@mayo viem o co ti ide. Bavili sme sa o tom a ja som sa nato vyjebal. Popravde myslim, ze to nie je zbytocne, ale myslim, ze to nebude uspesne pokial do toho nezapojis vies koho. Ludom sa to isto bude pacit, ale vies, casom vsetko omrzi a kde neni kes tam neni kseft. Ak to chces robit pre zabavu, pre rozsirenie portfolia OK.
ak by som mala inspiraciu, tak nepisem do fora ale vytvaram
ale predsa ma nieco napadlo. len neviem, ako to zrealizovat. cela webka by bola jeden obrazok, alebo jedna farba. ziadne viditelne logo, listy, avatar, nic. a postupne, ako by si mysou prechadzal po stranke, tak by sa ti to zobrazovalo. odkryvalo/zakryvalo v zavislosti od pohybu mysky.
Ja si radšej robím všetko sama a keď niečo nejde, spravím kompromis, ďalej som dosť konzervatívna v tomto asi, takže pre mňa by to nebolo Ale strašne sa teším, keď bude niečo hotové! Daj potom niekde prosím vedieť, moc rada si to pozriem...
Ja to vravim davno . . . ako ked si uzivatel nastavuje vlastny vzhlad mailovej schranky napr v gmail. Kratke klikanicko paleta farieb a hotovo. Mnohym by to asi ulahcilo cestu k vzhladu, podla vlastnych predstav.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Strašný odpor mám k tomu, totálny gýč, ale zároveň výzva to spracovať tak, aby to aj vyzeralo
@hajzelodkosti nemôže to byť úzko špecifické/charakterové užívateľovi, malo by to byť niečo čo si aj nastavia ľudia, nie jednotlivec
mam rad gyc som pan mozem si to dovolit
alebo ešte @8
Tú kreslenú, kým som urobil všetky animačne okienka a rozkreslil. 2 a pol dňa som sa s tým jebkal Na to teraz nemám nervy.
Ale určite bude aj telesná webka
@etelnair neovictorian?
obskúrny
pokútny, temný; podozrivý
Zdroj: » www.cudzieslova.sk
wtf?
A niesom si istý, či je design založený na ľudskom krvavom srdci OK.
a myslím že to srdce by sa asi ťažko hľadalo :p
Krv, vlasy, injekčné striekačky
len tie striekačky nemám
Ja to mám zafixované takto, a veľmi dobre vieš, čo som tým myslela.
A hoci aj pokútny sa hodí.
nie, nemam sajnu co si tym myslela
Myslela som to, že málokto tu vôbec tuší, čo neovictorian je, a málokto z tušiacich si vie predstaviť taký dizajn webu.
Ak by som sa do toho pustil, ja si to ešte dovydiskutujem priebežne.
Len mi tá téma pripadá ako východonórsky skialpinizmus 19. storočia.
A deň, kedy si do seba s E. nerýpneme, je stratený deň.
aj tak som nečakal, že mi práve tu niekto pomôže
ale predsa ma nieco napadlo. len neviem, ako to zrealizovat. cela webka by bola jeden obrazok, alebo jedna farba. ziadne viditelne logo, listy, avatar, nic. a postupne, ako by si mysou prechadzal po stranke, tak by sa ti to zobrazovalo. odkryvalo/zakryvalo v zavislosti od pohybu mysky.
s tým by sa dalo veľmi veľa vymyslieť
pripadne, ak by to bolo dostatočne šikovne vymyslené, každý by si mohol nastaviť svoju farbu obľúbenú alebo rovno nejakú sadu farieb
--
Inak som so svojou webkou spokojny.