je to choroba ktoru treba liecit....ale svoje prava maju to je jasne, ved su ludia.nesla by som tam lebo je mrte teplo a pri pohlade na panov policajtov mi huba pluje sama od seba a dviha sa mi krvny tlak.stacilo ze som videla tych tazkoodencov iba z auta
@frez no.. vidím, že si zase raz pochopil hovorím o tvojej chybe (napadá ma namiesto napadá mi), keďže tu ľudí za prehrešky proti slovenčine zvykneš občas karhať tak, ako keby ti vyvraždili rodinu, tak som ťa upozornil a som zvedavý, či si teraz za to dáš facku alebo tak.
Tak keď už je niekto gay alebo lezba, tak nech si tým je,(ja osobne proti nim nič nemám) ale načo je dobré, aby sa ukazovali a dávali to takto najavo. "Dúhovým pochodom".
@james144 Ako píše hneď v prvom odseku, že majú homosexuáli rovnaké práva. Áno, sú to ľudia ako hetero, a majú právo voliť, to je však len absolútne hlúpe zavádzanie čitateľa od problému, na ktorý homosexuáli poukazujú. Oni predsa netvrdia, že nemôžu voliť. Že nemajú dôchodky. Tieto práva má predsa každý človek. Už len touto udalosťou celú kauzu homosexuálov pekne zosmiešňuje a zľahčuje.
Je výhodou papier, ktorý potvrdzuje lásku dvoch ľudí, ako autor píše? To je zase také ťažké zavádzanie. To predsa nie je žiadna výhoda, je to možnosť, tak prečo by mala byť niektorým odopretá? Ak je to taká výhoda, tak nech ju odoberú niektorým indivíduám ktoré a berú a množia ako králiky!
To porovnávanie so železnicou je úbohé. Akoby pár homosexuálnych párov malo tú moc položiť krajinu na kolená.
A bonbónik.. Že pochodujú za sex, že sex je hybná sila, tak to.. naozaj nemám slov. A to podľa neho pravidlo - že všetci homoši radi striedajú partnerov a ide im len o rozkoš? Veď v tom je predsa oveľa viac..Ako niekto takýto článok mohol pustiť do sveta.
Nie som lesbička, chcem mať muža a deti. Nie som zaujatá, proste a mi to zdá.. Neuveriteľné.
tak ako my vsetci aj homosexuali ziju v demokracii preto maju pravo pochodovat
otazne je uz len to kto a preco tieto pridy organizuje? kto a preco stale burcuje homosexualov aby ,,bojovali" za moznost partnerstva, adopcie deti, aby vyznavali ze su hrdi na to ze su homosexuali? preco sa stale niekto snazi ovplivnovat ludi- davat im do hlavy predstavu homosexuality ako nieco normalne a v podstate ziadane
preco nikto nehovori o historii virusu HIV v modernej spolocnosti- a postoji homosexualov ktori boli zaiadani aby sa zbavili svojho promiskuitneho spravania a zabranili tym sireniu ?
preco stale pocujem slovo dikriminácia- som aj ja diskriminovaná zato ze muzské WC nie su urcené pre mna ale pre muzov - alebo zato ze na zenskych záchodoch nie su umiestnené pisoary?
Podľa mňa čo sa týka finančných výhod nehovoríš k veci.
Aj keď by sme každému občanovi SR pochádzajúcemu zo Zimbabwe zabezpečili mesačné dávky vo výške 10 000 eur, štát by to nezruinovalo. Napriek tomu je na mieste byť proti tomu, lebo na to jednoducho nemajú nárok.
@ladyfox To s tým sexom beriem. Ale tu nejde len o papier. Či hej? Mne na papieri nezáleží. Výhody plynú z toho papiera a na to sa už odvoláva článok že partnerstvá homosexuálov nenapĺňajú hlavné spoločenské poslanie heterosexuálneho páru. Nehovorím že z ich pozície neexistujú nedostatky ako napríklad čo ma dosť zaskočilo že nemôžu navštevovať svojho partnera ak je v nemocnici(rodinné návštevy) alebo dediť. Čo by šlo a malo byť legislatívne riešené možno aj tým registrovaným partnerstvom ale nie na úrovni manželstva.
