Ak Vás pozná a udá, tak ste v anuse. Ak Vás pozná, a neudá, drahý mladý muž, tak ste tiež v anuse, nakoľko v najbližších dňoch dostanete na búdku. Vyberte si správnu cestu
čo mam zanim prisť a povedať mu: Ahoj,prosim ta vráť mi všetko čo si si požičal ? Furt ked sa ho opytam tak povie..piatok alebo za tyžden ..v nedelu mi daju a vyhovara sa
@silvered A dať mu napapuľu keď máš masku na ksichte tak ti brat asi určite . Povedz mu ze ked ti nedá v piatok tak mu rozbijes hubu keď nedá sprav to ten adrenalin potom uaaaaa
Zalezi od dlzky liecenia zo zraneni ktore by utrpel (mysli sa tym praceneschopnost) ak je to do 7 dni tak je to priestupok a ak viac, moze sa nednat o trestny cin.
Ale ako 15 rocny sa nemas velmi coho bat, iba toho ze on si ta chyti naspat a zmasti ta
Keby si nepocuval Landu a nemal za vzor Tisa, tak by si vedel, ze ked poziciavas peniaze, tak aj ustna dohoda je zavazna. Na sude ale musis dokazat, ze si mu tie peniaze skutocne dal. Predpokladam, ze si mu dal hotovost (a nie napriklad prevodom na ucet, kde by si mal vypis z uctu ako dokaz), takze by si potreboval aspon svedka, ktory pri tom bol.
Asi si degenerat, ak sa potrebujes pytat take veci na teenagerskom portali. Ak zmlatis niekoho, kto ti dlzi peniaze, tak je celkom slusna pravdepodobnost ze on ta spozna, aj ked si zamaskovany, pripadne mu to dojde, ked porozmysla, kto by ho asi tak chcel zmlatit a kto ho kontaktoval v poslednej dobe. Policia potom bude pokracovat v trestnom stihani a bude ti hrozit podmienka alebo par rokov, v zavislosti na tom, ako moc ho zranis.
V prvom rade, nemas co poziciavat peniaze ludom, ktorym nedoverujes na 100%. Ak uz chces nieco take riesit, tak ho normalne niekde odchyt a daj mu par babskych faciek a laket do branice, take nieco ti nedokazu a aj keby, tak z toho nic nebude, max priestupok, lebo si mu vlastne nic nespravil. Nasa policia nie je ani pri zavaznejsich veciach schopna realne veci riesit.
Ha-ha-ha, samozrejme iba zartujem. Predsa by som ti nedaval navod na obchadzanie zakona, ved to sa nesmie.
je to asi typek co nedrzi svoje slovo, a takym by som vacsiu sumu penazi vobec nepozical (tak od 10€ +), je to tvoja chyba; a ked tak, jebni mu jednu niekde do brucha a pytaj prachy; a nepytaj sa picoviny
@efkaa82 ale laskou sa nikdy nic nevyriesilo.za to nasilim vzdy vsetko ci chces alebo ne.
svet je kruty
a mlady,dobre si si to akurat tak dojebal. bitka skoncila tym ako si sem postol toto forum.urcite ti na to nikto nedojde po tomto ked niekoho nahodou zbijes a budes vysetrovany.a to plati na cely tvoj buduci zivot.niekomu das facana potom na teba vytiahnu toto forum a dovi dopo.radsej jeb na to.navzdy
a tou bitkou plánuješ z neho tie peniaze vymlátiť či ako? keď ti nemá z čoho vrátiť, tak ti asi ťažko vráti...môžeš ho ukopať, môžeš ho zabiť...otázkou je, čo z toho budeš mať ty? dobrý pocit?
myslím, že by si to tak mal nechať a tých 30éčiek oželieť....
aj keď pre teba je to určite veľka suma...
bitkou nič nevyriešiš,akurátne rodičom narobiš plno starostí a by sa to prevalilo...
ber to ako ponaučenie do budúcna, že nesmieš veriť nikomu, nabudúce, ak by ťa ešte napadlo niekomu "pomôcť", všetko daj na papier....podpisy,dátum, suma, deň konečného splatenia...
ak by si zažaloval poliši, nič neurobia, je to malička suma a nakoniec, nemáš žiadny dôkaz...
som sa dobre pobavil poznám ľudí ktorí by za jedno euro odkrútili hlavu aj 2 metrovej gorile no z tvojho vystupovania usudzujem že ešte by si aj zle obišiel a možno to ani nerozchodil takže radšej nájdi niekoho schopnejšieho čo to z neho vytlčie a polovicu si nechá a ty budeš čistý ako lalia
@xy12345 Prepáč..mam 15 rokov a väčšinou peniaze nepytam od rodičov..jedine načo od nich pytam peniaze je oblečenie a škola..ked si človek zarobí peniaze..potom chce spraviť dobre a požičať..a takto dopadne čo mam robiť?
