lezie to este niekomu na nervy ked je nadpis diskusie cez 3 riadky ? podla mna to dost znepriehladnuje forum a este ked to zaklada nebo tak to uz je fakt hroza .... nebolo by lepsie moct dat do nadpisu tak najviac 3 ,4 vystizne slova ?
Moje fóra majú väčšinou jednoslovné názvy - preto si myslím že podstata diskusie sa dá vystihnúť aj jedným slovom. Len možno si niekto myslí že čím dlhší názov - tým viac klikov - tým viac názorov - ale nemyslím si že by to malo až taký prílišný účinok.
aspon viem o com to je , nemam rada nadpisy typu : POMOOOOC , CO MAM UROBIT , ci podobne ale nadpisy s obsahom : EMO ma vedia priviest do varu , ako vodu ked dosahuje 100C
heh a fakt, su tu take dlhe niektore No ale ja si myslim ze pisem velmi kratke a vystizne nazvy, pricom nie som jedina. A myslim ze tych par dlhsich uz nejako prezijem...teda aby som to este lepsie vystihla, tak je to jedna z tych veci, ktore ma v zivote trapia najmenej A aj keby...co im to chcete zakazat? Ved zas az tak dlhe nie su
A inak u mna vobec neplati, ze by ma taky nazov uputal viac...skor naopak tie kratke ma casto zaujmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mohli by ludia davat max tak 4,5 slov do nazvu diskusie, ale co sa tym docieli,ked nie je obmedzeny pocet znakov?..
A inak u mna vobec neplati, ze by ma taky nazov uputal viac...skor naopak tie kratke ma casto zaujmu
Radšej dlhý nadpis ako nejaký, čo nikomu nič bližšie nepovie