Prečo som to dal ako reakciu na túto akciu? Pretože už viackrát som ich počul hovoriť o ľudských právach. A ja si myslím že všetky práva ktoré máme majú aj oni. Len proste niektoré výhody(ako to bolo v článku) nie sú pre nich určené. Aby som uviedol príklad tak to je ako by som ja bojoval za svoje právo na sociálne štipendium. Proste nemám nárok pretože nie som zo sociálne slabšej rodiny. Má to niečo s mojimi právami? Som menej cenný? Keby sme ich nejak segregovali tak beriem že bojujú za svoje práva ale to nieje pravda.
@tunidlo Ja osobne tú akciu vnímam skôr ako taký exhibicionizmus a tak to podľa mňa vnímal aj autor. Myslím že rozdiel pohľadu na sex, sexualitu medzi liberálmi a konzervatívcami je jasný. Liberáli to považujú za otvorenú, prirodzenú vec a konzervatívci za vec súkromnú. Nenapísal to dobre a s tým ako to napísal sa nedá súhlasiť. Neriešim podstatná je ta prvá časť.
@james144 Ako môžeš porovnávať stav sociálnej slabšej rodiny s homosexualitou? Väčšina sociálne slabších rodín si za to môže sama. Homosexuáli za to predsa nemôžu, akí sú, takí sa narodili. Sú to úplne normálny ľudia, ktorí by mali mať rovnaké výhody. Aspoň to registrované partnerstvo. Áno, na papieri nezáleží, ale ide presne o tie maličkosti, ako návšteva milovaného človeka v nemocnici. Je smutné, že to takto beriete.. Ako niečo nepodstatné.
@ladyfox no to už je vec pohľadu a pochopiteľne nieje možne úplne porovnávať vo všetkom ale ani dieťa nemôže za to do akej rodiny sa narodilo. Tie maličkosti sú práve v nedostatkoch zákonov ktoré s takou možnosťou nepočítali.Určite to nie sú nepodstatné veci ale určite by to šlo vyriešiť novelizáciou tých zákonov v ktorých je problém a na to by sa mali sústrediť. Dožadovať sa registrovaných partnerstiev ako alternatívy k manželstvu je podľa mňa nepriechodné.
pozitívny, zúčastnila som sa. Bolo tam dobre, človek sa tam cíti veľmi slobodne, aspoň raz za rok. Nemá pocit, že musí nejaký byť, lebo sa to vyžaduje... odporúčam vyskúšať každému aspoň raz za život.
@james a co tak pravo povedat spoluziakom, ze som gay a slobodne kracat uzemim strednej skoly? Ak som to ja cele pochopil, tak hlavna myslienka bola povedat aha, sme tu medzi vami. Chceme sa nebat. Mozeme?
@ladyfox na vychodom slovensku fakt ludia nemozu za to, ako sa maju financne
ja zalozim pochod heterosexualov a budem kazdemu gayovi pod oknom hulakat aky som heterosexualny a ako rad pcham vtaka do kundiciek.. este sa pomalujem cierno-bielo a budem hlasat heterosexualne hesla
Manželstvá maju vyhodí kvôli tomu že produkujú deti, a preto je uplne logické že neplodný ľudia a homosexuáli nemajú na manželstvo pravo. taktiež aj to že pokiaľ manželia nesplodia potomka pod dohľadom úradníka budu rozvedený. Nechápem čo tu riešite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
PS: duha pochod?
Ďaleko, na niektorý z budúcich ročníkov možno zdvihnem riť.
keby som bola z BA alebo okolia isto by som tam šla ale takto je to u mňa celkom nereálne
Neznasam zaostalych cirkevnych chujov co su z principu proti tomu.
Myslím si, že by sa mali dať liečiť. Je to choré.
Tak keď už je niekto gay alebo lezba, tak nech si tým je,(ja osobne proti nim nič nemám) ale načo je dobré, aby sa ukazovali a dávali to takto najavo. "Dúhovým pochodom".
A určite by som tam neišla.
