Ked mam depku tak nepocuvam pomale songy. Skor nejake starsie albumy blinku..
Ale inak Angels & Airwaves - setky songy od nich. Proste pecka, uz sa neviem dockat kedy vide novy album (asi october), su tam fakt pekne pomale pesnicky..
vsetci pisete takeeto zname vecicky ano him je na depku, NIN milujem takze aj to pomaha, metallica, nightwish, within temptation,evanescence-klasika..mno ale COF na depku som ete neskusala
Skuste ete Billy Talent-Nothing to loose...hlavne ten klip...to je totalne ked ste v depkovom obdobi
na depku jednoznacne portishead potom uz len vyskocit z okna alebo cocteau twins alebo olive. ti ta daju dole hned po minute ale potom depka dlho dlho nikde....
APOCALYPTICA u mna jednoznacne vyhrava. Ale zalezi od typu depky, lebo za inych okolnosti vtedy rada pocuvam SOAD... Ale aj tak, Apocalyptica je najsamlepsia.
Ja pocuvam elektroniku takze odporucam elektornicku hudbu takze odporucam Downtempo, Lounge, Lo-Fi a tak podobne. Z kompilacii Cafe Del Mar, Break'n'Bossa, Bar Lounge Classics alebo ine. Od interpretov napr Thievery Corporation a kopec inych.
jarek nohavica je fakt super no, mne dokaze zlepsit naladu aj song "metallica - astronomy" je to na albe "garage inc." alebo si pusti nieco pomale od guns n' roses, alebo aerosmith. rockove a metalove kapely jednoznacne tvoria najlepsie balady a sladaky, konkurenciu nemali a nikdy nebudu mat
To Kaja:Ak by ta napadlo,tak existuje i pomalé electro a nie ,,techno" ako si to laicky nazval,a to jest : Ambient a Chilliout.Dobrý príklad je www.DI.fm
ked mam depku tak si najprv pustim nieco pomale napr. Oomph!-Rette mich, milujem ten song, a Placebo a potom najlepsie najtvrdsi metal aky sa u mna doma najde(=
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ak je to vacsia depka tak pocuvam Static-X alebo Soil (tie hlucnejsie...)
napr krystofa pendereckeho ale toho som omylom zmazal a nemozem ho zohnat ,
alebo uplne uzasne je aj Vangelis-memories of green
Ale inak Angels & Airwaves - setky songy od nich. Proste pecka, uz sa neviem dockat kedy vide novy album (asi october), su tam fakt pekne pomale pesnicky..
Skuste ete Billy Talent-Nothing to loose...hlavne ten klip...to je totalne ked ste v depkovom obdobi
GARY JULES - Mad World
Incubus - Drive ( to kvôli rytmu )
Ja pocuvam elektroniku takze odporucam elektornicku hudbu takze odporucam Downtempo, Lounge, Lo-Fi a tak podobne. Z kompilacii Cafe Del Mar, Break'n'Bossa, Bar Lounge Classics alebo ine. Od interpretov napr Thievery Corporation a kopec inych.
Rozhodne stojí za vyskúšanie
Peace