...celkom vidim, ze viete pomoct ak niekto nevie nazov skupiny / pesicky. Viac hlav, viac rozumu. Ja mam tiez takyto problem, avsak, pamatam si iba klip Jedna sa o staru skupinu a staru pesnicku, bolo to nieco v rockovom style.
Inka neviete niekto názov klipu, čo chodil v TV hitparádach 5 - 10 rokov dozadu, ľudia boli pomaľovaní ako zvieratá (presne neviem, ale určite gepardy), lozili po stromoch, pili pri napájadle a neviem, čo ešte?
ked sme uz pritom tak nevie ma nadpanut ako sa vola pesnicka a od koho je ale bol tam cenoch a beloch letny hit oni dvaja tma vystupovalia este nejake zenske bolo to niekde na mole a v bazene pootm...
waaaa úplne som vedela, že to je to, ale tiež som netušila, kto to je čo to je a tiež viem že sa mi to celé strašne páčilo vlastne stále sa mi páči super song
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inka neviete niekto názov klipu, čo chodil v TV hitparádach 5 - 10 rokov dozadu, ľudia boli pomaľovaní ako zvieratá (presne neviem, ale určite gepardy), lozili po stromoch, pili pri napájadle a neviem, čo ešte?
Už strašne dlho mi to vŕta v hlave.
vtedy mi to pripadalo strašne disturbing po vizuálnej stránke, teraz sa desím tej zvukovej.
... ble...
Kazdopadne... nemyslim si ze Dario G bola taka hroza, hroza je to, co chodi v hitparadach dneska