... celkovo utracam len za oblecenie, kozmetiku, chlast, cigy a koncerty..ale uz ani neviem, kedy naposledy som si kupila nieco na seba alebo nejaku kozmetiku.. snad sa to po vianociach (ak dostanem nejake tie peniaze) zmeni :/ ..
hm...knihy...alebo kedysi to boli knihy...teraz nic ...oblecenie...a jedlo kedze som na intraku jedine co kupujem su potraviny, potom nejake veci do skoly, drogeria, oblecenie...
Ja posledný rok a pol do športu.I keď najbližšie sa premôžem,lebo mi chýbajú aj iné veci...A inak do ničoho peniaze nejako nepchám iba veci bežnej potreby-oblečko,v meste dačo,...
Ako pracujuci . . . do statu, potom do faktur okolo byvania a existencie v nasej spolocnosti, a nakoniec na jedlo . . . zvysne drobne hadzem do prasiatka a tvarim sa ako kral
@fanklublbl ách ta kebyže zajačiky tú trávičku jedli, ta by boli riadne mimo .... mala som zajačicu (Rozálku) , ale už nemám ... alkohol, keď sa podarí , ta si riešim zadarmo alebo za minimum.. euro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Čo sa týka mňa tak asi šport, cestovanie, jedlo
Oblečenie kupujem s tým, že momentálne nohavice sa na mne rozpadajú, tak kúpim prvé pod pätnásť ojro, okolo ktorých pôjdem.
5 dní v tyzdni len do skoly cestovne 1,11 € a 2€ strava
ianc nemam enajke vyraznejsie vydaje
pak si našetrím a kupujem elektroniku
ostatek na kofoly a tak
ale nie..asi kozmetika.... a co sa tyka oblecenia a tak..som dost narocna..
posledná "veľká" investícia bol vodovod, odpad a všetky tieto veci do ateliéru
len preco ta kurva zere 10 litrov! musim prestat chodit jak prasa.
ci fear matic ozil?
ja najviac do alkoholu
@pershing363 trosku viac jazdi za vikend 600km pravidelne je TROSKU viac bejbe
ich druha sezona momentalne, myslim ze 6mm este maju
totok na predku som zabudol ze mam 2+2