Ahojte, mam aktualne fazu nespokojnosti so všetkým.. ale toto je vec čo ma vždy štvala - nikdy som nemala dlhé vlasy- podstrihávala som ich 2roky.. došli po plecia.. niekto nejake skusenosti čo pomáha? ja som už zúfalá.
keď máš odjakživa napr. jemné riedke vlasy tak môžeš jesť hocikoľko vitamínov a používať všeliaké vodičky a šampóny a vlasy budeš mať stále rovnaké
tieto veci zaberajú iba ak si si napr. vlasy zničila farbením alebo tak, pretože ak proste nemáš "v krvi" husté vlasy, tak ich nedosiahneš, to je ako keby som zháňala tabletky na zmenšenie nosa
ale samozrejme zdravé leské vlasy vyzerajú oveľa lepšie ako nejaké zničené chemlónové otrhance, nato odorúčam napr. hennu, biosil, šampony bez silikonov a hlavne nepodstrihovať tak často, treba zopár mesiacov pretrpieť aj zničené konce, lebo ak ti za mesiac narastie 1cm vlasov a ty odstrihneš 2, tak ich nikdy dlhšie mať nebudeš
Ja by som ti odporucala nejaky doplnok vyzivy na vlasy z lekarne, lebo je dolezite, aby mali vlasy vyzivu z vnutra. Napriklad Donna Hair forte, Forcapil, Revalid, Priorin extra, Hairclinic. Precitaj si o nich daco na nete a vyber si s najlepsim zlozenim, hlavne nech to ma aminokyseliny a D- pantotenat. Ale je to dolezite brat aspon 2- 3 mesiace, aby to malo ucinok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
» www.facebook.com/milvasklovensko...
konkretne chinínová voda slubuje narast a zhustenie vlasov.. tak mozes skusit.. aj ja urcite skusim v blizkej dobe
ale aj biohar je taky ze by mali rast rychlejsie a blabla
zinok
tieto veci zaberajú iba ak si si napr. vlasy zničila farbením alebo tak, pretože ak proste nemáš "v krvi" husté vlasy, tak ich nedosiahneš, to je ako keby som zháňala tabletky na zmenšenie nosa
ale samozrejme zdravé leské vlasy vyzerajú oveľa lepšie ako nejaké zničené chemlónové otrhance, nato odorúčam napr. hennu, biosil, šampony bez silikonov a hlavne nepodstrihovať tak často, treba zopár mesiacov pretrpieť aj zničené konce, lebo ak ti za mesiac narastie 1cm vlasov a ty odstrihneš 2, tak ich nikdy dlhšie mať nebudeš