Mám v poslednej dobe nenormálne živé šialené sny, bežím po lese v tme, skočím z útesu do mora, liepam sa po horách, plavím sa loďou niekam, adrenalín ešte hodinu po zobudení. A ten divný pocit mi ostane celý deň, ako keď ste na horskej dráhe. Wtf?
no a? šak to musí byť sranda. a keď ti to vadí, musíš sa pred spaním poriadne unaviť. teda ja ked idem spať uplne unavená, tak si nepamätám čo sa mi snívalo.
@melancholik no napríklad dnes som bola na nejakej obrovskej hore, bolo tam krásne, viem len že mi v tom sne trvalo dva dni kým som sa dostala až hore, medzitým ma stihol naháňať medveď a stratila som po ceste svoju sestru, ktorá sa nakoniec niekde utopila alebo ja neviem čo, prespala som v nejakej krčme kde som spievala s opitými chlapmi, a keď som sa nakoniec dostala až hore bola noc a sledovala som hviezdy a mesiac, predo mnou sa objavil nejaký chlap so sekerou v ruke a vtedy som sa zobudila. Včera sa mi zas snívalo že ma prenasledovali po púšti arabi. A takto to ide celý mesiac. Ja to nechápem mávala som živé sny ale toto je ako druhá realita, normálne to po zobudení rozdychavam ešte niekoľko minút. Mám pocit že keby so to spísala tak skorej uverím že žijem tam ako tu, tak živé to je.
@foxylady unavená chodím spávať takmer vždy, okrem školy mám tréningy tak som vcelku rada keď prídem domov a zalahnem ako mŕtva.
Ja mám takéto sny rád,škoda len že v poslednom čase sa mi snívajú tie isté fádne hovadiny...a pritom cez deň na ne vôbec nemyslím,ale mám ich asi niekde v podvedomí. Ale už by bolo fajn prepnúť na inú stanicu,len keby som vedel ako
tak to určite spisuj
ja som mával tiež niekolko dňové sny ... dokonca sa mi raz snívalo asi 3 mesiace po rozchode už že som stále s bývalou a mali sme super vzťah, asi 5 rokov, proste môj mozog si vytvoril aj fiktívne situácie ktoré som si v sne pamätal a ja som bol proste v tom sne šťastný človek tolko sa tam proste toho udialo a zrazu som sa zobudil a asi 5 minút som nad tým rozmýšlal že nemôžem uveriť že je všetko inak ako v tom sne, všetky spomienky ktoré som tam mal boli preč, nikdy sa nestali a neexistovali a totálne ma to rozplakalo, ten fakt že som ešte pred 5timi minútami bol trvalo šťastný a zobudil som sa do takého hovna , to bol naozaj jeden z mojich najdivnejších snov, pretože som po zobudení sa čudoval a chvílu musel loviť v pamäti ako vlastne všetko je a aký život žijem (pochopitelne, tesne po zobudení je človek veľmi mimo)
aspon sa z nich mozes zobudit, mne sa od istej doby casto stava ze sa zobudim aj niekolkokrat vzdy len do dalsieho sna, ktory je strasne realne posobiaci, proste rozmyslam tam ako za bdela, akurat sa vzdy potom strasne zlaknem ked sa stane nejaka nadprirodzena vec, akoze sa zacnem vznasat a podobne, a nechce sa mi verit ze sa to fakt deje, rozmyslam ci sa mi to stale nesniva, ale proste nevyzera to tak a neviem sa len tak chcenim zobudit.. sa citim fakt ako v Pociatku niekedy
@aventine toto sa mi stalo naposledy v lete, budila som sa z jedného sna do druhého a v každom ma niečo prenasledovalo -.- @zajkousko to si ako myslel?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@foxylady unavená chodím spávať takmer vždy, okrem školy mám tréningy tak som vcelku rada keď prídem domov a zalahnem ako mŕtva.
ja som mával tiež niekolko dňové sny ... dokonca sa mi raz snívalo asi 3 mesiace po rozchode už že som stále s bývalou a mali sme super vzťah, asi 5 rokov, proste môj mozog si vytvoril aj fiktívne situácie ktoré som si v sne pamätal a ja som bol proste v tom sne šťastný človek tolko sa tam proste toho udialo a zrazu som sa zobudil a asi 5 minút som nad tým rozmýšlal že nemôžem uveriť že je všetko inak ako v tom sne, všetky spomienky ktoré som tam mal boli preč, nikdy sa nestali a neexistovali a totálne ma to rozplakalo, ten fakt že som ešte pred 5timi minútami bol trvalo šťastný a zobudil som sa do takého hovna , to bol naozaj jeden z mojich najdivnejších snov, pretože som po zobudení sa čudoval a chvílu musel loviť v pamäti ako vlastne všetko je a aký život žijem (pochopitelne, tesne po zobudení je človek veľmi mimo)
@zajkousko to si ako myslel?