Zdravim chcel by som sa spytat na vase/niekoho zname skusenosti ohladom doby vratenie VP po uplynuti viac ako polovice trestu. 1.4.2015 som bol odovzdat VP na policajnej stanici. 4.1.2016 som postou poslal ziadost o vratenie. Ako dlho trva kym odpisu?
Bolo to za jazdu bez VP ale medzitym som si ho stihol drobit Ano viem som chuj ale na to je uz teraz neskoto. Dostal som 400eur pokutu a zakaz na 14 mesiacov. Myslim ze teraz uz by som mal robit len test v autoskole lebo doba pocas ktorej som mal odobraty VP nepresiahla rok, preto by som chcel vediet ci sa to nemoze natiahnut na viac ako dva/tri mesiace. Ak by sa to natiahlo hrozilo by mi ze to bude viac ako rok a mne sa nechce znova platit 500 alebo 400eur za autoskolu. Viem ze sa neda povedat presne za kolko sa mi ozvu ale chcem to vediet len tak orientacne ci nahodou nemam ist na polocajnu stanicu osobne trochu ich popohnat alebo spravit nieco pre to aby to olo skor.
#2 pil som a mam aj detsky rozum
#3 to by bolo fajn... znamej odobrali vodicak na 3 roku a ked poziadala o vratenie natahovalo sa to viac ako dva mesiace tak hlavne preto sa pytam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
#3 to by bolo fajn... znamej odobrali vodicak na 3 roku a ked poziadala o vratenie natahovalo sa to viac ako dva mesiace tak hlavne preto sa pytam