Je výhodou papier, ktorý potvrdzuje lásku dvoch ľudí, ako autor píše? To je zase také ťažké zavádzanie. To predsa nie je žiadna výhoda, je to možnosť, tak prečo by mala byť niektorým odopretá? Ak je to taká výhoda, tak nech ju odoberú niektorým indivíduám ktoré a berú a množia ako králiky!
To porovnávanie so železnicou je úbohé. Akoby pár homosexuálnych párov malo tú moc položiť krajinu na kolená.
A bonbónik.. Že pochodujú za sex, že sex je hybná sila, tak to.. naozaj nemám slov. A to podľa neho pravidlo - že všetci homoši radi striedajú partnerov a ide im len o rozkoš? Veď v tom je predsa oveľa viac..Ako niekto takýto článok mohol pustiť do sveta.
Nie som lesbička, chcem mať muža a deti. Nie som zaujatá, proste a mi to zdá.. Neuveriteľné.
tak ako my vsetci aj homosexuali ziju v demokracii preto maju pravo pochodovat
otazne je uz len to kto a preco tieto pridy organizuje? kto a preco stale burcuje homosexualov aby ,,bojovali" za moznost partnerstva, adopcie deti, aby vyznavali ze su hrdi na to ze su homosexuali? preco sa stale niekto snazi ovplivnovat ludi- davat im do hlavy predstavu homosexuality ako nieco normalne a v podstate ziadane
preco nikto nehovori o historii virusu HIV v modernej spolocnosti- a postoji homosexualov ktori boli zaiadani aby sa zbavili svojho promiskuitneho spravania a zabranili tym sireniu ?
preco stale pocujem slovo dikriminácia- som aj ja diskriminovaná zato ze muzské WC nie su urcené pre mna ale pre muzov - alebo zato ze na zenskych záchodoch nie su umiestnené pisoary?
Hlavne prvá polovica? ...
Keď už, tak jedine prvá polovica a jediná myšlienka v nej ...
Že nie je na mieste, aby mali homosexuálne páry výhody rodín ...
Ten zbytok je podľa mňa hlúpa omáčka ...
Naznačuje podľa mňa úplne hlúpe myšlienky, v ktorých, zdá sa mi, vraví, že morálka stojí nad sexuálnou orientáciou jedinca.
A keď zástancov tolerancie stiahne na úroveň otvorených vyznávačov verejného a promiskuitného sexu, to je už úplne na smiech
Podľa mňa čo sa týka finančných výhod nehovoríš k veci.
Aj keď by sme každému občanovi SR pochádzajúcemu zo Zimbabwe zabezpečili mesačné dávky vo výške 10 000 eur, štát by to nezruinovalo. Napriek tomu je na mieste byť proti tomu, lebo na to jednoducho nemajú nárok.
Prečo som to dal ako reakciu na túto akciu? Pretože už viackrát som ich počul hovoriť o ľudských právach. A ja si myslím že všetky práva ktoré máme majú aj oni. Len proste niektoré výhody(ako to bolo v článku) nie sú pre nich určené. Aby som uviedol príklad tak to je ako by som ja bojoval za svoje právo na sociálne štipendium. Proste nemám nárok pretože nie som zo sociálne slabšej rodiny. Má to niečo s mojimi právami? Som menej cenný? Keby sme ich nejak segregovali tak beriem že bojujú za svoje práva ale to nieje pravda.
@tunidlo Ja osobne tú akciu vnímam skôr ako taký exhibicionizmus a tak to podľa mňa vnímal aj autor. Myslím že rozdiel pohľadu na sex, sexualitu medzi liberálmi a konzervatívcami je jasný. Liberáli to považujú za otvorenú, prirodzenú vec a konzervatívci za vec súkromnú. Nenapísal to dobre a s tým ako to napísal sa nedá súhlasiť. Neriešim podstatná je ta prvá časť.
@ @ james144 A máte pravdu, táto akcia je smiešna a len homosexuálov zosmiešňuje ešte viac.
A o čom si hovorila pri tom porovnávaní so železnicou?
Obávam sa, že ak si dobre spomínam, tak súčasťou návrhu registrovaných partnerstiev sú ekonomické výhody, ktoré podľa mňa nemajú opodstatnenie ...
@ladyfox na vychodom slovensku fakt ludia nemozu za to, ako sa maju financne