@silvered porozpravaj sa s jeho rodicmi alebo proste nieco vymysli, vzdy su nejake paky. nieje t. zodpovednost az od 16 rokov ci zase dali hranicu nizsie ? , pocuj co by si spravil keby ti dlzil rovnych 2500€ ?
tak za 1. nemožu ti nič, lebo niesi plnoletý. Zoberu ťa na cpztku a pockaju na tvojich rodicov.
2. Ak pojdes za jeho rodmicmi a povedia ti, ze ti ich nedaju, tak si prišiel o love.
Po 3. ak si si istý, že keď ho zbiješ tak z neho dostaneš peniaze, tak poď do toho. Ak nie, tak to nema zmysel.
A hlavne zvaz svoje schopnosti a moznosti
nezabudni na kuklu, očekuj si kamery a moc mu neubliz
mne mama dlhuje 1400, sestra 800 druha sestra 500, stat 1200 a co mam robit? keby mi tie peniaze vracali po ciastkach nemam ich kam dat lebo terminovany je min. 500 a naraz by mi to nikdy nesplatili... a ja sama zarabam len 300 e
ja som uz zmierena s tym ze tie prachy neuvidim a to su nie 30e ako toto u mna su to stovky-tisicky takze sa ukludni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a dufam ze aj zistia
Ale ako 15 rocny sa nemas velmi coho bat, iba toho ze on si ta chyti naspat a zmasti ta
tým, že niekoho zbiješ peniaze späť nedostaneš.
btw @20 jaké dobré!
Asi si degenerat, ak sa potrebujes pytat take veci na teenagerskom portali. Ak zmlatis niekoho, kto ti dlzi peniaze, tak je celkom slusna pravdepodobnost ze on ta spozna, aj ked si zamaskovany, pripadne mu to dojde, ked porozmysla, kto by ho asi tak chcel zmlatit a kto ho kontaktoval v poslednej dobe. Policia potom bude pokracovat v trestnom stihani a bude ti hrozit podmienka alebo par rokov, v zavislosti na tom, ako moc ho zranis.
V prvom rade, nemas co poziciavat peniaze ludom, ktorym nedoverujes na 100%. Ak uz chces nieco take riesit, tak ho normalne niekde odchyt a daj mu par babskych faciek a laket do branice, take nieco ti nedokazu a aj keby, tak z toho nic nebude, max priestupok, lebo si mu vlastne nic nespravil. Nasa policia nie je ani pri zavaznejsich veciach schopna realne veci riesit.
Ha-ha-ha, samozrejme iba zartujem. Predsa by som ti nedaval navod na obchadzanie zakona, ved to sa nesmie.
svet je kruty
a mlady,dobre si si to akurat tak dojebal. bitka skoncila tym ako si sem postol toto forum.urcite ti na to nikto nedojde po tomto ked niekoho nahodou zbijes a budes vysetrovany.a to plati na cely tvoj buduci zivot.niekomu das facana potom na teba vytiahnu toto forum a dovi dopo.radsej jeb na to.navzdy
myslím, že by si to tak mal nechať a tých 30éčiek oželieť....
aj keď pre teba je to určite veľka suma...
bitkou nič nevyriešiš,akurátne rodičom narobiš plno starostí a by sa to prevalilo...
ber to ako ponaučenie do budúcna, že nesmieš veriť nikomu, nabudúce, ak by ťa ešte napadlo niekomu "pomôcť", všetko daj na papier....podpisy,dátum, suma, deň konečného splatenia...
ak by si zažaloval poliši, nič neurobia, je to malička suma a nakoniec, nemáš žiadny dôkaz...
2. Ak pojdes za jeho rodmicmi a povedia ti, ze ti ich nedaju, tak si prišiel o love.
Po 3. ak si si istý, že keď ho zbiješ tak z neho dostaneš peniaze, tak poď do toho. Ak nie, tak to nema zmysel.
A hlavne zvaz svoje schopnosti a moznosti
nezabudni na kuklu, očekuj si kamery a moc mu neubliz
ja som uz zmierena s tym ze tie prachy neuvidim a to su nie 30e ako toto u mna su to stovky-tisicky takze sa ukludni