dnes som chcela umyt jeden pohar ktory som uz mala dlhsie v izbe...cca mesiac mozno aj viac (nie som zrovna poriadku milovna a uz dlhsie spavam aj "zijem" v obyvacke kvoli pavukom za postelou ) no a v tom pohari bola predtym cista voda max. dzus o c
fuuj (ach) ja mám nervy, keď si nechám pohárik deň v izbe a je od niečoho.. a nie mesiac s muchou preboha.. a pavúky za postelou.. aby ti to nevliezlo do ucha ako tej japonke, čo bola na každom portáli
inak aj ja si zvyknem nájsť v izbe takto mesiac neumyté poháre, taniere a podobne, ale väčšinou sú plesnivé a nemajú na dne neznámy biely produkt s muchou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
skôr to bude tým mesiac neumytým pohárom....
by si si rozumela s mojim priatelom.. uňho som už na všeliaké výsledky chemických reakcí na použitom riade zvyknutá....
inak aj ja si zvyknem nájsť v izbe takto mesiac neumyté poháre, taniere a podobne, ale väčšinou sú plesnivé a nemajú na dne neznámy biely produkt s muchou