Ako kedy, ale už som prestal tankovať na shell aj slovnafte, jedine keď sa ponáhľam. Postrehol som ale rozdiel v kultivovanosti chodu motora na premiovu naftu shell a dobre štarty na premiovku omv, na premiovke slovnaft som nejak zmeny nezaznamenal. Taknkujem na mojich osvedcenych benzinkach už asi tri roky, chodí tam aj veľa ľudí takže sa palivo rychlo obiemňa a aj aditivovane maju v normalnej cene dokonca by som nebadal rozdiel medzi napr slonaftom a touto benzinkou a aditivovane je poznať v kultivovanosti chodu motora. Často dávam aditíva a tiež ich dosť poznať v kultivovanosti chodu motora. Diagnostika ukazuje vstrekovače stále v norme (je to široký pojem) a to viem tankovat aj na "podradných" benzinkach keď sa ponáhľam. Nafta mi zamrzla len raz a to keď mi svietila rezerva a mne zamrzla nafta. Našťastie som to nejak rozštartoval. Poobede som siel dotankovať....a to bolo na jednej novej samoobslužnej olive. Teraz keď boli mrazy som tal ich naftu do sklenenych poharov a nic sa s nou nestalo, bolo-10 tak neviem...
Ale do motorky aj kosačky kupujem radšej benzín s vyšším oktánovým číslom a kvalitnejší, lebo tam sú pomerne jemné trysky na karburátore, aby som zas nemal často robotu s čistením a rozoberaním karburátoru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov