi vysvetlis preco je to podla teba odveci ale toho sa nedockam lebo to ma nemusi zaujimat ze...lenze mna to zaujima a okrewm toho nijako si sa v tomto neobhajil takze si aspon neprotirec ked uz tak ok? a vyrast nooo sak myslim ze sme dvaja (myslim tym teba keby si nepochopil nahodou)
32. hej a dostanes dalsiu...mohol prist hoc kdo ale neprisiel.